< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! (385. sayfa)
-
-
Yahu Orochi ne ayak, Komurasaki falan? Dövüşler bitse bile Momo'nun ağlak ağlak kurtarma sahnelerini izleyeceğiz. O yetmeyecek daha ihanet eden elemanın ateşe dönüşüp patlamayı yapmasını durdurma işleri falan, öff çok fazla yan karakter ve olay var. Luffy'nin dövüşü kazandıktan sonra gücü kalmayacağını da tahmin edilebilir bir şey olduğuna göre Big Mom nasıl alt edilecek onu da aklım almıyor.
-
Zaten Kaido kaybederse CP0 direk isgal edecek wano yu, denizci gemileri hazir bekliyordu wano etrafinda. Buyuk ihtimal cok daha fazla olay olacak
-
Sözde öyle ama özde bu adayı onlara yedirmezler. Kaido'dan bu adayı almak için ne canlar yitti. Donanma takviyesi yoksa geri püskürtülür, takviyelilerse bu sefer Luffy'e yemin edenlerin gelebilir, başka destek gelebilir, hatta Kaido'nun düştüğünü duyunca Big Mom bile şark edebilir. Bilmiyorum yani bir şekilde bu adayı kesinlikle hükümete yedireceklerini düşünmüyorum.
-
Yanlış anlamadıysam Kaido ve BM hariç herkesin yenilmiş olmasından dolayı zaten olayın sonucunu çoktan kabullendiler/karara bağladılar.
Luffy ve diğerleri dövüşüyor hala ama arka planda bayağı büyük bir olay geliyor diye düşünüyorum.
-
Wano arc in nin baslarininda Akainu da Wano ya dogru yola cikiyordu diye hatirliyorum. Buyuk ihtimalle Dunya hukumeti saglam cikartma yapabilir wano ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 27 Aralık 2021; 20:21:53 > -
Zoro ve King arasındaki paralellik hoşuma gitti.
-
Cp0’ın gelmesi zaten bundan sonraki arca köprü olması amaciyla yapılmış gibi. Kaido luffy savaşında kim galip gelirse gelsin güçsüz düşecek. İkinci bir enies lobby ve oradan da ikinci bir marineford görürüz gibi geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
marineford bi baskaydi
-
Gorosei'nin bahsettiği şeytan meyvesi Gomu Gomu No Mi mi acaba?
Haftaya yine ara varmış
-
Sonda Zou gozuktugu icin bence ya Zou ile alakali ya da Toki nin meyvesi tekrardan dogdu Wano taraflarinda. Gerci o zamanda yolculuk ile gelmisti, meyvesi kendi zamaninda mi dogacak acaba?
-
hala mistery box ekliyor adam, kardeşim bitir artık şu mangayı
-
Zou bence hedef şaşırtmak için kullanıldı. Yani zaten böyle bi panel ekleyecekti, bu konuşmanın hemen sonuna ekledi ki kimse bişey anlayamasın
Toki ile alakalıysa OP evreni bambaşka şeylere hazır olsun derim. Zaman yolculuğu bambaşka bir şeydi çünkü.
-
https://cdn.onepiecechapters.com/file/CDN-M-A-N/op_Shuron_1037_015.png
Reddit te bugun birisi yazmisti. Belki butun zoan meyveleri Zou dan turemis olabilir diye. Bence bu panel de benzer birsey soyluyor
-
Mantıklı aslında neden olmasın.
Ama eminim ki bu "dev" olan her şeyin void century ile bir alakası var. Elbaftaki devler de, Zou da buna dahil. Dev hasır şapkayı unutmayalım.
Düzenleme: Antik çağ demişim, kayıp yüzyıldan bahsediyordum aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 14 Ocak 2022; 21:0:11 > -
Tamamen katiliyorum dev ler ile alakasi olmasina.
yine reddit de bir teori vardi baya bir sekilde detayli. Joyboy un dev olmasini, dev hasir sapka. Ek olarak Ace in Oars Jr. a hasir sapka yapmasi, bu sapkayi yapmayi Wano da ogrenmesi falan
-
Boşuna bu tarz ipuçları vermemiştir diye düşünüyorum ben de.
Gorosei'nin konuştuğu şeytan meyvesi yüzlerce yıldır uyandırılmamış bir meyve. Onlar için bile efsane olduğundan bahsediyorlar ama bu hiç görmediğimiz bir meyve mi yoksa hep burnumuzun dibindeki bir meyve mi diye sormadan edemiyorum o yüzden farklı bir açıdan da bakınca acaba Luffy'nin şeytan meyvesi olabilir mi diye düşünmüyor değilim. Belki de lastik meyvesinin uyanmış hali etrafındaki istediği şeyleri (canlı-cansız) büyütüp-küçültmek gibi bir güce sahip olabilir (Red line'ı da ortadan kaldırabilir bu sayede ama calm belt kısmına ne yapabilir tahminim yok açıkçası )
Dressrosa'daki Robin'in Tontattalılara (minik şeylere) yakalandığı bölümdeki gönderme de yine Gulliver'in Gezileri (devler ve cüceler ülkesinde) ile alakalıydı.
Burada Oda bir şeyler anlatmak istiyor ama hala bazı şeyleri tam oturtamıyoruz gizem üstüne gizem katıyor adam
-
Kaidou'nun bu bölümde tüm modlarını teorilere döken bir yazı okudum, cidden muazzam olmuş. Joy boy olamayacağını, daha Wano da inşaa ettiği dünyayı bile koruyamadığını görmenin acizliğini hissetti ve rüyadan uyandı kısacası.
-
Gorosei'nin bahsettiği meyve bence luffy'nin meyvesi. Gorosei'nin tartışma ortasında görülmesinin sebebi de Shanks'ın vermiş olduğu bilgiler sonrası olduğu için. Hatta Shanks luffy için değil de meyve güme gitmesin diye kolunu feda etmiş olabilir. Merak ettiğim nokta luffynin meyvesi aslında ne çıkacak? Sun Wukong deniliyor ama bilemiyorum.
-
2018'de ara vermiştim 846.sayıydı sanırım son okuduğum. Son bir haftada hayvan gibi okudum, yaklaşık 170 sayı ama gerçekten değdi. Harika bir sayıydı 1037, çizimleri olsun, ana fightın merkezde oluşu olsun, kusursuza yakındı. Animeyi de Punk Hazard zamanı bırakmıştım. Şu an ne durumda, gideri var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur. -- 22 Ocak 2022; 21:22:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X