Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık izlemiyomusun bence kaçırma nerden başlasan kardır
    quote:

Orjinalden alıntı: gonca

ilk bölümlerini izliyordum the oc kadar saglam olmasa da güzel bi dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROAN -- 30 Ocak 2006 15:13:46 >
  • selam arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum yazdıklarınızın çoğunu okudum ve roan sana katılıyorum bencede kaçırılmaması gereken bir dizi gerçi ben daha yenilerde izlemeye başladım diziyi çok beğendim.size bir şey soracaktım ben dizinin bir iki bölümünü aresden indirdim fakat ingilizce türkçe olarak bulabileceğim bir site biliyor musunuz?ve sexai bölüm özetlerin sayesinde geçmiş bölümler hakkında bilgi sahibi olmamı sağladın süpersin valla
  • HOŞGELDİN ŞİRİNECİM o zaman artık diziyi izliyosun dimi ??? buraya takıl işte dizi hakkında birçok bilgi edinebilirsin kaçırdığın bölüm sayısı çok değildir umarım..... ???
    quote:

Orjinalden alıntı: sirine01

selam arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum yazdıklarınızın çoğunu okudum ve roan sana katılıyorum bencede kaçırılmaması gereken bir dizi gerçi ben daha yenilerde izlemeye başladım diziyi çok beğendim.size bir şey soracaktım ben dizinin bir iki bölümünü aresden indirdim fakat ingilizce türkçe olarak bulabileceğim bir site biliyor musunuz?ve sexai bölüm özetlerin sayesinde geçmiş bölümler hakkında bilgi sahibi olmamı sağladın süpersin valla

• slm roan bende takılmaya başladım zaten siteye aslında baya bir bölüm kaçırdım son iki bölümü, bir de ilk bölümü izledim sen ilk bölümden beri izliyor musun?
  • geri gelmiş bulunmaktayım...bilginize...bugün 5 finalim vardıda o bakımdan 3-4 gündür giremedim...

artık varım....
    sevgiler
  • evet ilk bölümden beri izliyorum istersen anlatırım özet bişekilde ama sexai nin de diğer sayfalara baktıysan özet geçtiği yerler var ama şimdi hangi bölüm olduğunu falan anlarmısın bilemiyorum...sen yinede bak derim güzel anlatır izlemiş gibi olursun valla takıl ama bak buraya haaa maillerini bekliyoz

quote:

Orjinalden alıntı: sirine01

slm roan bende takılmaya başladım zaten siteye aslında baya bir bölüm kaçırdım son iki bölümü, bir de ilk bölümü izledim sen ilk bölümden beri izliyor musun?

• o zaman sanada bi HOŞGELDİN diyelim sexai finallerin ii geçmiştir umarım sana pm yaptım cvp yok?
    quote:

Orjinalden alıntı: sexai

geri gelmiş bulunmaktayım...bilginize...bugün 5 finalim vardıda o bakımdan 3-4 gündür giremedim...

artık varım....
    sevgiler
  • güzell hergeçen gün ziyaretçilerimiz artıyor ne güzel...
    şirine01 hoşgeldin...

valla tüm bölümlerin özetini istiyorsun demek...çok zor iş o yaa..
    aresten download'a devam derim ben....izlemek çok güzell,anlatılması gibi değildir yani...
    ingilice 'de olsa anlarsın yaa...hiç mi yok ingilizce sen indir bölümde bunlar oldu falan dersin bende yardımcı olmaya çalışırım.. indir kaydet istanbuldaysan bende alır izlerim senden olmaz mı?
    özetlerimi beğenmişsin teşekkür ederim...

Bu arada yakında yoklama alıcam haberiniz olsun.. Purlin Nerde??
  • burda olduğun nasıl da belli oluyo hemen cvp gelmiş
    sana hemen ispiyon yapıyım hocam purlin başka topiclerde geziyo haberin olsun
    bence bu hafta dizi çok güzel olucak kimse kaçırmasın derim

quote:

güzell hergeçen gün ziyaretçilerimiz artıyor ne güzel...
    şirine01 hoşgeldin...

valla tüm bölümlerin özetini istiyorsun demek...çok zor iş o yaa..
    aresten download'a devam derim ben....izlemek çok güzell,anlatılması gibi değildir yani...
    ingilice 'de olsa anlarsın yaa...hiç mi yok ingilizce sen indir bölümde bunlar oldu falan dersin bende yardımcı olmaya çalışırım.. indir kaydet istanbuldaysan bende alır izlerim senden olmaz mı?
    özetlerimi beğenmişsin teşekkür ederim...

Bu arada yakında yoklama alıcam haberiniz olsun.. Purlin Nerde??

• ya seaxi sen ne bicim okuyon yorumları yukaruda sana birsürü şey yazdım bana cvp atmama kararımı aldın şirine ye hemen cvp gelmiş ama öle olsun bakalım

• bakk sennn demek başka topiclerde haa...
    tilkinin sonunda geleceği yer kürkçü dükkanı....elbet gelecek o buraya.....
    dizi bu hafta kıvama gelir bence de.....
    quote:

Orjinalden alıntı: ROAN

burda olduğun nasıl da belli oluyo hemen cvp gelmiş
    sana hemen ispiyon yapıyım hocam purlin başka topiclerde geziyo haberin olsun
    bence bu hafta dizi çok güzel olucak kimse kaçırmasın derim

• hmmmmm....hayal meyal hatırlıyorum...o bölümlerde daha Peyton ile Lucas arasında bile tam bi şey yoktu..o bölümle başlamıştı hatta... ama o bölümde Brooke orada bir halt yemedi,yiyemedi sanırım yani... Peyton yüzünden...işte diğer eleman buna sarkıntılık yapınca becerememişti...
    bence de o clupteki eleman söyleyince bir garip oldu..o elemanla ilgili soru işaretleri var... yani ne oldu...Lucas'tan olduğu ne belli zaten yok ööle bir şey..biz kafamızdan uyduruyoruz..
    Roan spoiler'de tokat görmüşsün...merak uynadırmak içindir o ki sende de uyanmış zaten merak...
    görcez bakalım... + o olayın üzerinden çok geçti brooke hamileliğini yeni farketti sanırım...
    o gece anladı ki Lucas'ı cok seviyor bu oyuna basvurdu gercek olsa bile ben Lucas'tan olacağını pek zannetmiyorum...o çocuk da bir iş var ama bakalım..

quote:

Tamam kondom aldıklarını hatırlıyom ama iiide bitek o gün yaptıklarını nerden biliyoruz ki..... aslında şuda aklıma gelmedi değil Bu salak brooke 100 kişiyle birlikte oldu sonuçta başkasından da olmuş olabilir ???? frakmanını izlediysen annesi fena tokat atıyo lucas'a acaba o yüzden mi bilmiyom ama kesin hamilelik yüzündendiryaa......... ben o kulüpteki çocuğun brookla olan ilişkisini anlamadım yaaa brooke niye o kadar kötü oldu .....Yoksa o çocuk hani peyton'a bi kere birisi tam tecavüz ederken brooke kurtarmıştı o kulüpte brooke'un beraber olduğu bi çocuk vardı bunlar eylenirken çocuğun annesi armıştıda gitmişti acaba omuydu diye düşündüm de hatırlayan varsa yazabilirmi??????? sexai sen kesin hatırlıyosundur bi bana özet keçsene sana zahmet(brooke niye o kadar kötü oldu daha önceden bi olaymı vardı da o çocuk la ölee bi diyaloğa girdi merak ettim???)
    quote:

@PhsycoMantis sana acaip tavsiye ederim favori dizilerimdendir imzama bakabilirsin...zaten..Oc ve bu bir de ROME...

@ROAN : yani iyice cıvkı çıktı... Nathan'a uyuz olmakla ne kadar doğru bir iş yaptığımı bir kere daha anladım... One Tree Hİll'de NAthan 1 OC DE Zach 2....al ikisini üst üste koy..at köprüden aşşağı şerefsizler.... dizi bir garip oldu ama fırtına öncesi sessizlik bu..haftaya sağlam bölüm gelecek...eminim...
    Ben Karen ne halt etcek onu merak ediyorum çok fazla... Bir de Lucas gördüğünü HAley'e soyleyecek mi? Zİra PEyton'dan da dallama NAthan yüzünden soğuyacak ben hep 2sini yakıştırıyordum yaa ondan şimdi üzülüyorum...
    Brooke ile Lucas marketten kondom almışlardı arkadaşlar ne çabuk unuttunuz...bebek Lucas'tan değil... Ne biçim izleyicilersiniz...Fıss çıktınız...insan o detayı unutur mu hatta Deb ile karşılaşmışlardı...

• şirine01 hoşgeldin!!!!!!!!!!
  • evet bakalım o çocuk tan ne halt çıkacak???????? ya spoiler ne? ne tokat'ı hatırlamıyorum?????????
    quote:

hmmmmm....hayal meyal hatırlıyorum...o bölümlerde daha Peyton ile Lucas arasında bile tam bi şey yoktu..o bölümle başlamıştı hatta... ama o bölümde Brooke orada bir halt yemedi,yiyemedi sanırım yani... Peyton yüzünden...işte diğer eleman buna sarkıntılık yapınca becerememişti...
    bence de o clupteki eleman söyleyince bir garip oldu..o elemanla ilgili soru işaretleri var... yani ne oldu...Lucas'tan olduğu ne belli zaten yok ööle bir şey..biz kafamızdan uyduruyoruz..
    Roan spoiler'de tokat görmüşsün...merak uynadırmak içindir o ki sende de uyanmış zaten merak...
    görcez bakalım... + o olayın üzerinden çok geçti brooke hamileliğini yeni farketti sanırım...
    o gece anladı ki Lucas'ı cok seviyor bu oyuna basvurdu gercek olsa bile ben Lucas'tan olacağını pek zannetmiyorum...o çocuk da bir iş var ama bakalım..

quote:

Tamam kondom aldıklarını hatırlıyom ama iiide bitek o gün yaptıklarını nerden biliyoruz ki..... aslında şuda aklıma gelmedi değil Bu salak brooke 100 kişiyle birlikte oldu sonuçta başkasından da olmuş olabilir ???? frakmanını izlediysen annesi fena tokat atıyo lucas'a acaba o yüzden mi bilmiyom ama kesin hamilelik yüzündendiryaa......... ben o kulüpteki çocuğun brookla olan ilişkisini anlamadım yaaa brooke niye o kadar kötü oldu .....Yoksa o çocuk hani peyton'a bi kere birisi tam tecavüz ederken brooke kurtarmıştı o kulüpte brooke'un beraber olduğu bi çocuk vardı bunlar eylenirken çocuğun annesi armıştıda gitmişti acaba omuydu diye düşündüm de hatırlayan varsa yazabilirmi??????? sexai sen kesin hatırlıyosundur bi bana özet keçsene sana zahmet(brooke niye o kadar kötü oldu daha önceden bi olaymı vardı da o çocuk la ölee bi diyaloğa girdi merak ettim???)
    quote:

@PhsycoMantis sana acaip tavsiye ederim favori dizilerimdendir imzama bakabilirsin...zaten..Oc ve bu bir de ROME...

@ROAN : yani iyice cıvkı çıktı... Nathan'a uyuz olmakla ne kadar doğru bir iş yaptığımı bir kere daha anladım... One Tree Hİll'de NAthan 1 OC DE Zach 2....al ikisini üst üste koy..at köprüden aşşağı şerefsizler.... dizi bir garip oldu ama fırtına öncesi sessizlik bu..haftaya sağlam bölüm gelecek...eminim...
    Ben Karen ne halt etcek onu merak ediyorum çok fazla... Bir de Lucas gördüğünü HAley'e soyleyecek mi? Zİra PEyton'dan da dallama NAthan yüzünden soğuyacak ben hep 2sini yakıştırıyordum yaa ondan şimdi üzülüyorum...
    Brooke ile Lucas marketten kondom almışlardı arkadaşlar ne çabuk unuttunuz...bebek Lucas'tan değil... Ne biçim izleyicilersiniz...Fıss çıktınız...insan o detayı unutur mu hatta Deb ile karşılaşmışlardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROAN -- 1 Şubat 2006 13:07:54 >

• senin frakman diye bildiğin şey Spoiler ...bir sonraki bölümler hakkında olacakları gösteriyorlar yaa..
    Fragman sinemadaki hani..senin gibi Tv dizilerine çıkmış adamda bunları yaparsa Roan...
    neyse işte sen dedin ya annesi tokatlıyor ondan bahsettim bende...hani tokatı baska bi şey içinde atmış olabilir...sen rahat ol....
    quote:

evet bakalım o çocuk tan ne halt çıkacak???????? ya spoiler ne? ne tokat'ı hatırlamıyorum?????????
    quote:

hmmmmm....hayal meyal hatırlıyorum...o bölümlerde daha Peyton ile Lucas arasında bile tam bi şey yoktu..o bölümle başlamıştı hatta... ama o bölümde Brooke orada bir halt yemedi,yiyemedi sanırım yani... Peyton yüzünden...işte diğer eleman buna sarkıntılık yapınca becerememişti...

quote:

quote:

• saol bilgilendirdiğin için valla ben ona hep frakman diyodum Spoi demekte zormuş..neyse boşverelim bunu şimdi bak görürsün annesi kesin onun için tokat atıcak yinede bekleyip görücez....
    bu arada nicki brooke tan çok güzel değil , ben ce brooke un eline su dökemez......farkettin mi brooke da
    masum bi güzellik var(yada kız gittikçe masumlaşıyo ondan olabilir) ama nicki tam vahşi ve çekici bir kız Allah için

quote:

senin frakman diye bildiğin şey Spoiler ...bir sonraki bölümler hakkında olacakları gösteriyorlar yaa..
    Fragman sinemadaki hani..senin gibi Tv dizilerine çıkmış adamda bunları yaparsa Roan...
    neyse işte sen dedin ya annesi tokatlıyor ondan bahsettim bende...hani tokatı baska bi şey içinde atmış olabilir...sen rahat ol....
    quote:

evet bakalım o çocuk tan ne halt çıkacak???????? ya spoiler ne? ne tokat'ı hatırlamıyorum?????????
    quote:

quote:

quote:

• Nicki önceki bölümde çok daha güzel ve süperdi..burda gözümden cok düştü...
    güzellerden birini tanırım..o da PEYTON..
  • VAAAAAAAY esas kızı seçtin haa olum o davranışları ve lucas'a yakıştırdığın için sana güzel geliyo yoksa diziden soyutlarsak olayı kesinlikle brooke .... onların rollerinin tam tersini düşünsene bi brooke resim yapıyo oda erkeklerle yatıyo o zaman uyuz olurdum işte o kıza..Gerçi brooke a uyuz olmuyom ama ya bu arada peyton'ınıda yerin dibine soktum aslında çok severim güzel kızda brooke denince akan sular duruyo acaba brooke'un havasını söndürecek bi kız gelicekmi????????
    quote:

Nicki önceki bölümde çok daha güzel ve süperdi..burda gözümden cok düştü...

• sen hala peyton diyosunya öyle olsun bakalım.bende epey uzak kaldım forumdan.özledim burdaki ortamı valla...
    geçen bölüm hakkında herkez yazmış bitirmiş bile.bencede çok güzel bi bölümdü.hem normal saatindekini hemde gece tekrarını izledim.benim yeni adamım mouth bundan sonra.nathan yine yaptı yapıcağını.onu o kadar çok seven kız arkadaşı varken o eski kız arkadaşına sarkıyo hala.neyse.sonra detaylı şekilde tekrar dönerim...
    quote:

• herkes bilir ki ben Peyton'ı seçmişimdir..
    sen yeni biliyorsundur..ben Peyton'cıyımdır...hep de öyle oldum...
    brooke havalıydı bak ama Peyton nasıl ağlattı onu nasıl ağlıyor şimdi...
    cool girll=PEyton...
    O kadarrr gerisi yalan...

edit: Andre nerdesin yaaa...Noldu sömestr yaramadı sana...hayrola yoksun....

quote:

VAAAAAAAY esas kızı seçtin haa olum o davranışları ve lucas'a yakıştırdığın için sana güzel geliyo yoksa diziden soyutlarsak olayı kesinlikle brooke .... onların rollerinin tam tersini düşünsene bi brooke resim yapıyo oda erkeklerle yatıyo o zaman uyuz olurdum işte o kıza..Gerçi brooke a uyuz olmuyom ama ya bu arada peyton'ınıda yerin dibine soktum aslında çok severim güzel kızda brooke denince akan sular duruyo acaba brooke'un havasını söndürecek bi kız gelicekmi????????
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sexai -- 1 Şubat 2006 16:48:28 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.