Şimdi Ara

One handed silah seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Warrior um tek el silah kullanmak istiyorum önerileriniz nelerdir?(silah için ayrılan bütçe 30gb ve baseyim server ronark)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatesen -- 17 Haziran 2012; 10:14:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnoia piyasasını bilmediğim için pek bişe söyleyemicegim ama tek el diyorsan Lugias+Hanguk yap hem seri hem damage iyi yaparsın.
  • spear of murky water & hanguk
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCornick

spear of murky water & hanguk

• spear of murky item olarak güzel ama görünüşü çok kaba. Toto +8 Hanguk +8 alabilirsin galiba o paraya.
  • Murky Warrior için muazzam item. Club ve Spear def +8'de yedişer. Atağı ve verdiği str onu çok özel kılıyor. Ancak Lugias/Giga ikilisi ise. Party karakteri olup, kolay kolay yatmak istemeyen karakterler içindir. Ve gayet iyi bir dayanıklılık sağlar.
  • lugi ve graham
    şekil olarak en uyumlu ikili.human warriorda dragon shellerle çok süper bi görüntü oluyor
    flame damage olması bence avantajı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAGE İÇİN KOLYE SEÇİMİ
    17 yıl önce açıldı
    Rogue stat ve skill dağıtımı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: I See You

lugi ve graham
    şekil olarak en uyumlu ikili.human warriorda dragon shellerle çok süper bi görüntü oluyor

görüntü bencede çok hoş.Ama flame damage olması artık avantaj değil herkeste fr veren itemler var sonuçta.

• quote:

lugi ve graham

şu flame damage i kafanızdan çıkartamadınız gitti

bu tür silahların yanına takılan flame ring shio vs. sadece R damage'i birazıcık arttırıyor. Sırf bunun için grahamın 9 u bile takılmaz.

Murky&hanguk 8/7 kombinasyonu yapabilirsin sanırım o paraya

ayrıca emin değilim ama murkynin range'i de epey vardır diye düşünüyorum şekli nedeniyle

• Ben bu tarz item seçimlerinde hep uyumlu olanları almaya çalışıyorum. Görüntü olarak hoşuma gidiyor.
    Örneğin; Lugias - Graham, Totemic - Hanguk
  • murky, lugias, toto uygun aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökây

quote:

lugi ve graham

bu tür silahların yanına takılan flame ring shio vs. sadece R damage'i birazıcık arttırıyor. Sırf bunun için grahamın 9 u bile takılmaz.

ayrıca emin değilim ama murkynin range'i de epey vardır diye düşünüyorum şekli nedeniyle

Ben silahın takılarla desteklenmesini değil flame damagenin poisona üstünlüğünü kastettim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gökây

quote:

lugi ve graham

Ben silahın takılarla desteklenmesini değil flame damagenin poisona üstünlüğünü kastettim.

bahsettiğim özellik harici flame damage'in poisona herhangi bi üstünlüğü yok

• Tmam çok teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.