Şimdi Ara

ONDA - PIPO - CUBE - AINOL - RAMOS - ARCHOS - DARK Tablet Karşılaştırması (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
5
Favori
14.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kusura bakmayın, oturup adam gibi yazma fırsatı bulamadım. Şimdilik sadece sorulanlara cevap vereyim.

Şuan 4.1.2 v1.05 kurulu. Gereksiz çoğu uygulama devre bırakılmış durumda. Çalışanlarda sonradan kurduğum 4-5 uygulama da çalışıyor (~80 Mb~) Önbellekte ~150 Mb~ civarı var. Toplamda RAM kullanımı ~1,3 Gb~. İşlemci ~%15~ civarında ama çok değişken. Soldaki son uygulamaları kapatırken ve buna benzer animasyonlu bazı işlemlerde hafif kasıyor. Oyunlarda şuana kadar hiç sorun yaşamadım. (Vice City - Most Wanted vs.)

Çözünürlüğe gelirsek bence 1920x1200 gereksiz. Ayrıca gözleri de yoruyor, parlaklık az olsa bile. ~1280x?~ bence ideal.
    Kamerası parlak ortamlarda tatmin edici diyebilirim, bana göre kamerayı kurtaran AF'si olması.
    Kayıt kalitesi pek iyi değil. Ama dediğim gibi kamerasını aktif kullanmayı düşünmüyosanız yeterli diyebilirim.
    Antutu'da fps 14 ile 19 arasında değişiyordu. Bir de şuan antutu skoru 16750 civarında olması lazım.
    Ayrıca on parmak meselesi gereksiz bence. 5 parmak gayet ideal. Belki piyano filan çalarım diyosanız yinede gerek yok. Çünkü 10 parmak performansı pek iyi olmadığı için keyif alamayabilirsiniz. Yani sıkılıp piyanoyu bırakınca 10 parmağın bi esprisi kalmaz herhalde.
    Ekran üzerindeki jelatin biraz dandik. Parmağım takılıyor ve çok çabuk çiziliyor. Ben daha değiştirmedim ama pürüzlü jelatinlerden almayı düşünüyorum.
    Ayrıca kesinlikle kılıf almanız gerek, ben daha almadım, bu yüzden arka kamera biraz çizilmiş durumda.
    Hafıza olarak 16GB biraz düşük gibi 32GB bana göre ideal. Amaca göre değişir tabi.
    Harici Disk (Toshiba 320GB ve Samsung 500GB) çalıştırmadı. Çift çıkışlı Usb kablosu alıp bi ucunda ekstragüç vererek çalıştırmayı düşünüyorum.
    Wifi kalitesi uzaklık açısından bayağı kötü diyebilirim ama Wifi yakınında hızda ve diğer meselelerde problem olmadı.
    YIFY'nin 1080p filmlerini izledim hiç bir sıkıntı olmadı. YIFY'nin ama daha tam 1080p video denemedim.
    Ses kalitesi tatmin edici.

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dadas741

Kimsenin bi fikri yok mu?

Hocam ben de bu ikisi arasında kaldım. Tableti aldınız mı? Kullandıysanız artı ve eksilerini objektif bir şekilde yazarsanız çok sevinirim..
  • Beyley oyun performansi iyi bir tablet önerisi istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.