ya sana darılırmıyım hiç dee birden ööle yok burası değil falan deyince noooluyo dedim bi dövmediğin kaldı
quote:
Orjinalden alıntı: sexai
kızma be canımm...takıldım... o zaman biz nerede olduğumuzu şaşırdık ondan öyle olduydu... yani kasıtlı bir olay yoktu...sende diyorum şaşırma...biz yaptık,yaşadık manasında... küstün mü??
quote:
Orjinalden alıntı: ROAN
niye siz dizinin (the oc) bölümlerini bile ara sıra konuşuyonuz ben bi kaçıncı bölümde olduğunu sordum çokmu?????
quote:
2.sezon 19. bölüm geçen hafta yayınlandı yani... ama bunun yeri OC topiği Roan burası One Tree Hill topiği Ok??
quote:
millet the o.c. nin kaçıncı bölümü bilen varmı???????
akıllı ol döverim haaa....
neyse bu haftaki reklamları izledim..ilginç one tree hill'in spoiler'ından da hiç bi şey anlaşılmıyor yahu...
aman dövme abbi (gözünün yağını yiyim diye iğrenç ötesi bi aspiri varya onu dermişim) nolur
bende izledim ilginç bi bölün normaldeki konulardan biraz farklı açık arttırma gibi bişey yapıyolardı sanırım cnbc-e de ikide bir izleyip duruyom zaten umarım güzel olur
quote:
akıllı ol döverim haaa....
neyse bu haftaki reklamları izledim..ilginç one tree hill'in spoiler'ından da hiç bi şey anlaşılmıyor yahu...
kız arkadaşıma canta çıkmış bu arada...
aaaaa negüzel bende dün akşam onlara bi mail atmışım varya ne cvp gelicek çok merak ediyorum acayip fırça attım peki kız ark. sana mı vericek kendi mi kullanıcak
quote:
kız arkadaşıma canta çıkmış bu arada...
Onlara derken cnbc-e den bahsettim ödül tarihlerini neden bu kadar erken yaptıkları için
ödül tarihi derken neyi kastettin..25 inde açıklamaları seni neden rahatsız etti ki...anlamadım valla ???
bilmiyorum bana mı verir...T-shirt istiyordu hep,üzüldü biraz ama bakalım...
quote:
Onlara derken cnbc-e den bahsettim ödül tarihlerini neden bu kadar erken yaptıkları için
ya sana msndede bahsetmiştim bayram tatiline denk getirmişler biraz daha zaman verselerdi en azından gönderebilirdik ptt ler kapalı kargolar kapalı işi biliyolar tabi bayram tatiline denk getirdiler ki kimse yollamasın hatta yollayamasın diye ondan uyuz oldum daha cvap gelmedi ama silmeseydim sanada yollardım maili
quote:
ödül tarihi derken neyi kastettin..25 inde açıklamaları seni neden rahatsız etti ki...anlamadım valla ???
bilmiyorum bana mı verir...T-shirt istiyordu hep,üzüldü biraz ama bakalım...
quote:
uzak kaldım yaa forumdan gıcık oluorum bea tv de izleyemiorum uhuhuhuh ama yakında dönücem arkadaşlar merak etmeyin benden kurtulamassınız diziyice iice kaçırdım sexai artık sana güveliniorum bi özet geçermisn baaana son iki bölümle ilgili be kardeşim nolur gelince okurum artıkın veya PM at zahmet olmassa tabi çok mutlu olurum walla şimdiden teşkü ederim
Purlin sorduğumda cevap vermemiştin...Son 2 bölümü istemişsin sanırım...ama geçen haftadan önce yoktu zaten bayram sebebiyle...ondan önceki hafta ise detaylıca olmalı...yanlış hatırlamıyorsam eğer... şu anda çok ama çok yorgunum.dinlenmem lazım,birazda Psikopatoloji ile Fizyolojik Psikoloji çalışmamam gerek onlardan sonra en kısa zamanda son bölümün özetini gececeğim canım... kendine ii bak.. selamlar...
quote:
Orjinalden alıntı: PurliN
uzak kaldım yaa forumdan gıcık oluorum bea tv de izleyemiorum uhuhuhuh ama yakında dönücem arkadaşlar merak etmeyin benden kurtulamassınız diziyice iice kaçırdım sexai artık sana güveliniorum bi özet geçermisn baaana son iki bölümle ilgili be kardeşim nolur gelince okurum artıkın veya PM at zahmet olmassa tabi çok mutlu olurum walla şimdiden teşkü ederim
arkadaşlar dizi süperdi... akşam 18.45 şe yetiştim ama izlemeye doyamadım bide gece 2.15 de izlicem tahmin ettiğimden daha güzel çıktı(frakmanından pek bişey anlamamıştım da) artık yorumlarımı yarın yazarım herkese iii seyirler
selamlar maalesef Purlin geçen haftanın özetini yazamayacağım Roan yada diğer arkadaşlardan birisi bir zahmet yazıversin çok bir şey olmamıştı zaten..Bir maça gidiyorlar ve Brooke ponpon kız takımının başkanı işte kazanmak falan istiyor.Herkese fırça kayıyor özellikle iğneli laflar tabiiki Peyton'a..İşte Mouth denen elaman ajan olarak geçen senenin şampiyon kızlarının takımını inceliyor gelip rapor veriyyor takımla ve figürlerle ilgili olarak. İşte tüm koreografi yenileniyor ve Pryton'da yeni baştan müzik ayarlıyor sonuçta ama yine diğer takım kazanıyor Brooke'da en iyi koç ödülü veriliyor yada öyle bir şey... İşte Lucas Haley ile buluşacakken Nathan ile öpüşürken odalarına dalıyor,morali bozuluyor işte..Gittikleri yerde de gece otelden kaçıyor herkes eğlence falan için tabii,Lucas sakat olduğu için koç Nathan'ı çalıştırmasını istiyor Nathan yanaşmıyor pek..MAçta ise son şut durum berabere iken Nathan'da Fade away ile galibiyet sayısını atıyor ve 500. galibiyetini almış oluyor. Dönüyorlar kasabaya...Karen ile Peyton'un babası çocuklardan gözcü olarak gitmişlerdi ve iyiyce ısındılar birbirlerine,dönüşte Peyton ile lucas çok şaşırıyorlar bu duruma...Brooke yanyana görünce pis pis bakıyor Peyton'a..Peyton geliyor yanlış anladın özür dilerim sen benim olmayabilirsin ama ben senin arkadaşınım tarzı birşey söylüyor yada tam tersi....İşte Brooke'da yok olmaz mı ne diyor...
Ya işte böyle yine dayanamadım anlattım...hesapta anlatmayacaktım değil mi??? Daha uzununu anlatmak isterdim de Landon'dan fırça yemeyelim daha nbacafe'nin yazısını yazmadım ve tüm fiallerim bu hafta içi,dua edin arkadaşlar da canımı acıtmasınlar çok fazla... hade ii bakın kendinize....
Dünkü bölüm izlediğim en kötü bölümlerden biriydi,ne mi oldu hiçbirşey....evet hiçbirşey...Lucas hayır işi için tüm cocuklar gibi acık arttırmaya cıktı ,HAley'de önceki hafta yüzünden Lucas'ı aldı..Peyton'a da zorla NAthan'ı aldırdı...öyle konuştular bol bol...geçmişlerinden sürekli...bölüm sonunda Lucas HAley'i getirmişti ki Peyton ile NAthan'ı aslında kural olan öpüşmeyi yaparken gördü onları dışarıdan..hoş oldukça kuralsız bir öpüşme gibiydi...Zaten öncesinde asılmıştı kıza...ŞErefsiz..... işte böyle dişe dokunur bir gelişme yoktu...bir ton olması gereken şey vardı ve bir hayır olayı ile bir bölüm uzatmışlar meraklandırmışlar zamanında... :)) Sonuna doğru güzelleşti,Brooke Lucas'tan hamile ........ Lucas sahanın kenarında oturuyordu Nathan'ı öyle görünce Brooke geldi..sana bir şey söylemek istiyorum....dedi..Luke da evet dedi... Brooke: I think I'm pregnant....
katılıyorum sexai bencede kötü bölümlerden biriydi.yarışma falan die biraz merak uyandırmaya çalışmışlar neyse nathan'a sinir oldum artık uyuz olduğuna iyice inandım yok ya bu nathan düzelmez yanii :-) ayrıca broke hamileyim dediğinde bence bombayı patlattı !!!!! bakalım luke neler yapıcak bu durumda :-)kolay gelsin walla
Ya sexai kardeş geçende de dedik ya dizi sümük gibi bişey oldu bu hafta onun 2 katı oldu.... iiice karıştı yahu brooke'un hamileyim haberi, nathan'ın annesini babasının o çocukla yakalaması !!! Yazık oldu kadına ... Nedendir bilmiyom brooke'a acayip üzüldüm ama kız hem yalnız dı hem lucas'ı halen unutamamış...Akıllandı kız, bi durgunlaştı HAMİLE ya ondan olsa gerek acaba çocuğu aldırcaklarmı en çok ta onu merak ediyorum....??? Brooke bi salağı geziye çıkardıya çocuğa striptizci kızları izlerken bu zevki tatmak istermisin dediğin de onunla beraber yatıcaklar zannettim çoldırıyodum ki... kulube götürmek için demiş canlısını yaşamak istermisin dedi yaaa dedim bu salak la işi pişiricekler galiba bana ne oluyosa ne olursa olsun kız bi içim su ya ama her önüne gelenlede de öpüşülmezki kardeşimm aaaa peytan da zor dayandı nathan'a valla istemiyorum işte halen seni seviyo ona çok büyük yanlışlık yapmış olruz dedi ama yüreği de pır pır atıyodu tekrar yatmak için zaten ölee bişey yapsalardı bende polis gibi her b*k'a el attım sana ne yaaa kim naparsa yapsın
Hiç izlemedim Tavsiye ediyor musunuz?
@PhsycoMantis sana acaip tavsiye ederim favori dizilerimdendir imzama bakabilirsin...zaten..Oc ve bu bir de ROME...
@ROAN : yani iyice cıvkı çıktı... Nathan'a uyuz olmakla ne kadar doğru bir iş yaptığımı bir kere daha anladım... One Tree Hİll'de NAthan 1 OC DE Zach 2....al ikisini üst üste koy..at köprüden aşşağı şerefsizler.... dizi bir garip oldu ama fırtına öncesi sessizlik bu..haftaya sağlam bölüm gelecek...eminim... Ben Karen ne halt etcek onu merak ediyorum çok fazla... Bir de Lucas gördüğünü HAley'e soyleyecek mi? Zİra PEyton'dan da dallama NAthan yüzünden soğuyacak ben hep 2sini yakıştırıyordum yaa ondan şimdi üzülüyorum... Brooke ile Lucas marketten kondom almışlardı arkadaşlar ne çabuk unuttunuz...bebek Lucas'tan değil... Ne biçim izleyicilersiniz...Fıss çıktınız...insan o detayı unutur mu hatta Deb ile karşılaşmışlardı...
Tamam kondom aldıklarını hatırlıyom ama iiide bitek o gün yaptıklarını nerden biliyoruz ki..... aslında şuda aklıma gelmedi değil Bu salak brooke 100 kişiyle birlikte oldu sonuçta başkasından da olmuş olabilir ???? frakmanını izlediysen annesi fena tokat atıyo lucas'a acaba o yüzden mi bilmiyom ama kesin hamilelik yüzündendiryaa......... ben o kulüpteki çocuğun brookla olan ilişkisini anlamadım yaaa brooke niye o kadar kötü oldu .....Yoksa o çocuk hani peyton'a bi kere birisi tam tecavüz ederken brooke kurtarmıştı o kulüpte brooke'un beraber olduğu bi çocuk vardı bunlar eylenirken çocuğun annesi armıştıda gitmişti acaba omuydu diye düşündüm de hatırlayan varsa yazabilirmi??????? sexai sen kesin hatırlıyosundur bi bana özet keçsene sana zahmet(brooke niye o kadar kötü oldu daha önceden bi olaymı vardı da o çocuk la ölee bi diyaloğa girdi merak ettim???)
quote:
@PhsycoMantis sana acaip tavsiye ederim favori dizilerimdendir imzama bakabilirsin...zaten..Oc ve bu bir de ROME...
@ROAN : yani iyice cıvkı çıktı... Nathan'a uyuz olmakla ne kadar doğru bir iş yaptığımı bir kere daha anladım... One Tree Hİll'de NAthan 1 OC DE Zach 2....al ikisini üst üste koy..at köprüden aşşağı şerefsizler.... dizi bir garip oldu ama fırtına öncesi sessizlik bu..haftaya sağlam bölüm gelecek...eminim... Ben Karen ne halt etcek onu merak ediyorum çok fazla... Bir de Lucas gördüğünü HAley'e soyleyecek mi? Zİra PEyton'dan da dallama NAthan yüzünden soğuyacak ben hep 2sini yakıştırıyordum yaa ondan şimdi üzülüyorum... Brooke ile Lucas marketten kondom almışlardı arkadaşlar ne çabuk unuttunuz...bebek Lucas'tan değil... Ne biçim izleyicilersiniz...Fıss çıktınız...insan o detayı unutur mu hatta Deb ile karşılaşmışlardı...
kesin izle derim ama çok bölüm kaçırdın anlayabilcen mi??????????Yoksa hiç kaçırma yani yardım edebileceğimiz kadar ederiz
quote:
Orjinalden alıntı: PhsycoMantis
Hiç izlemedim Tavsiye ediyor musunuz?
ne kadar büyük konuştun haaa eğer bebek lucasın sa gösteririm sana o zaman kim fıs çıkar görcez lan bide bebek lucasın değilse sıçtık Brooke ile Lucas marketten kondom almışlardı arkadaşlar ne çabuk unuttunuz...bebek Lucas'tan değil... Ne biçim izleyicilersiniz...Fıss çıktınız...insan o detayı unutur mu hatta Deb ile karşılaşmışlardı...
ilk bölümlerini izliyordum the oc kadar saglam olmasa da güzel bi dizi.