Bildirim
One Google 2Tb alım hatası
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sebebi,
onay olmadan her banka otomatik ödemeli üyeliğe izin vermiyor. bende 100gb kullanıyorum, ziraatte sorunsuz. mesela amazon primede de her bankada olmuyor.
-
Bankayı mı arayayım üstadım şimdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir zamanlar Patreon için Finansbank hata veriyordu. Patreon'da birine üye olduktan sonra ilk ay ödemeyi kabul ediyodu banka, inici ayda da kabul ediyodu, sonraki aylarda ise banka red yolluyodu ve ödemenin başarısız olduğuna dair Patreon'dan bana mail geliyodu. Patreon'da takip ettiğin kişiye olan üyeliği iptal edip sıfırdan takip başlatmak gerekiyodu, öyle yapınca tekrar iki ay ödeme başarılı oluyodu, sonraki ay gene başarısız...
banka ile iletişime geçtim, aylık düzenli çekim yapma konusunda için her firmaya onay verilmediğini söylediler, güvenlik gereği dediler. peki ben müşteri olarak onay veriyorum dedim, bu siteyi güvenli buluyorum ben dedim, ödeme yapmama izin verin dedim. öyle size özel işlem yapamayız dediler. o zaman konuyla ilgili şikayet açın dedim, tamam deyip bi şikayet bildirimi açtılar ama sonra ne oldu hatırlamıyom.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X