Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.496
Cevap
40
Favori
203.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 461. bölümü izleyen yok mu? Süperdi bölüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaaki

2 kısa soru soracagım çok merak ediyorum;
    ilk olarak smooker ı daha çok görebilecekmiyiz (ölüp ölmeme durumu varsa yazmayın lütfen )
    2. olarak şahin göz zoronun kanlısı :D o adam iyi mi kötü mü ?:D

1.evet daha görcen herif ve teğmenin hayatı hasırşapkaları bulmakla geçiyor.buldumu da genelde kaçırıyorlar:D
    2.mihawk çok değişik birisi.kolunu kaybetmeden önce shanks le sürekli dövüşürmüş.shanks kolunu kaybedince ona acıyıp dost oldu.hasırşapkalar için bir tehdit oluşturmuyor bana göre çünkü sadece zoroyla ilgileniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

quote:

2 kısa soru soracagım çok merak ediyorum;
    ilk olarak smooker ı daha çok görebilecekmiyiz (ölüp ölmeme durumu varsa yazmayın lütfen )
    2. olarak şahin göz zoronun kanlısı :D o adam iyi mi kötü mü ?:D

1.evet daha görcen herif ve teğmenin hayatı hasırşapkaları bulmakla geçiyor.buldumu da genelde kaçırıyorlar:D
    2.mihawk çok değişik birisi.kolunu kaybetmeden önce shanks le sürekli dövüşürmüş.shanks kolunu kaybedince ona acıyıp dost oldu.hasırşapkalar için bir tehdit oluşturmuyor bana göre çünkü sadece zoroyla ilgileniyor

sağol dostum
  • İyice sıktı anime ya. Güzelim savaşın içine ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

İyice sıktı anime ya. Güzelim savaşın içine ediyorlar

bencce çok iyi gidiyor yav niye sıktı
  • şu anda 417. bölümdeyim serinin bu kadar güzelleşebilecegini düşünmüyordum şarap gibi seri çıktı
  • Birşey sormak istiyorum:

Mangada 226. chapterdayım animede 130. Şimdi mangada Jaya adasına geldiler uçan ada hakkında bilgi toplamak için hatta Bellamy çetesine rastlıyorlar fakat animede çok daha farklı olaylar oluyor. Animede o kısımlar filler falan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D06A31849 -- 16 Ağustos 2010; 20:49:51 >
  • evet skypia arc filler zannedersem ama yinedede izle mangada geçmemesine rağman animede oldukça önemli bir arc ilerki bölümlerde sürekli bahsedilecek ayrıca gold roger lede alakası var
  • O zaman mangaya ara verip devam etmek lazım? Hangi bölümden sonra tekrar mangaya dönüyor?
  • skypia arc filler değil yav delimisiniz
  • Skypia filler değil. 1. sayfa da var hangi bölümlerin filler olduğu.
  • 153'ten devam ettim Skypia'dan. Kimse de filler dememiş deli misiniz demeye gerek yok
  • mangada geçiyor mu skypia ya ben geçmiyor sanıyordum neyse geçiyorsa izliycen o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

153'ten devam ettim Skypia'dan. Kimse de filler dememiş deli misiniz demeye gerek yok

Başka bir konuda biri "Skypiea sıkıcı izlemeyin atlayın direkt" diyordu, arkadaş herhalde konuları şaşırdı onun tepkisini burada verdi

Edit: Pöh, hemen yukarıda demiş meğer biri :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogion -- 17 Ağustos 2010; 1:53:18 >
  • Skypiea fena değil.
    arabastayı izledikten sonra on numara bile sayılır
  • Filler listesine bu siteden ulaşabilirsiniz.
    www.arlongpark.net
    404 Not Found
    http://www.arlongpark.net/Anime/Episodes
  • Arabasta o kadar da kötü değildi ya ne kötülediniz.En azından Crocodile'la dövüşleri çok kötü değildi.
  • güncel e geldim 462 biter bitmez canım sıkılmaya başladı
  • quote:

güncel e geldim 462 biter bitmez canım sıkılmaya başladı

dedim sana güncele yetişme diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

quote:

güncel e geldim 462 biter bitmez canım sıkılmaya başladı

dedim sana güncele yetişme diye

yarıda bırakmakta olmazki ama :D neyse artık yapacak birşey yok
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.