Bildirim
One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (9. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
haklısın -
Artık başlasa da izlesek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 11 Temmuz 2010; 17:59:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Espâda
quote:
Orijinalden alıntı: reKLizMa
458 çıktı ama yine FB bölümüydü. Tek önemli nokta bölümün sonunda Ace'in idamı başlıyordu artık. Yani önümüzdeki bölümde artık savaş başlıyor.
Başka forumda yazdım, burada da yazayım:
Ve başlar çağın en büyük savaşı.
Daha önce hiçbir efsane shounen animede savaş olmadı. One Piece umarım bu işin altından kalkar ve savaşı güzel yansıtabilirler.
bleach de de var bi savaş.
ama one piece başka dabi -
450 den beri ara vermiştim madem savaş başlıcak bende döneyim artık bide one piece haftanın hangi günü anime olarak yayınlanıyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Espâda
quote:
Orijinalden alıntı: reKLizMa
458 çıktı ama yine FB bölümüydü. Tek önemli nokta bölümün sonunda Ace'in idamı başlıyordu artık. Yani önümüzdeki bölümde artık savaş başlıyor.
Başka forumda yazdım, burada da yazayım:
Ve başlar çağın en büyük savaşı.
Daha önce hiçbir efsane shounen animede savaş olmadı. One Piece umarım bu işin altından kalkar ve savaşı güzel yansıtabilirler.
Off buraya yazardımda kahrınızdan verem olurdunuz.
uchihaitachi' nin dediği gibi büyük bir savaş Bleach'dede oldu ve animesinde hala devam ediyor. Fakat Kubo amcamız bütün karakterleri tek tek dövüştürme ve nedense iyileri öldürmeme gibi bir huya sahip olduğu için(OP'dede ben iyilerin öldüğünü görmedim bugüne kadar ama konuşulmuyo nedense) savaş bayaaaa bayaaaaaaa bi uzun sürdü ve animesinde halada devam ediyor. -
iyileri bırak kötülerden de ölen yok ki.
hepsi teker teker geri geliyor.bi arlong u görmedim oda çıkar biyerlerden
mihawk ın yok ettiği filonun kaptanı da gözüktü biyerlerde galiba ama yanlış hatırlıyor olabilirim -
Biri şu bölümün hangi bölüm olduğunu bakıp söyleyebilir mi lütfen?
-
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWarrior
-
Arkadaşlar 405. bölümü bitirdim.Buradan sonra filler mı bölümler.Fillerse hangi bölümden devam edeyim.
Edit:Spoiler yememek için yukarıları okumadım.Cevaı verildiyse kusursa bakmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRomst3r -- 12 Temmuz 2010; 19:15:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ThreeDaysGrace
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWarrior
teşekkürler. sabah mahmurluğu ile aklıma gelmedi bir an ismi -
quote:
Orijinalden alıntı: IRomst3r
Arkadaşlar 405. bölümü bitirdim.Buradan sonra filler mı bölümler.Fillerse hangi bölümden devam edeyim.
Edit:Spoiler yememek için yukarıları okumadım.Cevaı verildiyse kusursa bakmayın
İlk sayfayı okusaydın görürdün. 406 ve 407 filler. 426'ya kadar filler yok ondan sonra. -
-
-
459
sağı solu tanıtarak geçirdiler ama sonunda bomba harbiden patladı artık
-
quote:
Orijinalden alıntı: Devil to the Metal
459
sağı solu tanıtarak geçirdiler ama sonunda bomba harbiden patladı artık
Luffy'nin babası soyu sopu açıklandı zaten,
3-4 aya kadar açıklığa kavuşuyor her şey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 18 Temmuz 2010; 18:42:10 > -
-
Arkadaşlar One Piece'de 441. bölümden sonra filler var mı? varsa yazabilirmisiniz devamı indireyim :D -
valla kendimi zor tutuyorum.luffy hancockla impel down a yola çıktığında animeyi bıraktım.marineford bitsin tayfayla buluşsuın tekrar başlıycam.(tabi biterse)marinefordun bitmesi ne kadar sürer.mangada bitti mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00
valla kendimi zor tutuyorum.luffy hancockla impel down a yola çıktığında animeyi bıraktım.marineford bitsin tayfayla buluşsuın tekrar başlıycam.(tabi biterse)marinefordun bitmesi ne kadar sürer.mangada bitti mi?
mangada bitti marineford arcı. ve güzel yerde ara vermişsin, impel down bölümleri birikmiş oldu elinde. ama şimdi de marineford başlangıcına denk gelmiş olacaksın eğer devam edersen izlemeye, one piece'in şimdiye kadar gördüğü en epic dövüşlerin olduğu arc'a. her bölüm aksiyon var. ama eğer bu arc'ı sonuna kadar biriktirmek istersen en azından bi 5 ay daha beklersin bence
tayfa hakkında
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X