Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.496
Cevap
40
Favori
203.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onea54

464 bölüm izledim. Adamlar 13 senede konunun anca yarısına geldiler herhalde anime bi 10 sene daha sürer

zaten en uzun anime yapmayı planlıyolardı 1000 bölüm civarı

quote:

Orijinalden alıntı: keanuu

başlamayı düşünüyorum ama çok bölüm var nası yetişecem

ben 10-12 günde yetişmiştim güncel e baştan başlayıp tabi daha az bölüm vardı ama olsun
  • nese böyle yükledim idare edin artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone D. Walker -- 6 Eylül 2010; 17:01:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alone D. Walker

nie resimlerim gözükmüyor ya

imageshack olan da resim yok
  • Orijinalden alıntı: murat.ksd

Orijinalden alıntı: Alone D. Walker

nie resimlerim gözükmüyor ya

resim konumunda koyacan resimleri

• Luffy Crocodile'ı tayfasına katabilseydi işte o zaman Yeni Dünya'da hükmederdi.
  • s
  • umarım bu olaylardan sonra tayfası baya büyür beyaz sakal gibi filoları olsa birinin kaptanı ivankov birinin kaptanı jimbei birinin crocodile felan çok ilginç olur

baya hayal kurdum biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derrick Rose -- 6 Eylül 2010; 20:04:49 >
  • spoiler butonuna almış olsanda baya bi mangadan spoiler vermişsin...

edit:düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevenSeptember -- 6 Eylül 2010; 22:02:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaaki

quote:

Orijinalden alıntı: koorn

baya hayal kurdum biliyorum

spoiler butonuna almış olsanda baya bi mangadan spoiler vermişsin...

ilk cümlede sadece anime hakkında konuştum sonraki bölümlerle alakası yok sadece düşüncelerimi söyledim . ve spoiler tuşu içerisinde spoiler vermekte mi yasak ? eğer mangayı okumadıysan o tuşlara basmanı tavsiye etmem arkadaşım o tuşlar onun için var

çok özür dilerim şimdi baktımda yanlışlıkla manga yerine anime konusuna mesaj atmışım ... sende lütfen alıntını düzeltirsen sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derrick Rose -- 6 Eylül 2010; 20:06:03 >
  • güzel bölümdü bakalım haftaya neler olacak ace ace diye diye geldi sonunda luffy savaşa renk katar diye düşünüyorum hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

burda akla gelen ilk soru one piece nedir.
    kanımca hazine özgürlük gibi bişey.altın elmas felan veya güçlü bi silah beklemiyorum ben
    enson one piece içiniz de başından beri sahiptiniz gibi klasik bi geyik bekliyorum

Oda yapmaz o kadar basit bir şey. Bence One Piece bildiğin deli gibi bir hazine çıkacak.

Bence sonsuzluk meyvesi çıkar

ya görürsünüz o meyve fln cıkmıcak bi lanet cıkıcak gol d roger neden öldü sanıyorsunuz? devgibi adam ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tatsumaki!

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

quote:

burda akla gelen ilk soru one piece nedir.
    kanımca hazine özgürlük gibi bişey.altın elmas felan veya güçlü bi silah beklemiyorum ben
    enson one piece içiniz de başından beri sahiptiniz gibi klasik bi geyik bekliyorum

Oda yapmaz o kadar basit bir şey. Bence One Piece bildiğin deli gibi bir hazine çıkacak.

Bence sonsuzluk meyvesi çıkar

ya görürsünüz o meyve fln cıkmıcak bi lanet cıkıcak gol d roger neden öldü sanıyorsunuz? devgibi adam ..

O ölmedi kalbimizde
  • 466

Panayır var...
  • İşte en sevdiğim bölümlerden biri ve Beyazsakal'ın efsane sözü : "Marko o çocuğun ölmesine izin verme"..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral -- 19 Eylül 2010; 17:42:03 >
  • quote:

Strong_World_Episode_0 bunu bi ara indirmişim
    izledim ama devamı var galiba.bilgisi olan varmı ?

one piece movie 10 strong world
  • 467.bölümü çok merak ediyorum ama hala Türkçe alt yazı yok
  • quote:

One Piece serisinden Ivankov karakterini seslendiren Norio Imamura tutuklandı. 56 yaşındaki aktör bir dövme çılgınıydı ve yaklaşık 10 seneden beri tümünü kaplatmak suretiyle kendi vücuduna dövme yapıyordu. Nihayet çalışmasını bitirdi ve bu başarısını insanlara göstermek için çektiği fotoğraflarını (belaltı da dahil) kendi blogunda yayınladı. Edebe aykırı fotoğraflar yayınlama nedeniyle tutuklandı. Dövmelere 4-5 milyon yen ($45,000-$56,000) gibi bir miktar harcadığı açıklandı. 461. bölümden itibaren Ivankov'u Mitsuo Iwata seslendirmeye başladı.

Habere çok şaşırdım. Ses konusunda hiçbir değişiklik farkedemedim.

467

Özetle filan 10 dakikaya indirmişler bölümü. Yine de güzeldi.

HorribleSubs Bleach'i 720p ve 480p olarak her hafta çıkarmaya üşenmez ama One Piece'e 360p'yi uygun görüyorlarya bir şey demiyorum onlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 20 Eylül 2010; 16:47:40 >
  • benim dikkatimi çeken bir şey oldu bu smoker ın silahı kairouseki den madem kendi üzerinde niye etkisi olmuyo onu taktıgı zaman duman olmaması lazım
  • bunu animede söylemişlerdi tuttuğu sapı kairosekiden değil.bu arada tayfanın mangadaki hallerini gördüm şoktayım.
  • Burdaki yorumlar spoiler dolu. Hemen okumadan bu yorumu yazmak istiyorum en son dün akşam 5 bölüm daha izledim 50. bölüme falan geldim. Gerçekten şahane bir anime. Sadece ilk 5 bölümü biraz tam alışamadğınız için sıkıcı geliyor. Şuan şahane gidiyor. Herkese tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.