Şimdi Ara

ONDA - PIPO - CUBE - AINOL - RAMOS - ARCHOS - DARK Tablet Karşılaştırması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
5
Favori
14.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O iş halloldu. PANDAFORYOU5 yazacakmışım. Ama pil konusu hakkında kimse birşey bilmiyor herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balistik81

Belki bic, pandawill fiyiyatina cekebilir rekabet acisindan. Eger ayni fiyat olursa ve 1 nisan tarihi dogru ise kargoya erken urun teslim etme konusunda hangi site tercih edilir?

Buyincoins ertesi gün kargoluyor. Kargo resmini ekliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: dadas741

Bir de PW'de pilin 7200MAh, BiC'te 10000MAh olduğu yazıyor? Ürünün soru kısmından 7200 mü 10000 mi diye sordum, cevap gelmedi 2 gündür. Eğer 7200 ise PW'den 10000 ise BiC alıcam. Bunun kesinleşmesini bekliyorum.

quote:

Daha önce yurtdışından dolayısıyka Bic ve PW'den bir şey satın almadım. Cube U30GT 2 ilk olacak inşallah. Bunlar en iyi iki site zaten. Ama gördüğüm kadarıyla yorumlarda BiC'in daha iyi olduğunu söyleyen daha fazla. Ben de BiC'ten sipariş vermeyi düşünüyorum şu pil olayı kesinleştikten sonra.

İnce ip ucu vereyim:
    BIC'den alacak olursanız ve pil 10000mah cıkmazsa sikayet edip bunu sebep gostererek odediginiz ucretten 15-20 dolarlık kısmını geri alabilirsiniz

• Teşekkürler 'Blur'. BiC'ten sipariş vericem. Fakat önceden diğer konuları okurken yorumlarda sipariş verirken belirtmem gereken 5-6 madde yazıyordu. Bunları internette aradım ama bulamadım. İnternet alışverişiyle alakalı konularda hep genel şeyler yazıyor. Buyincoins'le alakalı konularda sadece şikayet ve memnuniyetler var. Sipariş sırasında belirtmem gerekenler hakkında bir fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadas741 -- 17 Mart 2013; 14:55:07 >
  • Arkadaşlar BİC deki pil değişikliğinin büyük ihtimalle nedeni şu: Tedarikçi firma BİC e 10000 mah demiştir (büyük ihtimalle karışıklık olmuştur.). BİC işine geldiği için 10000 yazmıştır. Bu arada pek fazla para geri alamazsınız. Benden söylemesi. Çünki tüm firmalar tablet ile ilgili bilgileri gizli tutma hakkına sahip. Sitede böyle bir şey bile yazıyor. IPS diye alırsın MVA çıkar. İşte bu yüzden Pandawill veya BİC den alın diye bas bas bağırıyoruz.
  • BICten sipariş vericem ama aklıma takılanlar şunlar:
    Önemli)) Sipariş sırasında belirtmem gerekenler?

1.si)) BiC'te
    In the Box:
    1 x Tablet PC
    1 x Data Cable
    1 x AC power adapter
    1 x Earphone

Data Cable derken USB Kablosunu mu OTG kablosunu mu kastediyor?

2.) Display: 10.1 Inch Capasitive Screen

diğer sitelerde "Retina Screen, IPS" yazan da "Retina capacitive touch screen
    " yazan da var sadece IPS yazanda var. Peki bu hangisi?

3.) Battery 10000MAh

En kötü ihtimal 8000MAh çıksa sorun olmaz. Bu yüzden bu tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadas741 -- 17 Mart 2013; 17:00:12 >
  • momo7 mi cube 30gt mini yada 7" tablet onerisi olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Soldan Saga 8. Parmak

momo7 mi cube 30gt mini yada 7" tablet onerisi olan?

Arkadaşım bu sorunun yeri burası değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadas741 -- 17 Mart 2013; 17:18:22 >
  • quote:

BICten sipariş vericem ama aklıma takılanlar şunlar:
    Önemli)) Sipariş sırasında belirtmem gerekenler?

1.si)) BiC'te
    In the Box:
    1 x Tablet PC
    1 x Data Cable
    1 x AC power adapter
    1 x Earphone

Data Cable derken USB Kablosunu mu OTG kablosunu mu kastediyor?

2.) Display: 10.1 Inch Capasitive Screen

diğer sitelerde "Retina Screen, IPS" yazan da "Retina capacitive touch screen
    " yazan da var sadece IPS yazanda var. Peki bu hangisi?

3.) Battery 10000MAh

En kötü ihtimal 8000MAh çıksa sorun olmaz. Bu yüzden bu tamamdır.

Batarya 3600mah x 2

• eternal teamdeki arkadaş piponun stok durumu ile ilgili bana yalan söylemiş. ben de para iadesi istedim.

bu kadar beklemişken cube mu alsam diye düşünüyorum ancak açıkçası full hd çözünürlüklü bir tablete ihtiyacım da bulunmuyor. kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

eternal teamdeki arkadaş piponun stok durumu ile ilgili bana yalan söylemiş. ben de para iadesi istedim.

bu kadar beklemişken cube mu alsam diye düşünüyorum ancak açıkçası full hd çözünürlüklü bir tablete ihtiyacım da bulunmuyor. kararsız kaldım.

Pandawill de şu an stokda. Yanlız Cube un ekranı o kadar kaliteli gelmedi bana. O çözünürlükte bile çok iyi değil. Sesi de kötü çıkıyor.
  • Arkadaşlar;
    Bilgi verirken kaynağına da yazsanız çok makbule geçer. 'frfr' 'balistik81'

Bir de yukarıdaki sorulara yönelik mesajlar eminim birçok kişinin işine yarayacaktır.
  • Arkadaşlar yurt dışından ilk defa alışveriş yapacağım. Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. buyincoins' den U30GT Quad Core Peas 2 ' yi sipariş etmek istiyorum. Benim kafamı kurcalayan şey gümrükle ilgili. Bir tane sipariş versem gümrüğü takılır mı. Takılıp takılmadığını nerden öğreniyoruz. Siteden aldığım fiyat haricinde ödemem gereken bir tutar (vergi vs.) var mı ?
  • Kardeş ödeme yapmadan önce fiyatın son halini yazıyorlar. Benim de ilk alışverişim olacak. Gümrük konusunda 'Blur' o durumların çok az yaşandığını söylüyor.

Bir de bu tableti almaya bu konu aracılığıyla mı karar verdin?
  • quote:

Önceden diğer konuları okurken yorumlarda sipariş verirken belirtmem gereken 5-6 madde yazıyordu. Bunları internette aradım ama bulamadım. İnternet alışverişiyle alakalı konularda hep genel şeyler yazıyor. Buyincoins'le alakalı konularda sadece şikayet ve memnuniyetler var. Sipariş sırasında belirtmem gerekenler hakkında bir fikri olan var mı?

Yok mu?
  • Buradakilerin http://forum.donanimhaber.com/m_69439752/mpage_17/key_/tm.htm hepsi yurtdışından getirtmişler, hem de Çin'den... Mevzuattan da bahsetmişler...
  • Yaklaşık 15 gündür araştırıyorum bu ürünü..tesadüfen görmüştüm dün biraz daha araştırdım iyice kafam karıştı. Retina ekranın ekran kartını çok zorluyacağını ve bu yüzden donmalar ve kasmalar yaşanacağı yönünde baya bir görüş var. Performans yönünden aşağıda kalacağı söyleniyor. Sizin düşünceleriniz nedir ?
  • @selims0,

hocam bende de şöyle bir yaklaşım var. şu an piyasada en bilinen tablet samsung galaxy note 10.1 ve onun çözünürlüğü de 1280*800. muhtemelen tüm yazılımcılar programlarını galaxy note 10.1 uyumlu yazmak isteyeceklerdir. uyumluluk açısından 1280*800 çözünürlük ideal olacaktır. (nexus 7 de öyle)

o nedenle bu çözünürlükteki tablet olan pipo m9u seçmek daha mantıklı olabilir.
  • 'selims0' => İlk olarak ekran retina mı değil mi belli değil. Her yerde farklı yazıyor "ağzına kıriyim" Benim açımdan şöyle: Tableti daha çok internette gezinmek, film izlemek, sözlük kullanmak, nadiren oyun oynamak için kullanacağım için pek de ekran işlemcisini kasmayacaktır. Bu tür ihtiyaç için bence yüksek performanstan ziyade yüksek kalite daha önemli. Sanıyorum ki zaten gerçekten zorlasa da tableti ilk aldığımda performansını denemek için tablete yüklendiğim de olur.

'noktanınsâbiti' => Herhalde uygulamanın ekrana tam oturması daha iyi olacaktır. Bildiğim kadarıyla uygulamanın çözünürlüğünün en-boy oranıyla tabletinkinin en-boy oranı aynı olursa sorun olmuyor.

Ayrıca:http://forum.donanimhaber.com/m_73166504/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73166504

• "http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-cube-u30gt-quad-core-peas-2-android-4-0-a9-1-8ghz-tablet-pc-32gb-2g-ram-wifi-product-26552.html " adresinden 29 Mart 23:30 civarında 520,50 TL'ye Paypal'la tablet siparişini verdim. Hayırlısıyla elime geçsin, yeniden buraya yazıcam.
  • hayırlı olsun, kardeşim...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.