Şimdi Ara

ONDA - PIPO - CUBE - AINOL - RAMOS - ARCHOS - DARK Tablet Karşılaştırması (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
5
Favori
14.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben pipo m9 aldim gayet guzel hd pek lazim olmuyor internet hizimdan dolayi zaten hd izliyemiyorum. u30gt2 yi almamamin tek sebebi kasanin pilastik olmasi ve bu yuzden normalden fazla isinip cok ciddi performans kaybina ugruyabilir olmasiydi cubeyle pipo nerdeyse ayni ozellikte biri hd diyeri deyilbiri pilastik diyeri alimimyum
  • anladığım kadarıyla pipo dan çok memnunsun....oyun, internet vb performansı nasıl....
  • şimdi sipariş elinize ulaştımı mart29 gibi vermissiniz ve yaklaşık bir ya geçmiş. yurtdışından kargoyla verdiğiniz siteden almak mantıklı mı? cünkü bu forumda bu yazıyı okuyup sizin yöntemi uyguluyacaklara yol göstermek acısından?
  • valla 15 inde aldim bi ay sorna 15 inde elimde oldu turkiyedeki gumrukte zaten bi haftadan fazla bekledi gemide 5 gunde turkiyeye geldi kargoya verildikte sonra tek sorun stock
    oyunlarda hic takilma olmadi , oyunlar biraz fazla bagimlilik yapiyor simpson tapped out falan oyniyorum genelde cok guzel hadi ekliyelim birbirimizi oyunda ;)
    size bilgi vermek icin modern combat zero hour`u yukledim hic takilmadi gayet zevkliydi ama hassasiyet ayarini yapmadigimdan ayaga kalkip kamerayi acisini deyistirmek icin kendi etrafimda donmek zorunda kaldim biraz basim dondu ama zevkliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan66 -- 21 Nisan 2013; 17:49:52 >
  • daha garantili bir alışveriş istiyorsanız size pandawill.com daki fiyatlardan 10-15 dolar farkla getirtebilirim.

dahada seri olur. istediğiniz modeli getiritirim.

Ama benimde tavsiyem Pipo M9 çok ii.
    pm den yazıp detaylı bilgi verebilirim
  • MAHBS: Teşekkür Ederim yorumun için.
    Üstünden bayağı bi zaman geçti. Neden elediğimi biliyorum ama buraya yazmaya değecek kadar aklımda kalmamış. Ama firma güvenilirliği, cihazda sorun çıkma olasılığı, Türkiye'de satabilme şansı gibi faktörler önemli kriterlerimdendi.
    Pipo M9 ve Cube U30GT2 arasında kalıp Cube'yi seçmemin tamamen belli bi nedeni yok, çünkü sonuca sağdan soldan topladığım ufak bilgilerle ulaştım. Konudaki tüm mesajları baştan sona okursan anlayabileceğini sanıyorum. Olmassa Mesaj bölümünden konuşuruz.

Bu arada PTT durumu;
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    Bir haftaya elime geçer herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadas741 -- 23 Nisan 2013; 14:25:23 >
  • simdiden hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadas741

MAHBS: Teşekkür Ederim yorumun için.
    Üstünden bayağı bi zaman geçti. Neden elediğimi biliyorum ama buraya yazmaya değecek kadar aklımda kalmamış. Ama firma güvenilirliği, cihazda sorun çıkma olasılığı, Türkiye'de satabilme şansı gibi faktörler önemli kriterlerimdendi.
    Pipo M9 ve Cube U30GT2 arasında kalıp Cube'yi seçmemin tamamen belli bi nedeni yok, çünkü sonuca sağdan soldan topladığım ufak bilgilerle ulaştım. Konudaki tüm mesajları baştan sona okursan anlayabileceğini sanıyorum. Olmassa Mesaj bölümünden konuşuruz.

Bu arada PTT durumu;
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    Bir haftaya elime geçer herhalde.

hayırlı olsun yazdıklarını okudukça benim durumun neden böyle oldu diye ah çekiyorum....aksilik olunca böyle oluyor... herkese yollanan cihaz bana gönderilmedi :)

• Sağolun...
    Nasip değilmiş demek ki Serkan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadas741 -- 25 Nisan 2013; 17:38:50 >
  • Benim ürünü kargoya vermemişler sadece verilecek demişler. Ne saçma iş. Aynen bende ufak bilgilerden sıyrılıp Cube 'u seçtim. Ekranını gördükçe alayım alayım diyordum sonra benchmark 'da 16000-17000 aldığını görünce Pipo nun 18000 aldığı geliyordu gözümün önüne. Sonra 17000 skorun hiç de az olmadığına karar verdim ve onu seçtim. Ayrıca Cube U30GT2 yeni bir cihaz. Bazı yavaşlamalar bu yüzdendir. Güncelleme ile yakında düzelecektir yavaşlamalar. Ama işin garibi youtube 'da batman oyununu kasarak çalıştırdığını gösteriyor ama alan arkadaşlar hiç kasmıyor diyor. İlginç.
  • 1.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    2.Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(**)(** POSTA DAĞITIM/** POSTA DAĞITIM)

"Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı" Paket bulunduğum ilçenin posta dağıtım merkezine gelmiş. Gidip alabilir miyim? Alabiliyorsam ne (kimlik vs.) götürmem gerekli? Yada hangi aşamayı beklemem gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadas741 -- 25 Nisan 2013; 17:52:20 >
  • Şahsen Youtube'daki videolara pek itibar etmiyorum. Çünkü birbirini baltalamak isteyen çok. En iyisi güvendiğin insanlardan görüş almak.

@frfr
  • @ neofobic
    "yarın sabahtan 9,5 tan önce ara dağıtıma çıkmadan, kendinin alacağını söyleyip alabilirsin normal şartlarda. paketin bulunduğu ptt şubesini araman lazım"
  • Şükür,
    Tablet geldi...
  • quote:

Şükür,
    Tablet geldi...

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Cihazla ilgili deneyimlerinizi bizlerle paylaşırsanız memnun oluruz. Bende Cube u30gt2 almayı düşünüyorum. Haftalardır beklemedeyim. Pekçok markayı eledim. Bu sitedeki yorumlar benim için çok önemli. Birde u33gt çıkacakmış. Onuda merak ediyorum. İkisinden birini alacam gibi heralde.
  • Allah Razı Olsun.
    2 sene önce Nokia C7 almıştım. Symbian 3 yüklüydü. Kasılma, kapanma gibi bir sürü sorun oluyordu. Yaklaşık bir sene sonra Anna daha sonra Belle sürümleri çıktı. Arkadaşlarım telefonun Belle'ye güncellenmiş ve bir de optimize edilmiş halini görünce önceki C7 olduğuna inanamamışlardı. Arada dağlarrrrrr kadar fark olmuştu. Yani uzun lafın kısası elindeki donanım olupta yazılım olmayancı bir işe yaramıyor.
    Açıkçası tablet fiziksel olarak beklediğim bayağı üstündeydi. Arkasını, elime ilk aldığımda metal sandım. Çok iyi plastikten yapmışlar. Ayrıca malzeme kalitesi bana ünlü markalardan bile daha iyi gibi geldi. Bazı küçük eksileri var ama onlar önemli olmadığı için geçiyorum.
    Gelelim yazılıma; beklediğim altındaydı. Çünkü arkada biiiir sürü uygulama çalışıyor vs. ayrıca dediğim gibi bu daha (Symbian 3)'te olduğu için pek stabil değil.
    İlk geldiğinde şarjı %96'daydı, %100 kadar şarj ettim %70 küsürdeyken arkadaki uygulamaları kapatmadan Antutu testi yaptım: Sonuç 16990 küsür. Şarjı 6.30 saat kullanımla %24'e indi. (-cahillik-) Sonra kasmasından dolayı sinir oldum, fabrika ayarlarına SD kartla birlikte sıfırladım. Sonra gereksiz sandığım uygulamaları devre dışı bıraktım. Bu sefer kısa mesafeden bile Wi-Fi gücü azaldı, kopmalar başladı, internete giremedim doğru düzgün. Devre dışı bıraktığım uygulamaları etkin hale getirdim ve modemin 4-5 metre yakınına geldim. Bu sefer internet geldi ama kasmalar filan arttı bayağı bi optimize etmek için uğraştım şuan sıfırladıktan sonraki performansıyla ilk performansının arasında. %70 küsürde Antutu testi yaptım. 16800 küsür aldı. :S Sonra araştırdım. 4.2.2 Beta v1.04 güncellemesi çıkmış. Söylenenleri (http://www.51cube.com.tr/rom/RomYukleme.pdf) birebir yaparak güncellemeye çalıştım bilgisayardan ama bir sorun oldu. Normalde Usb PC'ye takıldığında sürücü yüklememesi lazımken benimki yükledi. RKTool'da kutuyu pembe gösteriyordu Switch butonuna bastım, tablet kapandı, bilgisayarda sürücü yüklenemedi yazdı. Kutu yeşil olması gerekirken gri oldu. Elle RKTool yanında gelen sürücüyü yükledim "?"'li şekilde. Ve bunun kombinasyonlarıyla defalarca daha denedim, olmadı.
    Şimdi Cube'nin Çin sitesinde 4.2.2 v1.05 sürümünün çıktığını gördüm. Yabancı sitelerdeki yorumlardan gördüğüm kadarıyla performansının pek pek artmış. Birinde de değişiklik olmamış. Herhalde bu C7'imde de Anna'ya denk geliyor. Şimdi de bunu yüklemeyi deniycem. Haydi bakalım, hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadas741 -- 27 Nisan 2013; 23:48:27 >

• quote:

Şükür,
    Tablet geldi...

Hayırlı olsun bu kaçıncı tabletiniz?
  • pipo da soyledigin sorunlarin hicbiri olmadi pipo da 4.2.2 ye geccek galiba
    bu arada excell programi bilgisayardakinden biraz farkli hic rahat deyil yada ben cozemedim
  • Sorunu basit bi şekilde halletttim. Zamanım olunca root dahil uygulama incelemelerimi de yazıcam. Bu arada Sağol frfr bu ilk tabletim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadas741 -- 3 Mayıs 2013; 19:22:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tablet nasıl kullanmışsınızdır 1 ayda ... yazılarınızı okudum incelemelere de baktım ... cube daki çözünürlük gerekli mi bi ona karar veremedim... 16 veya 32 gb depolama çok fark etmez bana ama çözünürlük yüzünden takılma yavaşlama oluyor mu onu merak ediyorum... bide 5 mp kamera ile 720p video kaydı falan yapılabiliyor mu? (kaç fps vs?..incelemede buna değinilmemiş yada ben göremedim) ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 18 Mayıs 2013; 14:19:04 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.