Şimdi Ara

# One Hour Translation # Evinizden çeviri yaparak para kazanın, <100 kelime 5$> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
11
Favori
23.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

Türkler ile calısmıyorlar artık.

Bu konudan sonra

onceki mesajımda da yazmıstım bir kac sene once calıstım ben ama sonrasında dediler ki Turkce anadili olanlar ile calısmıyoruz. turkce ingilizce turkce cevirilerde sorunlar cıkıyor su anda ceviri taleplerini almıyoruz diyorlar dediler 2 senedir bekliyoz.
    yoksa su andaki en iyi human translator sistemi onlarda.

buna benzeyen baska sitelerde bulabilsek ama.

Bi sistem vardı, sahibinden giib ibr sistem ama insanlar ufak tefek işleri için para yada kredi ödüyorlardı. Siz başkasının işini yapınca kredi kazanıp sonra kendi işlerinizi yaptırabiliyodunuz. Daha çok ps, dreamwork, php gibi uğraşlar oluyordu şimdi unuttum aslında çok güzel bir sistem ama yaygınlaşması lazım. Bulabilirsem yazarım.

hocam konuyla alakası yok fakat konu içerisinde nickinizin altında lol uzmanı yazıyor onu nasıl yaptınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Inevitable_InET

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

quote:

Orijinalden alıntı: radressss
    şu an nasıl çalışıyor bilmem ama önceden gerekenlere bakmıştım ingilizceyi çok iyi biliyor olsanız bile bu işi profesyonel olarak yaptığınızı belgelemediğiniz sürece onay alamazsınız gibi bişey okumuştum tabi benim iş yattı.

Arkadaş haklıymış.

Mail attım üniversite öğrencilerini kabul ediyomusunuz diye, ille de profesyonel olarak çeviri yapmış olmanız gerekiyor dedi.

Sonra ben şöyle bir mail attım;
    ---------
    You say that you usually don't work with students, but there are many students that are good at translating. I believe that i'm good at it too. Also, students need money more than adults. Can you evaluate us with a text and then you decide whether you will work with us or not. I really need this.

Best regards.
    -----------

Gelen mesaj:

Thank you for your interest in joining our community.

Currently we do not recruit Turkish<>English translators.
    We will contact you once the recruitment starts.

Best regards,
    Engin

------------

Senin önerini takmazlar ki zaten dünya çapında site :/ Hayır mail ime yanıt veren de Türk, yardımcı olur adam. Bildiğin otomatik mesaj atmış.

adam da türkjmüş niye ingili,zce konuşuyonuz la

Hahaha harbi Türkmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla ben de yabancı dil okuyorum ama bu lisans olayı şart galiba, yoksa 50$ falan çıkarırdım ben herhalde günde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lol bölümündeki insanlara yardımcı olmam sebebiyle verildi. Yoksa forum anasayfası üzerine gelip tersten illimünati yazın gibi bi durumu yok
  • quote:

lol bölümündeki insanlara yardımcı olmam sebebiyle verildi. Yoksa forum anasayfası üzerine gelip tersten illimünati yazın gibi bi durumu yok

hahhaah allah allah hocam iyiymiş yahu. böyle birşey için peki önerilmeniz mi gerekiyor adminlere falan yoksa siz mi başvuru yapıyorsunuz?
  • Find my message
  • Ben başvurmadım. Önerildiğimi de zannetmiyorum ama öneri işe yarayabilir. Yöneticilerin kendi takdiriyle verdikleri bir karardı, ilktim, sonraki uygulamalarda kullanıcı önerilerininde payı var sanırım.
  • quote:

Ben başvurmadım. Önerildiğimi de zannetmiyorum ama öneri işe yarayabilir. Yöneticilerin kendi takdiriyle verdikleri bir karardı, ilktim, sonraki uygulamalarda kullanıcı önerilerininde payı var sanırım.

tamamdır hocam sağolasın zamanını çaldım

• rica ederim
  • 4dil biliyorum dolansin bakalim

• igetsky kullanıcısına yanıt
    turkceden ceviri yapacaksan hic bekleme de . diger diller arasında da ceviri yapmana izin vermeyeceklerdir. bi kac senedir turkceden ceviriyi kapattılar bazı turk arkadasların musterilerine kotu davrandıgı icin diye turkceden ingilizceye vs ceviri su anda yapılamıyor . her ay mail atıp soruyorum ama henuz degerlendiriyorlar bu durumu. bakalım ne olacak. eskiden ingilziceden turkceye turkceden ingilziceye cok cevrmistim bu sitede ama artık yok maalesef.
  • Kötü olmuş.
  • la bizim karşı ofisteki tercümanlar 3 kelimeyi 150 ye çeviriyo ii kazanıo be kapçıklar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şu an nasıl çalışıyor bilmem ama önceden gerekenlere bakmıştım ingilizceyi çok iyi biliyor olsanız bile bu işi profesyonel olarak yaptığınızı belgelemediğiniz sürece onay alamazsınız gibi bişey okumuştum tabi benim iş yattı.

Arkadaş haklıymış.

Mail attım üniversite öğrencilerini kabul ediyomusunuz diye, ille de profesyonel olarak çeviri yapmış olmanız gerekiyor dedi.

---------
    You say that you usually don't work with students, but there are many students that are good at translating. I believe that i'm good at it too. Also, students need money more than adults. Can you evaluate us with a text and then you decide whether you will work with us or not. I really need this.

Best regards.
    -----------

Gelen mesaj:

Best regards,
    Engin

------------

Senin önerini takmazlar ki zaten dünya çapında site :/ Hayır mail ime yanıt veren de Türk, yardımcı olur adam. Bildiğin otomatik mesaj atmış.

Hahaha harbi Türkmiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaş haklıymış.

---------

Best regards.
    -----------

Gelen mesaj:

Best regards,
    Engin

------------

Hahaha harbi Türkmiş

Kusura bakmayın da sizi bu İngilizceyle almamaları normal zaten

• Yarr kullanıcısına yanıt
    Hocam bana diyorsan eğer 2 ay sonra ingilizce öğretmeni olarak atanacağım meb'e :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalandir. Size bir duru ceviri yaptirip sonra paranizi vermezler. Piyasada 1000 kelime degeri 7tl dir sen 100 kelimeye 3 dolar diyorsun. Tuzak

• Bulunsun

• quote:

Hocam bana diyorsan eğer 2 ay sonra ingilizce öğretmeni olarak atanacağım meb'e :)

Şaşırmadım İngilizce öğretmenlerinin de seviyeleri yerlerde zaten
  • Yarr kullanıcısına yanıt
    Rahat ol ingilizce seviyem gayet yeterli. Bilgisayar başında 3 kuruşluk ingilizce öğrenenler gelip burda ona buna sallıyor ya hayranım onlara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.