Şimdi Ara

ONDA - PIPO - CUBE - AINOL - RAMOS - ARCHOS - DARK Tablet Karşılaştırması (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
5
Favori
14.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu singapure post tan birsey anlamadim Arrived at overseas (Country code: TR) simdi bu nedemek? dezinasiri yere geldi deyilmi bunun turkcesi? sizinki kac gun surdu?
    ohhooo coktan gumruge girip gumrukten cikmis bile torbalanmis ama hala istanbulda sanirim pazartesi gonderir ptt sali carsamba gibi elimde olsa cok guzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan66 -- 13 Nisan 2013; 1:28:42 >
  • bana şu numarayı verdiler ama bakıyorum bişey yok ... ( 8254392285 ) dhl ile martın 13 ünde istemiştim...

ayrıca bir mail atmıştık cevap geldi. live chatten gönderi numarası verdikleri şeye şimdi stokta yok diye cevap verdiler... ne yapmak lazım anlamadım. yoksa iptal edeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanMutlu -- 13 Nisan 2013; 17:41:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanMutlu

bana şu numarayı verdiler ama bakıyorum bişey yok ... ( 8254392285 ) dhl ile martın 13 ünde istemiştim...

ayrıca bir mail atmıştık cevap geldi. live chatten gönderi numarası verdikleri şeye şimdi stokta yok diye cevap verdiler... ne yapmak lazım anlamadım. yoksa iptal edeceğim..

Hiç beklemeyin iptal edin ayrıca sakın Dhl ups gibi özel kargolardan sipariş vermeyin geçme ihtimali sıfır almaya kalktığınızdada astarı yüzünden pahalıya gelir söylemesi bizden.
  • iptal edip baska siteden alsa yine cok uzun bi sure stock bekler ayni sorunlar bi daha yasanir bence ha komple vazgecerse onu bilemem
  • Para iadesi istiyorum dedim "2-4 gün daha bekleyebilir misiniz" dediler? Tamam dedim. 5 gün sonra yani bugün "Dispatched" yazdılar sipariş durumuna. Hong Kong Post adı altında takip numarası verdiler, arattım; 0 Items yazdı. Türkiye bölümünden arattım, "RB......CN; BU BARKODA AiT HERHANGi BiR KAYIT BULUNAMADI." yazıyodu. Mesaj attım hala cevap yok.

Serkan sen nerden sipariş vermiştin?
  • bende pandawillden sipariş verdim.. sein anlattıklarının aynısını ben yaşaadım.. adamlar sürekli oyalıyorlar.. 1-2 gün yok bir hafta bekleyin gibisinden bende paypala şikayet ettim :) parayı aynı gün aktardılar...
  • Ben sipariş verdiğimde dolar 1,81'di. Şimdi 1,79. Geri ödemeyi daha az miktarda mı yapacaklar?
  • Son Mesaja Dikkat! Post Office ile iletişim 1-2 hafta alabilir diyor. Sizin yalanlarınızı................ Eğer PayPala verdiğim paranın TL olarak aynısını alabileceksem geri ödeme istiycem. Bir de geri ödeme kaç gün içinde yapılabiliyordu?

2013-04-02: MCelik Please, 50$ and Gift...
    2013-04-02: MCelik Please, 50$ and Gift. Waiting for your answer.
    2013-04-03: MCelik I am waiting for you. Please, can you answer?
    2013-04-03: MCelik I sent message to you. You did not answer. I am waiting for you. Please, can you answer?

2013-04-03: Cheer Dear MCelik,
    Thanks for your contact and sorry for delaying response.
    Sorry to tell you that the item 1 X 10.1" Cube U30GT Quad Core Peas 2 Android 4.0 A9 1.8GHz Tablet PC 32GB 2G RAM is out of stock .
    Could you tell us what do you mean by "50$ and Gift..."
    Could you please tell us more details about your problems ?
    Regards
    Cheer

2013-04-03: MCelik In my country there is tax ordering75$ an over 75$.Unfortunataly my order over 75$.Can you arrange the receipt(bill)under 75$ and as a gift.
    Thanks for your help.

2013-04-03: Cheer Dear MCelik,
    Thanks for your message.
    Don't worry.
    We normally mark our items with lower value or as gift.
    Please don’t worry about the customs issue.
    If any need, please feel free to contact us any time.
    Have a nice time,
    Cheer

2013-04-03: MCelik Thanks for your help.
    Well, when will my order arrive in Turkey?

2013-04-05: Cheer Dear MCelik,
    Thanks for your message and sorry for the delaying response.
    We are sorry that the item is out of stock now and we are not sure when it will be available.
    It’s a very popular product.We have already contact our supplier.
    If you don’t in a hurry, how about wait for a few more days.
    We will send out your parcel as soon as we get stock again.
    We apologize for all of the problems we have caused.
    Have a nice time,
    Cheer

2013-04-08: MCelik I want to cancel my order and a refund!
    2013-04-09: MCelik Please, answer!!

2013-04-09: July Zong Dear MCelik,
    Really sorry to let you wait so long,
    We can totally understand your feeling on this issue,
    We already contacted with our supplier,
    They will get it in stock recently, so could you kindly wait a little longer? 2-4 days?
    Of cause, if we can't get it in stock at that time, we will refund you about your order,
    Thank you for your kindness and understanding on this issue.
    Best regards ^ ^
    July

2013-04-11: MCelik Well, OK. I'm waiting...

2013-04-11: July Zong Dear MCelik,
    Thank you for your kindness and understanding on this issue.
    Best regards ^ ^
    July
    2013-04-15: MCelik With Tracking Number; "Success Find: 0 Items" "0 Items"?
    2013-04-15: MCelik Don't working:http://parcel.buyincoins.com/imgs/9b/05/0e/25/ed/29/36/4b/e9/00/3d/36/8d/80/12/56/B1594662.JPG
    2013-04-15: MCelik Please answer!!

2013-04-16: Polly Yuan Dear MCelik,
    Thank you for your message and sorry for the delaying response.
    We will contact the post office right now.It will take them one or two weeks to
    give us the news.We will tell you in the first time after we get the news.Please don't worry about it.
    Would you please wait a little longer patiently? We have contacted our post agency to check details. As this is international mail, we may need some weeks to get the reply. However, we won't ask you to wait so long. Please contact us if the parcel can't arrive in 15 days.
    And in the meantime, could you check with your local post office? They may delay in sending your parcel.
    Hope to get good news from you.
    Have a nice time,
    Polly.

• Cevabım:
    I checked with my local post office PTT =_ "There is no delivery information for the item"
    Have a heart! I will wait three days more. I'm thinking about cancelling my order after these three days.
  • aynısı benim de başıma geldi. siparişinizi 30$ daha vererek cube olarak değiştirin.
  • benim parayı kuruşu kuruşuna verdiler.. o konuda bir sıkıntı yaşamadım.. dolar üzerinden geldi zaten...

bende cube almayı düşünüyorum.. sanalpazar üzerinden alıcam hem kredi kartına taksitte var. gümrük derdide yok...en mantıklısı bu...geldimi gelecekmi diye düşünmemek en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanMutlu -- 16 Nisan 2013; 23:31:23 >
  • üstat sende pipo m9 siparişimi vermiştin...eğer öyleyse M) seçmendeki nedeni söylermiisn....

buradan aldığımız cube tablete değecekmi :) aklımız pipoda mı kalacak...
  • PİPO M9 VE CUBE U30GT2 İÇİN BATARYA ÖMRÜ, BENCMARK TESTLERİ VE EKRAN SICAKLIK KARŞILAŞTIRMALARI YAPILMIŞ... İLGİNİZİ ÇEKECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM...

http://blog.mcbub.com/index.php/electronics/reprintcube-u30gt2-peas-2-vs-pipo-m9-comparison-of-battery-life-heating-and-benchmark/
  • Nihayet kargoya verilmiş:
     ONDA - PIPO - CUBE - AINOL - RAMOS - ARCHOS - DARK Tablet Karşılaştırması
    Kardeş sen de bu resimdeki bilgilere ulaşabilmiş miydin?
    Ayrıca McBub'un karşılaştırması güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadas741 -- 23 Nisan 2013; 14:33:32 >
  • yok kardeşim bu resimin yanına bile yaklaşamadım...bu arada ne almıştın ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanMutlu -- 17 Nisan 2013; 20:34:52 >
  • benim pipo m9 geldi ama ekranda hava kabarciklari var be ekranda naylon gibi birsey gozukmuyor ne yapabilirim bu hava kabarciklarini??????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan66

benim pipo m9 geldi ama ekranda hava kabarciklari var be ekranda naylon gibi birsey gozukmuyor ne yapabilirim bu hava kabarciklarini??????????

HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM....hava kabarcığı nasıl oluyor anlamadım..bir video yada resim atabilirmisin. ayrıca cihazla alakalı ilk düşüncelerin neler paylaşırsan sevinirm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanMutlu -- 19 Nisan 2013; 0:02:17 >
  • Arkadaşlar yarın çinden gelen var yetişirse istediğiniz ürünü getiritrim fiyat ise pandawill. comdaki fiyatların üzerine 10-15 dolar fark olur sadece
  • dadaş741 ellerine sağlık, ramos, dark, ainol, cube, onda bunlar arasında sürekli gidip geldim kafayı yemek üzereydim senin konunu gördüm. tekrardan cubeye döndüm. diğer tabletleri eleme sebebini söylersen çok memnu olacağım. cube u30gt 2 tüm bu saydığım markalar arasında en iyisi değil mi ve de oyun performansı olarak aynı zamanda onda da 4k video filan diyorlardı bundada onda nın sahip oldugu özelliklerin hepsi ve daha fazlası var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.