Şimdi Ara

ONDA - PIPO - CUBE - AINOL - RAMOS - ARCHOS - DARK Tablet Karşılaştırması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
5
Favori
14.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konunun başlığındaki onda-pipo-cube-ainol vs markalara baktım inceledim. birbirine yakın gibi duruyorlar. Tecrübeli olan arkadaşlara sorum şu ki, bunlardan hangisinin siparişini vermeliyim. marka ve alınacak site ismi önerisi olan yazabilirse sevinirim
  • Şu tablet sağ salim bi gelse inceleyip öneri veririm. Ama kimsenin önceki mesajımda yazılanlardan haberi yok herhalde?
  • 2013-04-03: MCelik
    I am waiting for you. Please, can you answer?

2013-04-03: MCelik
    I sent message to you. You did not answer. I am waiting for you. Please, can you answer?

2013-04-03: Cheer
    Dear MCelik,
    Thanks for your contact and sorry for delaying response.
    Sorry to tell you that the item 1 X 10.1" Cube U30GT Quad Core Peas 2 Android 4.0 A9 1.8GHz Tablet PC 32GB 2G RAM is out of stock .
    Could you tell us what do you mean by "50$ and Gift..."
    Could you please tell us more details about your problems ?
    Regards
    Cheer

In my country there is tax ordering75$ an over 75$.Unfortunataly my order over 75$.Can you arrange the receipt(bill)under 75$ and as a gift.
    Thanks for your help.

2013-04-03: Cheer
    Dear MCelik,
    Thanks for your message.
    Don't worry.
    We normally mark our items with lower value or as gift.
    Please don’t worry about the customs issue.
    If any need, please feel free to contact us any time.
    Have a nice time,
    Cheer

Thanks for your help.
    Well, when will my order arrive in Turkey?

CEVABI BEKLİYORUM

• Pöfff :(
    bende Pandawill den U30GT2 sipariş ettim(01.04.2013). Stokları bitmiş en erken 4 güne gelirmiş :(

Processingde takıldı kaldı :(
  • güzel konu olmuş takipteyim hem pipo alan hem cube alan arkadaşların ürünlerinin hayırlısıyla gelmesini ve detaylı bir inceleme yapmalarını diliyorum ;)
  • sabirli beklemeler herkeze bende 15 inde pipo siparis vermistim hala stocklarinda yok ve stocktaki bekleme suresinide soylemiyorlar refound yapmasinlar diye ama zaten review lere bakinca anlasiliyor te chili ye kadar busuru yorum var yani talep cok fazla, eyer birininki gemiye verirrse bi soylesin
  • az önce pandawillden mail geldi. benim u30gt2 yi kargoya vermişler.
  • Yarın Pipo m9 tablet elimde olacak ilk tabletim olacak isteyen olursa bilgi veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

az önce pandawillden mail geldi. benim u30gt2 yi kargoya vermişler.

Benimkini de bugün vermişler
  • merhaba

araştırmalarım sonucu aşağıdaki 3 tablet arasında kaldım. dark türkiyede ve garantili iken onda ve cube çinden ve garantisiz. sizce hangisini almam daha doğru olur. bunlardan birisini birkaç gün içinde alacağım. yardımcı olursanız sevinirim.

dark
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/dark-evopad-dk-pc-evor8022k-r8022k-1gb-16gb-8-android-41-tablet.aspx?ref=akakce&v=1.74.8
    cube
    http://www.buyincoins.com/new_en/details/8-cube-u9gt3-android-4-0-rk3066-1-6ghz-tablet-pc-16gb-1g-ram-wifi-ips-screen-product-19472.html
    onda
    http://www.buyincoins.com/new_en/details/8-onda-v812-quad-core-a31-1-5ghz-android-4-1-tablet-pc-16gb-2gb-ram-wifi-ips-product-25864.html

• u30gt2'yi teslim alan arkadaşlardan yorum bekliyoruz. fiyatları da merak ediyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatik92

Yarın Pipo m9 tablet elimde olacak ilk tabletim olacak isteyen olursa bilgi veririm.

NERDEN ALDIM KARDEŞİM...
  • quote:

Yarın Pipo m9 tablet elimde olacak ilk tabletim olacak isteyen olursa bilgi veririm.

Hayırlı uğurlu olsun hocam..inceleme bekliyoruz bu arada Para denkleşsin bende nasipse bu tabletten almayı planlıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuniteD7

quote:

Hayırlı uğurlu olsun hocam..inceleme bekliyoruz bu arada Para denkleşsin bende nasipse bu tabletten almayı planlıyorum..

Eyw kardesim pipo m9 tableti 4 5 gündür kullaniyorum gayet guzel suana kadar bi sıkıntı yasamadım gayet hızlı dokunmatiği mukemmel oyun performansında hiç donma kasma yaşamadım real football real racing gibi oyunlar arti bilindik basit oyunlar denedim sorun yoktu wifi gayet iyi suan tabletten yaziyorum wifi 2 kat aşşada dukkanda arada kac duvar var bilmiyorum ama cekiyor 2 diş sorun yok kopma dahi yaşamadm. Bataryası boşken 2 3 saat arası zamanda doluyor tam denemedim ama 5 6 saat bataryasi yetti bana net ve oyun oynadm tamda bitmemisti. Kamerası gunduz vakti cok iyi aksam normal duzeyde diyebilirim ama bence yerterli olacaktr eminim. Seside bnce gayet iyi ilk baslarda az diyordum meğerse arkadaki jelatin hoparlöru kapatiyormus cikarinca sesini gayet iyi aldim :-) suanlık tabletimden gayet memnunum tavsiye rahatlikla edebilirim :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• benim pipo ayın dokuzu itibariyle kargoya verilmiş... sabırsızlıkla bekliyorum gelsede keyifli tüttürsek :)

birde verdikleri takip hnumarasını nerden sorgulatmam gerekiyor...dhl ile geliyor..soegulama yaptığımda birşey görünmüyorda..
  • 1 2 gün içinde görünüyor sanırım kargolar internette en erken o yüzden birşey görünmüyor olabilir henüz.

vede tabletiniz şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendofbedwyr

1 2 gün içinde görünüyor sanırım kargolar internette en erken o yüzden birşey görünmüyor olabilir henüz.

vede tabletiniz şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın

teşekkür ederim...
  • Cheer:
    Dear MCelik,
    Thanks for your message and sorry for the delaying response.
    We are sorry that the item is out of stock now and we are not sure when it will be available.
    It’s a very popular product.We have already contact our supplier.
    If you don’t in a hurry, how about wait for a few more days.
    We will send out your parcel as soon as we get stock again.
    We apologize for all of the problems we have caused.
    Have a nice time,
    Cheer

MCelik:
    I want to cancel my order and a refund!

MCelik:
    Please, answer!!

July Zong:
    Dear MCelik,
    Really sorry to let you wait so long,
    We can totally understand your feeling on this issue,
    We already contacted with our supplier,
    They will get it in stock recently, so could you kindly wait a little longer? 2-4 days?
    Of cause, if we can't get it in stock at that time, we will refund you about your order,
    Thank you for your kindness and understanding on this issue.
    Best regards ^ ^
    July

HADİ BAKALIM

• quote:

Orijinalden alıntı: dadas741

Cheer:
    Dear MCelik,
    Thanks for your message and sorry for the delaying response.
    We are sorry that the item is out of stock now and we are not sure when it will be available.
    It’s a very popular product.We have already contact our supplier.
    If you don’t in a hurry, how about wait for a few more days.
    We will send out your parcel as soon as we get stock again.
    We apologize for all of the problems we have caused.
    Have a nice time,
    Cheer

MCelik:
    I want to cancel my order and a refund!

MCelik:
    Please, answer!!

July Zong:
    Dear MCelik,
    Really sorry to let you wait so long,
    We can totally understand your feeling on this issue,
    We already contacted with our supplier,
    They will get it in stock recently, so could you kindly wait a little longer? 2-4 days?
    Of cause, if we can't get it in stock at that time, we will refund you about your order,
    Thank you for your kindness and understanding on this issue.
    Best regards ^ ^
    July

HADİ BAKALIM

siparişi iptalmi ettin kardeş....

• Yok kardeşim iptal etmedim, 2-3 gün daha bekliycem.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.