Şimdi Ara

---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.934
Cevap
43
Favori
241.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Toei de bir kac problem olmustu gectigimiz aylarda. Hack lenmisti sanirim tam hatirlamiyorum. O yuzden animeye ara verdiler belli bir sure

• Düşünüyorum da bu luffynin powerupı oldukça op oldu seri için. Shanks ile kaidonun hemen hemen başa baş savasabildiklerini biliyoruz. Bu şekilde luffynin önünde durabilecek bir karasakal bir de su meyvesi kendindeyse imu kalıyor. Bunlar da bir şey yapamazsa elini kolunu sallaya sallaya gemiye bile ihtiyaç duymadan gider bulur one piece’i üstüne kıtaları da yerinden oynatır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red filmindeki shanks’ın kızının görüntüsü ben filler karakterim diye bağırıyor resmen. Bu seri giderek kötü bir hal alıyor gibi gelmeye başladı.

• Tuomir kullanıcısına yanıt

Filmin kendisi başlı başına bi filler zaten, tıpkı serinin diğer filmlerde olduğu gibi..

O yüzden filme ve Uta karakterine çok takılmamak lazım, ticari işler..

• Yıllardır dediğimiz. “Roger” ın meyvesi YOK. Hepsi haki. Kelimesi de sonunda doğrulandı.

Burda kaç kişi ile tartıştım. Hatırlamıyorum.

One piece de güç haki. Roger da hakisi son seviyedeydi. Garp ın da aynı şekilde hakisi çok güçlü.

Okumayı bilen herkes bunu görebilirdi ama olmadı :)

Onun için git baştan oku dedik herkese 😂

• Karpuzcu. kullanıcısına yanıt

Buyuk ihtimalle Roger in tayfasinda Buggy disinda meyve kullanicisi da yok zaten.

• Kesinlikle. Shanks da meyve yok.

Büyük ihtimalle ayrı olarak dragon da meyvesi yok.

• Tayfadan kimsede yoksa buggy de durduk yere hastalanmışsa kesin o bölgelerde seytan meyvesi kullananları oldukça kötü etkileyen bir unsur var diye düşünüyorum.

• Onvious kullanıcısına yanıt

Onuda yanlislikla yemistii hatta yutmustu 

• Animenin bu haftaki bölümünü izlemenizi tavsiye ederim. Mangadaki 1000.sayıya denk geliyor. Baya iyi yapmışlar.

• Luffy Kaido'yu yenerse artık karasakal hariç önüne kim gelirse net yenebilecek pozisyonda. Yenemeyeceği amiral, korsan çok net kalmaz. Kaido bir korsanın güç olarak olabilecek son noktası.

• Luffy vs Kaido bu maç bu kadar erken olmamalıydı yada başka takviyelerle sulandırılmalıydı.

Belli maceralar sonunda araya timeskip konsaydı da 28-30 yaşında bir luffy ile kapışma izleseydik keşke.

En güçlü korsanı 20 yaşında cılız bir velet yenememeliydi. Asspull olarak da level 5 joy boy falan bu işler seriyi çok bozdu gibime geliyor.

Bu müsabaka umalım ki berabere falan biter, oda bir shounen için çok renkli ve karmaşık hikayeler yazabilen bir adam, lütfen bizi şaşırt.

Bu arada Kaido sonrası anca Uber bir Blackbeard falan düşman olacaktır. Bazen shounen'lerde belli başlı düşmanlar aynı emlak piyasası gibi

önce pahalı geliyor 10 yıl sonra çerez parasına dönüşüyor hesabı, Kaido kaybedince Blackbeard daha güç bir rakip olarak karşımıza çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 11 Mayıs 2022; 16:34:46 >
  • Lafıma başlamadan önce serinin genel takipçi kitmesine yine "genel olarak konuştuğumu" söylemek istiyorum.

One Piece kaçıncı senesinde farkında mısınız? Luffy'nin başından bu yana sürekli seçilmiş kişi olduğunun vurgulandığının? En kötü jenarasyon diye anılan kişilerle aynı düşmanlar, aynı hedeflere karşı yürüdüğünün de farkındayızdır sanırım. E o zaman taşlar yerine oturmaya başladığına göre sonun başlangıcına gelinmiş olmasına hazır olmalıydı herkes. Ama ben biliyorum E. Oda'nın herkesin kafasında fan teorilerini nasıl yakıp yıkarak kendi senaryosunu ortaya koymasının hayal kırıklığı içinde bir çok One Piece takipcisi. Öyle ya da böyle hikaye ilerliyor, ilerlemeye de devam edecek. Adı gizlenmiş gomu gomu no mi meyvesinin hito hito no mi: model nika çıkıp bu meyveyi iradesi ile uyandırabilen kişinin Joy Boy olacağı gerçeği benim aklıma tam olarak yattı ve hatta bunun için çok güzel bir arka plan hikayesi oluşturulmuş olduğunu da düşünüyorum. Roger büyük ihtimalle bunu Shanks'a anlatıp Ace için yedirmeyi planlıyorlardı fakat bilinçli ya da bilinçsiz bir şekilde meyvenin Luffy'e yedirilmesi hatta sonrasında Luffy denizde ölürse meyvenin tekrardan kayıplara karışma ihtimalini göze alamayarak kolunu feda eden bir Shanks gerçeği olduğunu düşünüyorum. Bakalım bunları da zaman içinde tek tek açıklayacaklardır. Ha bu arada benimkisi de tahmin/teori, bakalım doğru çıkacak mı? Çıkmazsa da oturup One Piece çok bozdu ya, ana karakteri çöp ettiler ya diye ağlamam.

• Rindaman kullanıcısına yanıt

Kaido'nun düşmesinden bu kadar emin olmamak lazım gelen spoilerlara göre. 2-3 bölüm sonunda her şeyin daha netleşeceğini düşünüyorum.

Ayrıca Luffy, Kaido'ya yenildi. Joy Boy Kaido'ya karşı tekrar kazandı sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 11 Mayıs 2022; 22:5:13 >
  • Bölüm çok iyiydi ancak hala bilgileri saklıyorsun Oda 

Şu Rocks, Garp ve God Valley hikayesini detaylı bir şekilde anlatacağını düşünüyorum.

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt

O kadar cok aciklanacak konu var ki, kafadan 10 yil gider yani  

Şu God Valley olayını film yapsalar hatta üçlemesi falan olsa, LOTR gibi izlesek aşırı hypelandım 

5 sseneye biter hepsi

• Bölümün çıktığını unutanlar için yorum bırakıyorum 

• Artık ödüller, dış dünya tepkisi, dış dünyada neler oluyor onları görmek için sabırsızlanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.