One Piece de bu olay ilk bolumlerden beri var gerci. Oda nin karakter oldurme anlayasi cok farkli diger mangalardan. Olumler hikayeye yon vermedigi surece kullanmiyor Oda. (ace ve whitebeard gibi) |
---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! (387. sayfa)
-
-
Yok hocam konu öldürme değil. Luffy bir şekilde kazanıyordu geçmişte de. Ama hiç böyle aman gücüm bitti öldüm geberdim deyip de sonra kalkıp dusmani tekledigini hatırlamıyorum. Dövüşleri hep bir noktadan sonra başa başa gidiyordu ve kazanıyordu sonrasında. Law ve kid’in big mom’ı yenmesinde gördük bunu ilk. Şimdi de luffy’de göreceğiz gibi.
Bu arada kaido yine foreshadowing yaptı gibi. Luffy vururken lastiğin bu kadar acıtmaması gerekiyor diyor normalde. Sun wukong geliyor gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni sayi icin spoiler lar gelmeye basladi
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Kaido unvanin hakkini resmen veriyor. Yeni sayida dovusun galibi oldu. Adam durmadan onlarca kisiye karsi savasti ve yine galip geldi. Helal olsun, birakin sadece savasmayi adam bir de ada tasiyor ayni anda :D -
Yeni spoiler da geldi ama baya büyük bir spoiler bu. Bakmak isteyen ona göre baksın
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Luffy, Joyboy çıktı. -Zunisha: listen to him. that sound i haven't heard in 800 years -Momo: did you hear what? -Zunisha: the drum of liberation there is no mistake. He is here. -Momo: who?? -Zunisha: Joyboy... he's back! Foto: https://imgur.com/a/eDNskM.X (m ile x arasındaki noktayı silin)
-
Lütfü'nün
olduğu belliydi aslında çok da sürpriz olmadı.
Asıl mevzu lütfü'nün meyve
Hayırlı olsun god level bir meyve çıktı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekside birisi guzel bir gorsel paylaşmış. Bir kapakta bir tane maymun parmağıyla balmumuna benzer bir seyi gösteriyor. Logia mı olacak simdi bu durumda anlamadım
Luffy'nin meyvesi ve Joy Boy olayı belliydi ama şu son panelin güzelliğine tekrar tekrar bakabilir misiniz arkadaşlar
-
Malumun ilanı oldu.
Ortada büyük bir açık var. Madem lastik meyvesinin nikanın uyanmamış hali olduğu biliniyor öyleyse neden Marinefordda emir verip luffy’nin kellesini almadılar ki? Oda bu konuyu açıklasa iyi olur.
Bence mevcut goroseinin bu durumdan haberi yoktu. Onlara shanks bunu söyledi. Bu durumda shanks’ın neden luffy’e bunu yapacağı sorusu çıkıyor ki ortaya, bunun için verilebilecek bir cevabım yok gibi.
Her durumda senaryoda açık var hocam
Spoiler'dan anladigim kadari ile 800 yil once silinen tarih ile beraber bu Devil Fruit'in ismi de silinmis, Gorosei de bilmiyordu taa ki Zou Wano'ya kendi kendine gelene kadar. O zaman anladilar ki bu kayip ve kimsenin yeni adini bilmedigi kayitlardan silinmis Devil Fruit Wano'da. Ve tahmini olarak da Luffy'de oldugunu dusunduler.
Buradan bakinca hikayede bir acik gorulmuyor. Yalniz Chopper'in Monster Point'i gibi Luffy delirebilir. Sizan fotograflarda zaten yabani gibi akli dengesi yerinde degilmis gibi saldiriyor.
Bu sayede cok onceden idaa edilen bir paradox'u da gorecegiz sonunda. Hito Hito No Mi'yi insan yerse ne olur?
-
Tarihten silinmiş olsa impeldowndaki gardiyanı öldürmezlerdi. Aynı şekilde lastik meyvesini cp’ye koruması için vermezlerdi. whoswho için de emir çıkartmazlardı.
Benim düşüncem meyvenin başından beri farkındalardı ama kendileri de dediği gibi yüzyıllardır uyandıran çıkmadığı için onlar da salmış durumdalardı. Souls oyunlarında silahların gerek duydukları kabiliyet değerleri var. Bu değerler karşılanmadığında silahın düz odundan farkı kalmıyor. Luffynin meyvesi de böyleydi. Luffyden önce de kullanan belki vardı ama meyvenin gerekliliklerini yerine getirmedikleri için uyandıramıyorlardı. Shanks muhtemelen gorosei’ye luffynin potansiyel joyboy olabileceğini söyleyince, zou’nun da haberini alınca hemen alarma geçtiler.
Luffynin reenkarne olmuş joyboy olduğunu ise düşünmüyorum. Meyveyi joyboydan sonra uyandıran ilk kişi olduğu için onunla aynı mertebeye ulaştı sadece.
Sengoku'nun meyvesi de Hito Hito no mi.
https://onepiece.fandom.com/wiki/Hito_Hito_no_Mi,_Model:_Daibutsu
-
Sızan spoilerdan anladığım kadarıyla 3 tane hito hito no mi oldu, nika ile model 3'ü öğrenmiş olduk. Gorosei meyvenin tüm detaylarını bence bilmiyordu. Sızan spoilerlara göre zaten meyvenin de iradesi olduğunu 800 boyunca elinden geldiği kadar hükümetin eline geçmemek için kaçtığı söyleniyor. Hükümet tarafından yakalandığı zaman ise Shanks hükümet gemisine saldırıp meyveyi onlardna çalıyor. Sanırım meyvenin tüm detaylarını bilen, Imu denen adamdan başkası değil, gerekli gördüğü detayları Gorosei'ye verip gerek görmediğini söylememiş. Luffy'nin ciddi tehtid olup yaptıklarını takip ettikçe meyveyi uyandırma potansiyelini düşünerek ölüm emrini verdi ama o da şimdilik yeterli olmadı görüldüğü kadarıyla.
-
Dayanamayip reddit de spoiler lari okudum. Okurken ciddi ciddi kahkaha atiyordum.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.luffy nin eglencesi banda bulasti :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 23 Mart 2022; 15:16:27 > -
Benim aklıma şu geliyor cevap olarak: Yüzyıllardır uyanmamış olan mitolojik zoan meyvesi Nika'nın mevcut potansiyele sahip bir kullanıcı tarafından (ki bu kişi de Luffy'nin ta kendisidir) uyandırılmasını beklemek istediler. Asıl olayın da bu uyanış sonrasında başlayacağına eminim çünkü Oda, Wano için konuşurken hasır şapkaların hiç görmediği kadar güçlü (buna benzer bir şey söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam) bir düşmanla karşılaşacaklarından bahsetmişti. Bunun Kaido olduğunu sanmıyorum çünkü Kaido zaten bize gösterilen en güçlü "canlı" olarak tanıtılmıştı. Yani bilmediğimiz bir şey değildi ve sürpriz olacağını düşündüğüm biri/birileri gelecektir diye düşünüyorum.
Oda'nın söylediği o sözü (SBS'lerden birinde söyledi sanırım) bulursam atarım buraya da.
Ekleme: 2 mesaj altta benzer şeyi söylemişiz okumamıştım orayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 24 Mart 2022; 12:12:37 >
-
Başka bir soru da luffynin meyvesi lastik lastik olmadığına göre acaba orada bir yerlerde lastik lastik meyvesi kullanıcısı var mı yok mu?
Şu an gelinen nokta açık konuşmak gerekirse benim için hiç sürpriz olmadı. OP'yi izlemeye başladığımda, ki kaç yıl geçti üzerinden hatırlamıyorum ama çok basit bir mantık kurarak Luffy'nin eninde sonunda Monkey King gibi bir varlığa dönüşeceğini düşünmüştüm, eminim çoğu izleyen de böyle düşünmüştür. Luffy'nin lastik yapısı Monkey King'in uzayıp kısalabilen asası ile çok örtüşen bir durum. Gear 4 bile aslında kısmen maymun görüntüsünü almasını sağlamıştı. Oda, Çin mitolojisindeki Monkey King'i direkt kullanmak yerine Nika olarak değiştirmiş sadece ve hatta bu değişimin yolunu da öyle bir açtı ki Luffy'nin meyvesini de Zoan yaptı. Arada elbette boşluklar, soru işaretleri olacaktır ama bu saatten sonra onlara takılmıyorum. Finale giden yol çok eğlenceli olacak bence, Luffy'nin kahkaları eşliğinde bitireceğiz, aşırı tatmin duygusu yaşadığımı söyleyebilirim.
-
Bölüm çok güzeldi. Aslında lastik meyvesi uyansa yine buna benzer bir gücü olurdu.
Luffy yıllarca "gomu gomu no" deyip durdu, şimdi ne diyecek hito hito no ya da nika nika no mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X