Zaten yeni çıktı ve cogu site daha gonderimine baslamadı bile.
Yakın tarihte bulsanız bile 100-300 lira fiyat farkı odemek zorunda kalabilirsiniz.
blur kardes sende tablet konusunda ıktısat yaptın burda:)..bu yabancı sıteden alınan larda garantı nasıl oluyo..bende ıngılızce var ama cesaret yok..
Benim ihtisasım yeni değil :)
Aslında korkulacak durum yok. Hatta garanti süreci aslında daha sancısız. 15-20 lira masrafla geri yolluyorsunuz ya yeni cihazınızı yolluyorlar ya da ucret iadesi alıyorsunuz. Tabii burada dikkat etmeniz gereken cihazınızı güvenilir bir satıcıdan almanız.
sanırım sahıbınden yada sanal pazar gıbı calısıyor bu sıtede..cube30gt var aslında ucuzcıty denen yerde ama guvenılırlıgı konusudan bılgım yok..
quote:
Orijinalden alıntı: murat1981pls
sanırım sahıbınden yada sanal pazar gıbı calısıyor bu sıtede..cube30gt var aslında ucuzcıty denen yerde ama guvenılırlıgı konusudan bılgım yok..
Hangi site? Bahsettiğiniz model eskidi artık :)
quote:
Orijinalden alıntı: Blur
quote:
Orijinalden alıntı: murat1981pls
Hangi site? Bahsettiğiniz model eskidi artık :)
valla neden eskısın fılm ıcın net ıcın yetmezmı..bıde pıl kapasıtesıde ıı gıbı yanılmıyorsam 8000 lık..ama ucuzcıty nasıl
link için teşekkürler. yararlı bilgiler imiş okudum.
dadas741: BiC'ten 29 Mart'ta 520 TL'ye Paypal'la sipariş verdim. Ek bir şey yapmadım yani düşük fiyatlı fatura kestirmedim, unuttum. Processing-5'te şuan. Geri dönüşü olur mu? Veya akıbetimiz n'olur?
krocker09: kargolanmadıysa siteyle iletişime geçin ve düşük fiyat yazmalarını söyleyin ama zaten onlar düşük fiyatlı yollarlar diye düşünüyorum,yine de iletişime geçin siz
dadas741: 'Faturayı düşük mü kestiniz?' veya 'Faturaya düşük fiyat yazın.' mı diyeyim? Faturanın düşük kestirildiği zaman tabletin geri yollanması durumunda kesilen fiyattan geri ödeme yapılmıyor mu? Ayrıca İngilizce noktasında sıkıntım var. Ne yapmalıyım? Beklemedeyim
dadas741: Bkz. "Sorun olur hocam paypala hangi adres kayıtlı ise o adrese gönderiyorlar.... ben siteye kendi adresimi girdim paypal da ise güncelleme yapmamışım ve adresim yoktu o yuzden gonderım olmuyordu paypal ı güncellemem için siparışın iptal olması gerekir dediler iptal ettim paramı anında yatırdılar 5-10 gün sonrada paypal hesaba attı..." Ben BiC'te kendi adresimi yazdım, fakat Paypal hesabı başkasının ve dolayısıyla adres de farklı. ?
Bkz. "Kesinlikle hatırlat. 50$ ve gift yazsınlar. (Paypal ın ödeme sayfası açıldığında da yanda satıcı note gibi bir kısım var oraya da yazın.) " Lütfen acilen cevabınızı bekliyorum