Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (368. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.496
Cevap
40
Favori
203.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

Kaido diyorum susuyorum

Sarhoş olmasa kim bilir napacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crista galli C kullanıcısına yanıt
    Aklıma Cem Yılmaz’ın repliği geldi “ s..... bari “

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

Aklıma Cem Yılmaz’ın repliği geldi “ s..... bari “
    Kaido yonkou ünvanının hakkını en çok veren karakter bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

Kaido yonkou ünvanının hakkını en çok veren karakter bence

Alıntıları Göster
    Aradaki güç farkı için Katakuri ve Kaidonun tepkilerine bakmak yeterli. Biri öldürmek için saldırdı diğeri takmadı bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu benim gibi yeni başlayan birileri? İlk arc'ı bitirdim bugün. Epey hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 28 Aralık 2019; 17:8:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggreyhame

Yok mu benim gibi yeni başlayan birileri? İlk arc'ı bitirdim bugün. Epey hoşuma gitti.
    Ne yalan söyleyeyim, imrendim.
  • Bunu yeni keşfettim ve alarm sesi yaptım,sabahları gülümseyerek uyanmamı sağlıyor.

• Matt Jeevas kullanıcısına yanıt
    Sizi anlayabiliyorum. Belki de on yıldır takip ediyorsunuz ve birisinin hiçbir şey bilmeden -on yıl önce sizin gibi- başlamasını görüyorsunuz.

Finallerim yılbaşından sonra başlamayacak olsa girişirdim de, şimdilik ağır ağır izliyorum. Bu arada bilginiz var mı, OnePace diye bir site varmış. Arc'ların mangadan bağımsız kısımlarını silip editlemişler galiba. İlk arc'ı izledikten sonra bir de buradan bakayım dedim ama biraz garip geldi. Ne önerirsiniz?
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt
    www.animefillerlist.com
    One Piece Filler List | The Ultimate Anime Filler Guide
    https://www.animefillerlist.com/shows/one-piece

Buradan filler bölümlere bakıp izlemeden geçebilirsiniz.
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Filler bölümleri izlememek bana bir şey kaybettirir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ggreyhame

Filler bölümleri izlememek bana bir şey kaybettirir mi?
    Hayır
    Hiçbir şey kaybetmezsiniz.
    G-8, Ocean's Dream arc ve Boss Luffy arc güzel izlemeye değer filler bölümler, Dream 9 da fena değil hem dragon ball hem de toriko izlediğim için bu arcı da izlemiştim, 3 anime için ortak bölüm yapmışlar.

Elim deymişken indirecek yeri de yazayım ilk bölümden itibaren 1080p, sitelerde hesap makinesiyle çizilmiş gibi görüntüler var.
    animetosho.org
    [HorribleSubs] One Piece (01-700) [1080p] (Batch) | Anime Tosho
    https://animetosho.org/view/horriblesubs-one-piece-01-700-1080p-batch.937965

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 29 Aralık 2019; 0:31:29 >
  • Çok teşekkür ederim, minnettarım. 375 gb biraz korkutucu ama indirir indirir izlerim.
    Önemli değil Ben de zaten hep izle-sil yaparak ilerledim, hepsini bir anda indirmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 29 Aralık 2019; 9:23:40 >
  • Wano Country Arc son olacak diye okudum redditde, şuan izlemiyorum 890'a kadar izledim haftalık takip etmek istemediğimden arc'ın bitmesini bekliyorum 1-2 yıl sürse de Elbaf, Raftel, boş yüzyıl, dünya hükümeti, kurohige... Bu arc tüm bunları işleyecek mi ?

EDIT
    1 nisan şakasıymış ya o muhabbet of of ben de burada soruyorum

Bahsettiğim konu buydu
    https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/b7qpmt/one_piece_to_end_in_23_years_wano_is_the_final/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 22 Ocak 2020; 20:16:29 >
  • Bilgi doğru değildir, manyayı alelacele bitirmek için hiçbir sebep yok.

• HeavenlyBlue kullanıcısına yanıt
    Bence de wano'dan sonra en kötü bir arc daha olmalı, benzer şeyler duyan var mı diye burada bahsetmek istedim
  • Şöyle bir şey mevcut. Hikayenin de %80'i bitti demişti diye hatırlıyorum geçen sene Oda. Maksimum 5 yıl var manganın bitmesine.

Sadece resimler

• 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.