Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i see....!!! you wil be the best fan of one tree hill in here...()

of course i dont believe myself..never mind me...

are u lakers writer or another team... without atlanta...

nie ingilizce konustuk yaaa...neyse...ii güzel ...bende orlando oldum da finallerden sonra oturup yazarım anca....
  • ya gariban takımıdır die atlantayı yazacaktım adamların daa maçı izlemedim..nası yazacam bende bilmiom..

tv de dizi izleyememe hastalıgı var bende arada bi karşıma çıkarsa izliyorum işte..günün birinde belki bende sizin fan cluba katılırım
  • ya izleyemedim ah allahım yokum zati nezmndır takip edemiyorum hiç bişiyi
  • yazım mi??
  • slm millet uzun bi süreden sonra heleşükür dönebildim bu arada baya bi arkadaş gelmiş

hepsi HOŞGELDİ (gerçi hoşgeldin demek için uzun bi süre geçti ama ) neyse... ya bu dizi beni öldürecek

daha doğrusu içindekiler bni öldürecek herkez birbirindn koptu kafasına göre takılıyolar hepsin de ayrı bi

sorun birbirlerine tekrardan nasıl bağlanıcaklar merak ediyom doğrusu
  • Vay Roan asıl sen hoşgeldin ....adama bak gelmişte millete hoşgeldiniz diyo...sen var yaaa.....
    sahi çok haklısın dizi acaip bi şey oldu...sümük gibi bi şey.....kim kimle ne b*k yiyor belli değil...
    nolcak şimdi...

iddaa-kehanet-: Lukas Nathan ile çıkıcan..HAley'de Peyton ile....Brooke'da Mouth ile....

• evet ya dediğin gibi sümük gibi bişey oldu Allahtan bu hafta kaçırmadım kalkıp kalkığp yarısına yetişip yatıyom her hafta değişiyo saatler cnbc-e yi de anlayamadım bi gece 02.00 de yayımlanıyo bi 2.30 bi 2.45 en iiisi hiç yatmamak yada 01.50 gibi kalkmak neyse konu nerden nereye geldi.... bakalım bizim çocukların iş ne zaman düzelecek sonu türk filmi gibi mi olucak çok merak ediyom ?????

quote:

Orjinalden alıntı: sexai

Vay Roan asıl sen hoşgeldin ....adama bak gelmişte millete hoşgeldiniz diyo...sen var yaaa.....
    sahi çok haklısın dizi acaip bi şey oldu...sümük gibi bi şey.....kim kimle ne b*k yiyor belli değil...
    nolcak şimdi...

iddaa-kehanet-: Lukas Nathan ile çıkıcan..HAley'de Peyton ile....Brooke'da Mouth ile....

• ya sexai kardeş sana cnbc-e den şu ödüllü yarışma için cvp geldimi yaa kazanan varmı acaba merak ettim bizim burdan falan katılan varmı???????
  • dergide yazana göre 25'inde açıklanacak sitede...Oradan takip edicez artık...Zaten kız arkadaşımın babası vefat etti..Hani onunla ilgilenilecek bir durumumuz da yok..Kazandıysa adresine gelir zaten...
    Burda Katılan var mı derken bende bilmiyorum,bir soralım bakalım...

Arkadaşlar Cnbc-e dergisi bu haftaki ödüllü yarışmasında One Tree Hill ve Carnivale hediyeleri veriyordu katılan var mı??

quote:

Orjinalden alıntı: ROAN

ya sexai kardeş sana cnbc-e den şu ödüllü yarışma için cvp geldimi yaa kazanan varmı acaba merak ettim bizim burdan falan katılan varmı???????
  • YA BAŞINIZ SAOLSUN dediğin gibi şu halde söylenmez inş kazanırsın duyurun için saol sana bi pm atıcam bakarsın ......
    quote:

dergide yazana göre 25'inde açıklanacak sitede...Oradan takip edicez artık...Zaten kız arkadaşımın babası vefat etti..Hani onunla ilgilenilecek bir durumumuz da yok..Kazandıysa adresine gelir zaten...
    Burda Katılan var mı derken bende bilmiyorum,bir soralım bakalım...

Arkadaşlar Cnbc-e dergisi bu haftaki ödüllü yarışmasında One Tree Hill ve Carnivale hediyeleri veriyordu katılan var mı??

quote:

ya sexai kardeş sana cnbc-e den şu ödüllü yarışma için cvp geldimi yaa kazanan varmı acaba merak ettim bizim burdan falan katılan varmı???????

• Saolasın @ROAN

imza eklemişsin kendine ama o kural dışı senin haberin var mı bilmiyorum ama silebilirler sanırım...boyutlarından boyu tamam da eni biraz büyük gibime geldi..Yanlış biliyor olabilir ama ...Profilindeki imza bölümündeki imza kurallarını tıkla ve oku..
  • ya zaten 2 sattir bişeyler okuyorum pm dede yazdım sana kural dışı olup olmadığını bilmiyomda çok önmli değil silsinler ölesine koymuştum zaten
    quote:

Saolasın @ROAN

imza eklemişsin kendine ama o kural dışı senin haberin var mı bilmiyorum ama silebilirler sanırım...boyutlarından boyu tamam da eni biraz büyük gibime geldi..Yanlış biliyor olabilir ama ...Profilindeki imza bölümündeki imza kurallarını tıkla ve oku..
  • ii sen bilirsin...
    dediim gibi imzada 100*100 ve 20 kb sınırı var avatarda 64*64 ve 7 kb sınırı var...
    avatarın hoş olmuşş hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sexai -- 24 Ocak 2006 12:55:45 >
  • saol
    quote:

ii sen bilirsin...
    dediim gibi imzada 100*100 ve 20 kb sınırı var avatarda 64*64 ve 7 kb sınırı var...
    avatarın hoş olmuşş hayırlı olsun..
  • millet the o.c. nin kaçıncı bölümü bilen varmı???????
  • 2.sezon 19. bölüm geçen hafta yayınlandı yani... ama bunun yeri OC topiği Roan burası One Tree Hill topiği Ok??
    quote:

millet the o.c. nin kaçıncı bölümü bilen varmı???????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sexai -- 24 Ocak 2006 17:20:13 >

• başınız sağolsun.duyuru için teşekkürler:)
  • teşekkür ederim...lonely_girl...
    rica ederim..eğer duyurudan kastın yarışma ise...
    yanlış anlamış olabilirim yani..
    quote:

Orjinalden alıntı: lonely_girl

başınız sağolsun.duyuru için teşekkürler:)
  • niye siz dizinin (the oc) bölümlerini bile ara sıra konuşuyonuz ben bi kaçıncı bölümde olduğunu sordum çokmu?????
    quote:

2.sezon 19. bölüm geçen hafta yayınlandı yani... ama bunun yeri OC topiği Roan burası One Tree Hill topiği Ok??
    quote:

• kızma be canımm...takıldım...
    o zaman biz nerede olduğumuzu şaşırdık ondan öyle olduydu...
    yani kasıtlı bir olay yoktu...sende diyorum şaşırma...biz yaptık,yaşadık manasında...
    küstün mü??
    quote:

niye siz dizinin (the oc) bölümlerini bile ara sıra konuşuyonuz ben bi kaçıncı bölümde olduğunu sordum çokmu?????
    quote:

2.sezon 19. bölüm geçen hafta yayınlandı yani... ama bunun yeri OC topiği Roan burası One Tree Hill topiği Ok??
    quote:

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.