Nami nin hem big mom hem de ulti ye yanasmasi cok komikti . umarim haftaya direk nami ve ulti den devam eder |
---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! (381. sayfa)
-
-
tv de izledim bu diziyi az. son sezonlar nasıl acaba. bu aralar boruto izliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1013 çıkmış. Haftaya yine ara var
Bölüme gelirsek, Luffy off panel olmuş ve en son aşağı düşüyor olarak gördük. Galiba artık Wano'ya büyük toplardan birileri gelmek zorunda. Bizimkiler ne Kaido'yu ne de Big Mom'ı yenemeyecek gibi gözüküyor bu gidişle.
-
Sen herkese "savaşı kazandığımızı söyle" diye laf at ortaya, ondan sonra yine ayılana gazoz bayılana limon Bundan sonra da bir meyve uyanışı gelir, başka türlü kendisi bu işi beceremeyecek anlaşıldı.
-
Gözler beyaz olunca yeniliyor sanırım tamamen. Daha da kalkıp yeni power up yaptırtmaz sanırım. İlla şimdi yenmek zorunda da değil, bu uzun bir seri sonuçta. Bir kere de kaybedip geri çekilsinler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Marine veya shanks vs gelmez ise kaido ve bigmom i durdurabilecek kisi yok suan wano da
Meyve uyanisi falan hikaye bence suanki durum icin.
Luffy nin kaido ya direnip kafa tutmasi guzel olsa bile herseyin bir limiti var.
Yanlis hatirlamiyorsam wano arc i tam baslamadan once Akainu wano ya gidecegini soylemisti, farkli seyler bekliyorum ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada Oda, Wano için Marineford'dan daha büyük bir savaşa ev sahipliği yapacağını söylemişti. Yani bizimkiler bu halleriyle Wano'yu Kaido'nun elinden alamayacaklar bu açıkça ortada.
Marineford'dan daha büyük bir savaş olacaksa buraya Shanks, Blackbeard, Akainu gibi isimler gelecek demektir. Yanlarında da yüzlerce hatta binlerce adamları olacak bunların. Daha Luffy'nin 5600 kişilik ekibi var onlar da gelecektir diye düşünüyorum.
-
marinefordda shanks son anda gelmisti belki yine oyle biseyler olabilir
-
Zeus a niye bu kadar sayfa ayrıldı yav
-
acaba momo ne okudu oden in kitabinda
-
Momo'nun kulaklar çınladı yine demek ki denizden bir şeyler geliyor (Luffy de aynı sesleri duyabiliyor ama onu göremedik bilinçsiz bir şekilde suya düştüğü için).
Güzel bölümdü.
-
Muhtemelen Luffy'nin korsan filosu gelecek.
-
Pff pffffffffffff, Luffy yeter yahu..
-
Luffy'nin haki rezervleri yine bitmiş. Neyse en azından Joyboy ile ilgili bilgi kırıntıları elde ettik bu bölüm.
-
Spoiler geldi, bazı fanların yüzü gülecek.
-
Hayranlık uyandıracak bir iş, paylaşmak istedim. Plastik figürler dinyanın parası iken kim bilir bu kaç paradır.
-
Yamato kısmından bir plot twist yer miyiz diye sürekli bir şüphe içerisindeyim.
Rip Kin'emon ve Kiku (Kiku muhtemelen ölmedi ancak Kin'emon için durum çok daha kötüydü)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 4 Haziran 2021; 12:10:14 > -
Kinemon sizlere omur. (flashback olmasaydi olecegini dusunmezdim de, flashback girdigi zaman karakterler hep gidici oluyor :D )
sanji nin dovusurken hala zoroyu tasimasi cok komigime gitti. nedense birden zoroyla queen e falan vuracak sandim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 4 Haziran 2021; 13:10:43 > -
Kaido kimleri kimleri tekledi bir tek Kin'emon'u tekleyemedi.
-
Bu arada yıllar önce konuyu açan @Kral mangayı buradan, animeyi ise bundan önce açılan konudan tartışalım demiş. Ben bu önceki konuyu göremedim. Silindi mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X