Şimdi Ara

---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.934
Cevap
43
Favori
241.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ingilizce one piece için manga okuma/indirme sitesi önerebilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • momo artik yetiskin oldu.

acikcasi cok uzucu bir durum, dusunsenize artik robin ve nami ile dus alamayacak  

• Momo galiba Oden'in gençliğine benziyor. Bakalım şu ejderha formunu bıraksın Kaido nasıl tepki verecek 

Zoro da Ryumagillerden belli ki. Roronoa da annesinin soyadı olsa gerek (çok tanıdık geldi değil mi )

Bölümler gittikçe güzelleşiyor

• Geçen bölümde king’in karşısında sargılı zoro ters haç şeklinde görünmüştü. Ters haç’ın neyi simgelediğini söylememe gerek yok sanırım. Burada Oda king’in ırkına dair bir ipucu vermiş bana kalırsa. İnternette biraz baktım ama buna hiç değinen olmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt

açıklar mısın merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: sangoro

açıklar mısın merak ettim

Buyuk ihtimalle King in soyu tanrisal bir varligi temsil ediyor. Zaten celestial dragon lardan once o bolgese onlar yasiyordu ve tarihten silindiler

ters hac ise satan i temsil ediyor hristiyanlikta

zoro da asura modu/aura gibi birsey kullaniyor (hint mitolojisinde seytan olmasi lazim)

• Zoronun kimlerden oldugu %99 kesinlesti artik... Wano'nun sonunda Ryuma'nin mezarini ziyaret ederken buyuk olasilikla Oda Reyiz herseyi aciklayacak. Biraz turk filmi gibi ama olsun.  

• Shimotsuki Ushimaru yani Zoro'nun babasını da görmüş olduk. Güzel ilerliyor.

• Netflix Geekedtwitter
    “IT'S HAPPENING!!!!!! #OnePiece”
    https://twitter.com/NetflixGeeked/status/1433792002966106113
  • Bu sayi ile beraber yeni bir irk in daha dogrulandigini goruyoruz. Kaido ve Yamato Oni (Ogre) irkina mensupmus. Lunarian ve Oni disinda baska irk da goruruz umarim.

Sayi hakkinda ise her sayi bir oncekine gore cok daha fazla hype yapip devam ediyor. Arc in son sayilarini o yuzden cidden merak ediyorum. Fazla gazdan patlamayiz umarim :D

Yamato %100 yeni tayfa uyesi. Umarim supriz olmaz

• Artik yeter Mugivara! Turkiye bile 2008 Avrupa Sampiyonasinda bu kadar Comeback yasatmadi bizlere! Haciyatmaz gibisin anladik ama bu son olsun! Artik vurdugun gol olsun! Valla icimiz ruhumuz daraldi!

Tamam anladik, You're The Man Who Will Be The King of The Pirates! Ama gozunu seveyim bunu son kez demis ol Wano'da... Agzina vurdular Udon'a esir dustun... Kurtuldun ciktin Aga'nin onune, yine agzina vurdular bu sefer denizin dibini boyladin... Artik bu son olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 13 Eylül 2021; 10:17:47 >
  • Bu velet Bir antreman yaptı güya, lazerden falan kaçıyordu sonra önüne gelenden sopa yedi.

İçimiz sıkıldı artık zaten anime de 0-9 yaş seviyesine çekildi.

• 1027 bayağı güzeldi. Haftaya da ara yokmuş oh mis 

• Zoro düelloyu kazanacak olsa bile bayağı hırpalanıyor. Şu savaşlarda artık üstünlüğü koruyarak kazanma seviyesine ulaşsalar iyi olacak. Potansiyelleri harcanıyormuş gibi hissediyorum.

• Bu orochi ile kanjuro nasıl ölmediler anlayamadım.

• 19 yaşındaki velet kesinlikle kaido'nun rakibi olamaz. Bu seride ara ara timeskip'ler yapılmalıydı. Lufy 30'lu yaşlarda korsanlar kralı olmalıydı!

Kocaman OP evreni son yıllarda çok dar bir spektrumu ele alıyor, arkada kaç yüz tane karakter neyle meşgul bunları gösteremiyorlar.

Seri bir hengamenin içine girdi, wano da wano cidden sıktı.

Luffy sürekli güçlü rakipler karşısında dayak yiyip bayılıyor, beş dakika sonra kalkıp aynı adamı nakama gücüyle yeniyor..

Bu formül ciddden çok baydı.

• Ben beyazsakalın D olduğunu düşünüyorum. Oda yine isim oyunları yapıyor.

Edwar D. Newgate çıkacak adam. Hatta lakabından bile kelime oyunu yapacak, WhiteBear D. diye.

• Bu Arc daki en eglenceli kisi Queen

adam ne zaman gozukse komik seyler oluyor 

• Queen ok gibi fırlayınca bastım kahkahayı 

• Sanji nin bir yerde power up alacağı belliydi. Zoro dan geride kalmıştı iyi oldu.

• 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.