Şimdi Ara

One S İçin Kulaklık Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum,istediğim şey pubg,rainbow tarzı oyunlarda iyi ses kasabilmek bütçe olarak 1200 lira civarına kadar çıkabilirim önerileriniz ve tavsiyeleriniz varsa çok mutlu olurum

• Turtle Beach markasının bir çok modelini kullandım. Seçenekleri genişletebiliriz, ancak ülkemizde satılan orta segmentteki modellerin çoğu birbiri ile aynı özelliklere sahip ve gereksiz pahalılar. Orta segment kulaklıklar, giriş seviyesi kulaklıklardan (Turtle Beach için bunu yazıyorum) daha fazlasını sunamıyorlar.

O yüzden ya giriş seviyesi yada üst seviye bir model arasında karar vermekte fayda var.Şu an ulaşılması en kolay 2 model ürünü tavsiye edeceğim.

1.Önerim.

2.Önerim ise bütçenizi aşıyor, ancak şu alınabilecek en iyi kulaklıklardan bir tanesi.
    www.hepsiburada.com
    SteelSeries Arctis 9X Xbox One Bluetooth Oyuncu Kulaklık Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/steelseries-arctis-9x-xbox-one-bluetooth-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000Q9ZKN

Son olarak Turtle Beach'in kablolu kulaklıkları ses özelliği açısından hemen hemen aynı. O yüzden Atlas One yada Recon 200 ile XO Three arasında malzeme kalitesi hariç bir fark bulamazsınız. XO Three daha önce kullandım, giriş seviyesi çok güzel bir kulaklıktır.

Şu an SteelSeries Arctis 9X kullanıyorum.https://forum.donanimhaber.com/xbox-ozel-kulaklik-steelseries-arctis-9x-incelemesi--142684800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 1 Mayıs 2020; 13:25:58 >

• Hocam önerileriniz için teşekkür ederim, dün biraz araştırma yaptım sennheiser game zero modeline biraz kaydı aklım alınabilir mi sizce ne diyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.