Bildirim
One Drive için 100gb depolama 2yil (Samsung Telefonlar icin)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben daha onceden yapmistim ama 2 yil dolunca dosyalar siliyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekurler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oneri cikmayan arkadaslar icin, ayarlarda outlook 100gb teklifi sekmesi var. Gjrip uygulamayi yukleyin. 100gb geliyor.
Konu sahibine tesekkur ederim
Rica ederim :) konuyu slickdeals. Net adresinde gördüm, tavsiye ederim.
Bu arada 100 degil 105gb oluyor yanlış yazmışım.
One drive içine atılan resim ve videolardaki çözünürlük düşüyor resim gerçek kalitesinde görünmüyor bu normal bir durum mu orijinal haliyle saklamak için ne yapmak gerekiyor. Konu sahibine teşekkürler.
Önceki haftalarda aldım 100 GB i fakat 2 sene sonrasında ne olacak onu merak ediyorum?
Ayrıca aynı teklif good drive'da da çıkıyor ( anladığım kadarıyla ilk yüklemeye veya uygulamayı açmaya) fakat daha sonra yapamadım.. Google drive'da aynı teklifi gören yapabilen var mı? Eski Google hesabı olunca kayıp mı oluyor anlamadım ama aynı teklifi gördüm kaç kere..
Bilgigim kadarıyla Google in photo uygulaması fotoları küçültüp upload ediyor ve sonsuz foto upload edebiliyorsunuz, kapasite sınırı olmadan.
Yani General mobile reklamı sanki o adamlara özel birseymis gibi TV de sürekli reklamları var tam kullanıcıyı aptal yerine koyuyor. Herkeste olan olanağı sanki Kendi markalarına ozelmis gibi reklamları dönüyor tv.
Onun dışında onedrive ve googledrive da orijinal halinde de upload yapabiliyorsunuz. Upload deyin zaten orijinali yükleniyor, hatta otomatik de olsa orijinali yükleniyor onedriveda.
Bir tek googledrive otomatik upload küçültuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 6 Mayıs 2018; 10:23:9 >
2 sene sonra paralı sürüme gecilcektir. Yedeklerinizi oraya yedeklediginiz için mecburen gecmeniz gerek.
Google foto orjinal fotoğraf yüklerseniz 15gb alan veriyor. Ufaltarak yuklediginizde sınırsız foto yükleme var
ayarlarını yapınca orjinal yüklüyor -
2 sene sonra dosyalarınızı alın yoksa sileceğiz diyor bir b.ka yaramıyor yani -
Çok yaşa mail. Ru
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yıl dolunca hakkınızı 5 gb a düşürüyor hocam. Eğer süreniz bitmeden yedeklemezseniz dosyalarınızı 5 gb dan fazla veriniz varsa eğer 5 gb dan fazlasına blok koyuyor girişinize izin vermiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandir24 -- 7 Mayıs 2018; 9:20:31 > -
tesekkurler bilgilendirme icin...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X