Ben 1-2 sniper haritası haricinde genelde seri oyun oynamayı seviyorum. One man army hiç kullanmadım ama merak ediyorum avantajları dezavantajları neler sizce?
dostum ben biraz deneyeyim dedim ama ben sniperle oynamaktan zevk alan birisiyim. diğerleri pek sarmıyo. ve one man army perki snipere hiç gitmiyo. ama avantajlarına gelecek olursak ac-130 chopper emp ve hatta nuke atmak isteyenlerin baştacıdır diyebilirim. şöyleki. bu saydıklarımı hilesiz bir şekilde açanlar genellikle balistik mermi değil m79(granade launcher) rpg7 thump mudur nedir el bombası bu tür şeyler kullanırlar. yani onlara karşı çatışma şansın pek olmaz görene kadar ölürsün. ama örnek 2 adet rpg 7 + el bombası + 2 adet gl bunlarla 5 kill alırsın ve normal mermiye geçmen gerekebilir. ama bu şekilde 2 class düzenlersin 2 sinede one man army koyarsın. patlayıcı mermilerin bitince diğerine geçersin. hop 5 kil de onla bitince hop diğerine. tabi bu yöntemi kullananlar bu perkin pro sunu açmış olur ki yoksa adam üstünü değişene kadar koşan biri tarafından yakalanabilir. ama dediğim gibi ben sniperle oynadığım için bana gitmedi pek
Ben kullanıyorum şöyle ki.
HC oynarım genelde ve biri hariç tüm Classlarımda Cold-Blooded Pro vardır , o birinde ise Danger Close Pro. Harriera geldiğimde hemen One Man Army ile Danger Close'lu classıma geçerim , AC-130'u alınca zaten katliam.
@mamak
Yazdıklarından sonra biraz düşündüm de bana da gitmez bu perk çünkü oyunun ortasında durup perk değiştirmek abes bana göre ki genelde tdm oynayan birisi için öl-diril-öl-diril olarak geçiyor bütün oyun.
@TheGame
Dediğim gibi benim oyun tarzıma uymuyor mesajın için teşekkürler :)
bende hiç kullanmadım prestige 2 olduk ne sitrep ne one man army kullandım
One Man Army henüz sıra gelmediği için almadım, fakat SitRep kesinlikle tavsiye ediyorum, birnevi WH oluyor. Milletin claymorelarını ve özellikler tactical insertionlarını görünce, adamın da nereye pusmuş olduğunu anlıyorsun. Kullanması çok zevkli anlayacağınız.
dediklerinizden hiçbirşey anlamıyorum one man army,sitrep,wh,gl bunlar ne la
One man army: Perk 1 menüsünden seçebileceğin en son açılan perktir. Bu perk sayesinde oyunun içinde dilediğin anda class değiştirebilirsin. Sitrep: Perk 3 menüsünden seçebileceğin perktir. Bu perk sayesinde düşman mayınlarını,c4lerini ve tactical insertionlarını (bu,yeniden doğarken doğacağın yeri seçmeye yarar) radarda görebilirsin. Wh: Kişiliksiz insanların kullandığı hile. Bunu açıklamıyorum sonra merak edip açanlar olur hiç gerek yok. Kullanmayın yeter. Gl: Silahlara takılan grenade launcher eklentisi. Bunun sayesinde silahın ucuna 2 adet bomba ekleniyor. Etkisi yüksek.
quote:
Orijinalden alıntı: Cartmanez
quote:
Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar
One man army: Perk 1 menüsünden seçebileceğin en son açılan perktir. Bu perk sayesinde oyunun içinde dilediğin anda class değiştirebilirsin. Sitrep: Perk 3 menüsünden seçebileceğin perktir. Bu perk sayesinde düşman mayınlarını,c4lerini ve tactical insertionlarını (bu,yeniden doğarken doğacağın yeri seçmeye yarar) radarda görebilirsin. Wh: Kişiliksiz insanların kullandığı hile. Bunu açıklamıyorum sonra merak edip açanlar olur hiç gerek yok. Kullanmayın yeter. Gl: Silahlara takılan grenade launcher eklentisi. Bunun sayesinde silahın ucuna 2 adet bomba ekleniyor. Etkisi yüksek.
wh nedir şimdi çaktım cs den aşinayız bu hileye anladım hocam çok sağol
Yazdıktan 30 dakika falan sonra girdim , direk Nuke attım. İlk 7 kill Cold-Blooded'lı Classla, sonra One Man Army ile Danger Close Pro'nun olduğu classa geçip AC-130 katliamı yaptım. İlk bombayı atın en az 4 kill alıyorsunuz.
ben map e gore degıstırıyorum class ı , genelde nınja modundayım famas susturucu + machına gunın 1.sı sıalhı susturucu seklınde kullanıyorum adını unuttum sılahın , full depar ayak sesı yok ortalıkta cok rahat dolasıp baya bı yaklasabılıyorum adamlara , One Man Army acık ama kulanmadım daha kullanmamda , ben kafaya takarım onunla ugrasırken oyun bıter zaten , o daha cok hardcore taktıksel oynayanlar ıcın kullanıslı .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme