Şimdi Ara

One Piece 1080p Bütün Bölümleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arşivciler ve yeni izleyecekler için kesinlikle bakılması gereken bir konu bütün bölümler 1080p dir ve torrent dünya çapında olduğu için son hızda indirmektedir
    alt yazılar şimdilik 001-381 e kadar buldum fakat divxplanet te daha bir çok alt yazı var senkronluyan olacaktır siz indirene kadar fakat olmazsa bile alt yazılar mevcut km player vs izleticileri ile alt yazıları ayarlanabilir

Bölümler 001-700 e kadar 1080p idir devamını HorribleSubs un sitesinden 1080p olarak indirebilirsiniz

Torrent Linki ve 10 sezonun alt yazıları

MediaFire

Yandex

Herzaman kullandığım bi alt yazı var sizede tavsiye ederim animelerde özellikle muhteşem oluyor

Altyazı Adı : 00333.ttf Linki--> Fontu İndir

Altyazı görünümü

KM Player da ayarları yapmanız gerekiyor aşağıdaki resimdeki gibi km player açıkken F2 Tuşuna basın bu menü gelecek
  • Yararlı konu yukarılarda dursun.
  • 381 e kadar bölümler 700 değil:( ilgilenirmisin tşkr
  • Arkadaşlar aranızda altyazi.org kapanmadan önce horrible subs sürümünün altyazılarını indiren var mı? Yeni siteye göstermelik koymuşlar ama 4. sezon hariç arşivlerin hepsi bozuk hem de eksik. Daha önce bir arkadaş senkronlayıp koymuştu hepsini oraya fakat yedek almayan adminler sayesinde bunun gibi nice altyazılar yok yere gitti.
  • hocam 10 sezona kadar bulabilmiştim bende yani 381 e kadar devamını bulursam alta yazarım
  • cemilture kullanıcısına yanıt
    Ben konu actım orada var hepsi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam orda toplu dosya varda. Eğer siz indirdiyseniz mümkünse sadece one piece altyazılarını yükleyebilir misiniz? Mobil internet kullanıyorum şu anda o yüzden internet malum Bu arşiv eski de olabilir bu arada 2016 nın bir kısmı olmayabilir bunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilture -- 22 Mart 2017; 21:0:8 >
  • cemilture kullanıcısına yanıt
    Olduğu kadar. Ayrıca hepsini indirin ilerde altyazı arama derdiniz olmaz : ) 2015 ve öncesini kapsıyor.

• Evet ben de öyle hatırlıyorum bu arşivi o yüzden dedim. Şu an için internetim müsait değil, zaten benim ihtiyacım olanda bunun içinde yok. Eyvallah hıcam ilginiz için sağolun.

• Torrentin içindeki altyazılar senkron mu bilen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.