Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.496
Cevap
40
Favori
203.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

Skypiea Arcına kadar izledim. Bayağı bi sıkılınca Davy Back Fight'da bıraktım. Yaklaşık 1 yıl sonra tekrar başladım ve Bluneo vs Luffy Gear Second dövüşünden sonra iyice sarmaya başladı. Şu Usopp'u biraz cesaretlendirseler süper olacak. Bir kapışma olacağında bağrıp duruyor "Öleceğiz", "Bittik" falan filan. Lan manyak. Tayfada Luffy, Zoro, Sanji gibi psikopatlar var. Adamlar dövüşürken bambaşka kişiliklere bürünüyorlar. Sen korkup duruyorsun. Fazla konuştum herhalde. Susuyorum.

Evet davy back fight arc gerçekten sıkıcı (207-226 idi sanırım). Bir arkadaşımda tam oralarda sıkıldı ve bir daha başlatamadım

Ondan sonrası zaten sarıyor bıraktırmıyor :) Usopp yer yer çok işe yarayacak. Yeni sapanı vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Skypiea Arcına kadar izledim. Bayağı bi sıkılınca Davy Back Fight'da bıraktım. Yaklaşık 1 yıl sonra tekrar başladım ve Bluneo vs Luffy Gear Second dövüşünden sonra iyice sarmaya başladı. Şu Usopp'u biraz cesaretlendirseler süper olacak. Bir kapışma olacağında bağrıp duruyor "Öleceğiz", "Bittik" falan filan. Lan manyak. Tayfada Luffy, Zoro, Sanji gibi psikopatlar var. Adamlar dövüşürken bambaşka kişiliklere bürünüyorlar. Sen korkup duruyorsun. Fazla konuştum herhalde. Susuyorum.

Evet davy back fight arc gerçekten sıkıcı (207-226 idi sanırım). Bir arkadaşımda tam oralarda sıkıldı ve bir daha başlatamadım

Ondan sonrası zaten sarıyor bıraktırmıyor :) Usopp yer yer çok işe yarayacak. Yeni sapanı vs.

Hocam sapan ya Gördükçe gülüyorum. Silah falan alsın eline
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

quote:

Sapan deyip geçme. Spoiler sayılmaz diye söylüyorum; yeni sapan yapacak kendine boyu kadar uzun, harika bir şey. Karasakalın tayfasında keskin nişancı kadar olmasada harika bir keskin nişancı usopp. Hemde sapanla (yeni yapacağı)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sapan deyip geçme. Spoiler sayılmaz diye söylüyorum; yeni sapan yapacak kendine boyu kadar uzun, harika bir şey. Karasakalın tayfasında keskin nişancı kadar olmasada harika bir keskin nişancı usopp. Hemde sapanla (yeni yapacağı)

Hocam nişancılığına lafım yok. Korkak olmasa bir Sanji bir Robin kadar olabilir. Akıllıda ama işte korkaklığı adamı sinir ediyor.
  • Davy Back Fight'ın yarısı saçma sapan filler, atlasaydınız ya

Usopp'un korkaklığı konusunda mangada gelişmeler var, söyleyeyim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ya biliyorum güncel olarak manga da takip ediyorum da hala komik geliyor

Babası gibi silah kullansın
  • usopp un korkaklığı yalnız thriller bark arc ında çok işine yarıyor.sadece usopp un yenebileceği biri çıkıyor
    kuma(ayıcık)sayılmaz
  • bu 460 ne zaman cıkacak

pazar günü cıkmıyormuydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

bu 460 ne zaman cıkacak

Yarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

bu 460 ne zaman cıkacak

Yarın.

yani pazar günü
  • Vay anasını Ace'in kimin oğlu oldugunu daha yeni ögrendim ve mangaya başlamaya karar verdim

Bu arada bütün filmleri izlemiş arkadaşlardan bir öneri istiyorum.Hangi filmler izlemeye değer ona göre indirecegim.10 tane film var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Ya arkadaşlar bir tek ben mi varım One Piece'i sevmeyen :D Naruto Bleach Fma gibi serilerin hem animesini hem mangasını takip ediyorum (FMA bitti gerçi). One Piece'e de manga ile başladım 100. sayıdan sonra animesine geçtim. Ancak Naruto ve Bleach'in ilk bölümlerindeki yavaşlık olsun konu kopukluğu olsun belli bir süreden sonra akıcılığa bırakıyor kendini. Mesala 20. bölümde akıcı oluyor Bleach. Naruto ise büyük sınav ile. Ancak One Piece'deki bu sıkıcılık hep devam ediyor. Her tavsiye eden adamları toplayana kadar sıkıcı sonrası acayip güzel akıcı demişti ama anime arc arc gitmesine rağmen diğer animeler gibi One Piece tekrar ediyor kendini sürekli. Yolda bir kurban bulunur halbuki onun çok büyük bağlantıları vardır bizimkiler birçok kişiyle dövüşür ve onu takımına katar. En son Brook katıldığı arcta dedim aha bu adamı da alacaklar o yüzden direkt arc'ın son bolümü izledim

Ancak sevdiğim yanı yok mu çok var. Luffy'nin hareketleri Shanks'ın gizemi tayfanın birbirinden güzel karakterleri. Ancak kendini izlettiren bölümler ne yazıkki arcları birbirine bağlayan bölümler. Ancak beni bir Naruto gibi bir Bleach gibi kendine bağlayan olay örgüsü meraklandırma etmeni yok. Bende mi gariplik var anlayamadım :D

En son 441'i izledim ondan sonra da mangasına geçtim. birkaç sayfa okudum bıraktım öyle. Benim merak ettiğim ise sizie One Piece'e bağlayan şey ne.. Sizin görüp benim göremediğim şey ne bu seri de.. Sonuçta her yerde One Piece için bir baş yapıt en çok izlenen anime deniliyor. Kendinizce sebepleri yazarsanız belki ders çıkarabilirm kendime

Bende merak ediyorum bu soruyu. Bende en son 450yi izledim galiba mangada da bayaa bir okudum. Ama bilmiyorum bağlamıyor Naruto ve Bleach gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyoguzhan

quote:

Ya arkadaşlar bir tek ben mi varım One Piece'i sevmeyen :D Naruto Bleach Fma gibi serilerin hem animesini hem mangasını takip ediyorum (FMA bitti gerçi). One Piece'e de manga ile başladım 100. sayıdan sonra animesine geçtim. Ancak Naruto ve Bleach'in ilk bölümlerindeki yavaşlık olsun konu kopukluğu olsun belli bir süreden sonra akıcılığa bırakıyor kendini. Mesala 20. bölümde akıcı oluyor Bleach. Naruto ise büyük sınav ile. Ancak One Piece'deki bu sıkıcılık hep devam ediyor. Her tavsiye eden adamları toplayana kadar sıkıcı sonrası acayip güzel akıcı demişti ama anime arc arc gitmesine rağmen diğer animeler gibi One Piece tekrar ediyor kendini sürekli. Yolda bir kurban bulunur halbuki onun çok büyük bağlantıları vardır bizimkiler birçok kişiyle dövüşür ve onu takımına katar. En son Brook katıldığı arcta dedim aha bu adamı da alacaklar o yüzden direkt arc'ın son bolümü izledim

Ancak sevdiğim yanı yok mu çok var. Luffy'nin hareketleri Shanks'ın gizemi tayfanın birbirinden güzel karakterleri. Ancak kendini izlettiren bölümler ne yazıkki arcları birbirine bağlayan bölümler. Ancak beni bir Naruto gibi bir Bleach gibi kendine bağlayan olay örgüsü meraklandırma etmeni yok. Bende mi gariplik var anlayamadım :D

En son 441'i izledim ondan sonra da mangasına geçtim. birkaç sayfa okudum bıraktım öyle. Benim merak ettiğim ise sizie One Piece'e bağlayan şey ne.. Sizin görüp benim göremediğim şey ne bu seri de.. Sonuçta her yerde One Piece için bir baş yapıt en çok izlenen anime deniliyor. Kendinizce sebepleri yazarsanız belki ders çıkarabilirm kendime

Bende merak ediyorum bu soruyu. Bende en son 450yi izledim galiba mangada da bayaa bir okudum. Ama bilmiyorum bağlamıyor Naruto ve Bleach gibi

One Piece herkesi sarmaz. Hele Naruto veya Bleach fanlarını hiç sarmaz istisnalar dışında.
  • ben one piece başlmadan önce aşırı naruto,bleach fanıydım ama şuan favori animem.şu an için naruto yla beraber en çok ilgi gösterdiğim anime.bleach e o kadar ilgili değilim.olsada olur olmasada(filler yüzünden soğudum animeden)şimdi internette denizcilik,gemicilikle ilgili oyunlar arıyorum.hatta ilerde somali korsanlarına katılmayı bile düşünüyorum.
  • Çok duygusal bölümdü ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

ben one piece başlmadan önce aşırı naruto,bleach fanıydım ama şuan favori animem.şu an için naruto yla beraber en çok ilgi gösterdiğim anime.bleach e o kadar ilgili değilim.olsada olur olmasada(filler yüzünden soğudum animeden)şimdi internette denizcilik,gemicilikle ilgili oyunlar arıyorum.hatta ilerde somali korsanlarına katılmayı bile düşünüyorum.

sid meiers pirates oyna güzel oyundur
  • bende one piece a başladım gerçi daha önce başlamıştım ama aşırı kötü geldi anime ilk 20 bölüm ay yürüyüşü yapan korsan felan vardı çok a.talca demiştim animede adam gibi güldügüm bi yer yoktu heleki bi usopp karakteri varki sonra bıraktım bir kaç ay sonra tekrar dönme kararı aldım animeye animesizlikten :D(bleach naruto 1 hafta bekleyemiyordum diger serilerde kısaydı fma,elfenideath note...)kaldıgım yerden devam ettim belli bi süre izlerken sürekli bune be diyordum :D ama şu smooker felan olaya gelince gerçekten sarmaya başladı şu an arabastalı bölümlerdeyim şu bölümler gerçekten güzelleşmeye başladı umarım böyle devam eder bölümler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevenSeptember -- 5 Ağustos 2010; 23:32:19 >
  • Bu animenin Warcraft mapide var.Gayette sarıyor oynaması
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyoguzhan

quote:

Sevmemin genel nedeni; Çok geniş bir dünyası var. Yine aynı şekilde çok çeşit ve renkli karakterlere sahip. Güç dengesi yerinde. Bleach'te ki gibi Orihime'nin Kurasaki-kun demesiyle İchigo ölümden dönüp kaç defa rakiplerini yenmiyor bu animede. Luffy'nin ve tayfanın yenildiği rakipler de oluyor ya da gücünün yetmediği, kaçtığı rakiplerde. Karakterlerin güç seviyesi artması savaş tecrübelerine dayandırılmış. Bir günde eğitim alıp dağları taşları delmiyorlar. Konusu harika bir kere. Korsan temalı, deniz maceralarının olduğu, hazine peşinde koşan bir tayfanın hikayesi. Şeytan meyvesi olayı da çok güzel düşünülmüş. Seslendirme olarakda en başarılı animedir bana göre. Soundtracklar konusunda Naruto'dan başarılı olmasa da korsanlığı konu alan bir anime için yeterli düzeyde.

İç nedenine gelirsek; Arkadaşlık, aksiyon, komedi, dram hepsinin tavan yaptığı bir anime. Örneklendireyim; Tayfa Sanji'yi almaya gittiklerinde onun hikayesine üzülmediyseniz, Zoro vs Mihawk olduğunda büyük bir heyecan içinde ileride ne olacak diye meraklanmamışsanız, Arabasta'da Vivi'yi uğurlarken sırtları dönük kollarını kaldırdıkları sahnede gurur duymadıysanız, Luffy ve Usoop Sanji, Zoro taklidi yaparken gülmediyseniz, yine gemide Nico Robin tayfaya yeni katılmışken Luffy: ''Usoop bak Choppa!'' dediğinde kahkaha atmadıysanız, Luffy skypiea adasında şarkı söylerken gülmediyseniz, Luffy vs Lucci'yi şuana kadar animelerde yapılan en epic dövüş olduğuna inanmıyorsanız, Zoro Kuma'nın pati topunu yedikten sonra ''nanimo wagatta'' - yani hiçbir şey olmadı dediğinde vay be diyip gurur duymamışsanız, Usoop'un yalanlarına gülmemişseniz özellikle Arlong park'ta su fırlatan balık adam sahnesi vardı vs. bunların hiçbirinde bu duyguları yaşamamışsanız sevmemeniz normal. Boşuna izlemeyin bırakın. Ya sizin zevkiniz değildir ya da OP'nin nasıl bir anime olduğunu anlamamışsınızdır.

Herkesin şikayet ettiği nokta genellikle çizimler ya da kişilerin hikayelerinin çok uzatılması oluyor. Bir kere Oda'nın tarzı böyle, karakterleri yakından tanıtmak istiyor. Ve bence bunu başarılı bir şekilde uyguluyor. Çünkü o geçmişteki hikayelerin amacını 300 ya da 400.bölümde farklı bir şekilde açığa çıktığını görebiliyoruz ki bu da animeye renk katıyor. Çizimler konusunda ise evet, diğer animelerden farklı bir tarzı var. İlk bölümlerde zor alışıyorsunuz ama alıştıktan bir süre sonra başka anime izleyince onlar farklı geliyor. En azından bana öyle olmuştu. Impel Down arc ve birazda Arabasta dışında beğenmediğim arc olmadı. Şuan animesi kötü gidiyor, özet bölüm vermeler, haftalık animenin aksatılması, Impel Down'da mangayı tam olarak yansıtamamaları filan. Naruto Shippuuden 3 shounen içinde en iyi giden anime şuanda. Ama 460. bölümü izledim, çizimleri güzelleştirmişler. Çok güzel bir savaş bizi bekliyor. Animesi tekrardan eski günlerine geri dönecektir.

Baya uzun yazmışım. Konu OP olunca yaz yaz bitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 6 Ağustos 2010; 0:46:28 >
  • Oha hocam ne yaptın

En iyi kurguya sahip de geç.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.