One pace diye bir site var. Tam güncelde olmasalar da geldikleri yere kadar oradan indirip izleyebilirsin. Bütün filler falan atıp yayınlıyorlar. |
---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! (386. sayfa)
-
-
Evet hocam keşfettim orayı. Aynı manga gibi yapmışlar anime bölümlerini. Bölüm içindeki filler bakışmalar, burunlardan boşalmalar falan yok hahah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araya uzun süreler koyup biriktirerek tüketen biri olarak bazı şeyleri net hatırlamıyorum, bir şeyi merak ettim. Kaido, gözyüzü adasından intihar ettikten sonra ölemiyorsam ben de çok büyük bir savaş çıkarırım demişti. Ancak son sayılardaki mevcut kaos Kaido'dan ziyade Luffy'nin kafasının dikine giden biri olmasından ötürü oluştu daha çok, hatta 1037'de Luffy'e adeta biz ne güzel takılıyorduk buraya geldin içine ettin dercesine serzenişte bulundu, Kaido'nun amacını biraz değiştirdi sanki Oda.
-
Hocam Kaido orda sıkılmış oldugu icin oyle bir cumle sarf ediyor. Zaten hali hazirda Doffy den seri uretim smile meyvelerini bekliyordu buyuk bir savas icin. Doffy nin yenilmesi direk Kaido nun planlarini bozmus oldu.
https://cdn.onepiecechapters.com/file/CDN-M-A-N/op_Shuron_1037_003v2.png
Bir de burdaki konusmasindan bahsediyorsaniz, Luffy nin duzenlecek festivali mahvettigini soyluyor. Zaten butun sayi Kaido nun alkolik hallerinden ornekler sunuyordu bize. O yuzden Kaido nun amacinin degistigini dusunuyorum ben.
-
Festivali batırdığını ifade ediyor evet, o yüzden garipsedim. Çünkü biz burada takılıyoruz, eğleniyoruz işte ne gerek vardı bunlara der gibi bir ifade, oysa benim beklentim dünyayı korkunç bir savaşa, kaosa sürükleyecek bir Kaido görmekti. Teşekkür ederim cevabın için.
-
Law'ım beni mutlu etti.
-
Bu Oda beni yoruyor artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kullandigi yetenek buyuk ihtimalle meyvesinin awakened gucu
-
tcb scans | read one piece manga online in high quality at https://onepiecechapters.com/One Piece Chapter 1039 | TCB Scanshttps://onepiecechapters.com/chapters/391/one-piece-chapter-1039
-
Süper bölümdü, yeni yonkolar hayırlı olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Big Mom öleceğini sanmıyorum, kavga kaybetmesi de bence artık Yonkou olamayacağı anlamına gelmiyor.
İki tane adamın bir araya gelip Yonkou devirmesi ne demek oluyor şimdi bu elemanlar tek başına bir Yonkou kaleminde adamlar mı?
Hangisi Yonkou olacak? Yarın öbür gün daha güçlü biri gelip bunları kolayca deviremeyecek mi? O halde 2 senede bir Yonkou mu değişecek mesela?
Bana göre bir korsanın Yonkou karşısında tek başına zafer kazanması gerekiyor gibi duruyor. Bir de luffy Kaido'yu yenince nasıl
bir mevzu yaşanacak? Kaido iki gün dinlenip gelse yine duman etmez mi? Dayak yiyip yiyip bayıldıktan sonra bir daha kalkıp gelince galibiyet mi almış sayılacak?
Bir de Kaido'ya 100 kişi saldırıyorlar habire. Size şunu söylemek istiyorum arkadaşlar Kaidou saldırısı sanki çok erken oldu gibime geliyor.
Ortadaki kavganın sonucunu düşününce çok anlam veremiyorum gidişata, bilen birisi aydınlatabilir mi?
One Piece dövüşlerinin de sanki iyice suyu çıktı. Luffy zaten ilerisini göremiyor muydu? Niye sürekli dayak yiyor Kaido'dan hiç mi dodge yapamıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 7 Şubat 2022; 21:27:16 >
-
Big Mom ve Kaido'nun normal yollarla öldürülemeyeceğini hem Kek Adası arkında ve Wano'da gördük. Law ve Kid, Big Mom'u öldürmekten ziyade daha çok geçici bir süreliğine saf dışı(savaştan ayrı düşürmek) bıraktığını düşünüyorum.
Elbaf Devleri ve Big Mom'un ilişkisini de göz önüne alınca, Big Mom Elbaf'a kadar kesin bir ölüm yaşamayacaktır bence. Elbaf'ta geçmişi işlenecektir ondan sonra ne olacağı Oda'nın düşüncelerinde saklı.
Asıl sorun şu ki, Law ve Kid sınırlarını zorladı Big Mom ile savaşında. Big Mom ayağa kalkarsa kendilerini kötü şeylere hazırlarlarsa iyi olur, şayet BM biraz daha öfkeli ve daha şiddetli saldırılar yapacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 8 Şubat 2022; 1:4:40 >
Manga artık hızlandırıldı yoksa seri bitmeyecek. O olamaz, bu olamaz, geçmişte şöyleydi şimdi niye böyle devri geçti, herkes her şeye hazır olsun artık. +20 senelik bir serinin sonunu ne zaman göreceğiz o bile belli değilken "böyle olmamalıydı, burası şuraya bağlar daha uzar yahu" gibi düşünceler bana artık mantıklı gelmemeye başladı. Ayrıca seride Rayleigh'in dediği gibi tecrübeler savaş sırasında kazanılır ve ilerlersin. Bu adamlar da boru değil herhalde, yenilgilerinin ardına bir şeyler koymaya başladılar işte. Tüm dünya öyle ya da böyle kabul edecek Yonkouların mağlubiyetini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 8 Şubat 2022; 2:45:18 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trao -- 9 Şubat 2022; 21:32:53 > -
Big Mom'a gecko moria muamelesi geliyor gibi. Katakuri'ye sözü var zaten Luffy'nin onu da kendisi indirecek.
-
tcb scans | read one piece manga online in high quality at https://onepiecechapters.com/One Piece Chapter 1040 | TCB Scanshttps://onepiecechapters.com/chapters/406/one-piece-chapter-1040
-
1041’de sonlardaki luffy çizimi bana sun wukong’u anımsattı. Sanırım bu teori doğru çıkacak gibi.
Deja vu
-
Gariban Kaido ne zaman bir dovusden zevk alsa, baskasi gelip icine ediyor.
CPO ajani cok pis ayvayi yedi :D
-
Law ve kidden sonra istedikleri kadar ölümcül darbe alsınlar kalkıp kazanacaklarını biliyoruz. O yüzden hic merak etmiyorum ne olacağını diğer bölüm. Arkadaşlığın ve kararlılığın gücü one piece’e de sıçradı maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X