Şimdi Ara

One plus 7t Pro mu Xiaomi mi note 10 pro mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba android bir telefon almayı düşünüyorum. Bu iki telefondan hangisini tavsiye edersiniz?

nedenleri ile birlikte yorum yaparsanız sevinirim.

Normalde iphone kullanıyorum bu telefonu 2. telefon olarak kullanacagım .

• op . çok daha premium ve amiral gemi bir cihazdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 25 Mayıs 2020; 17:55:27 >
  • Bu ikili arasında 7t pro kesinlikle fakat çok kötü bir fiyatlandırma yapılmış,9k kesinlikle etmez onu önce bir belirtiyim çünkü S855 altyapısını kullanan bir cihaz,bir nevi s855'in overclocklu versiyonu diyebiliriz.Benim tavsiyem yeni nesil işlemci kullanılan cihazlara bakın bu fiyatlara.s20+ ile mi10 tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Ten

Bu ikili arasında 7t pro kesinlikle fakat çok kötü bir fiyatlandırma yapılmış,9k kesinlikle etmez onu önce bir belirtiyim çünkü S855 altyapısını kullanan bir cihaz,bir nevi s855'in overclocklu versiyonu diyebiliriz.Benim tavsiyem yeni nesil işlemci kullanılan cihazlara bakın bu fiyatlara.s20+ ile mi10 tavsiye ederim
    Mi 10 pro gelmedigi için alamiyorum malesef. one plus tercih edecegim o zaman hocam teskkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alibjk1903183 kullanıcısına yanıt
    Temelde aynı cihazlar aslında kamerasal olarak biraz farklılıklar var sadece.
  • One plus 7t pro aldim hocam. Guzel telefon gibi daha aktif olarak kullanmaya baslayamadim. Bilgilendirmeniz icin tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alibjk1903183 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.