Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • göndercem pireleri sana görecen gününü....uyanamadık ne var 2 ye kadar bekledim tv'de acık kalmış zaten sorma...annem fırcaladı... 2 günde 5 saat uyursan olacağı bu ...top atsan uyanmam....
    bu arada dedim sana Brooke ile ilgili hadise...tarih beni haklı cıkardı.....
    spoiler olacak o yazdığın spoi değil.....

bir de sen sık sık yapıyorsun bunu millet fırçalamadan ben söyleyeyim sana ard arda girdiğin yazılarda aranda biri yoksa önceki yorumunun üzerinde düzeltme var onunla düzelterek eklemek istediklerini ekle...sonra post sayısını arttırmaya çalışıyorsun falan derler kardeşim...ben uyarayım da....
    imzanı hallederiz...ama ya bana şifreni vereceksin yada ptesi salı gibi bakacaz...

quote:

Orjinalden alıntı: ROAN

bende bu bölümü beğendim açıkçası.... en azından bazı karışıklıklar çözüldü(şerefsiz brooke)

Sexai sen haklıydın o hamile değildir demiştin de dinlememiştim
    Ama annesi lucasa kızı hamile bıraktığı için tokat attı bak onu bildim
    Bence naytan ve haley en kısa zamanda birlikte olucaklar içime ölee doğuyo .....

sexai nathan ve brooke un oyunculuğundan bahsetmişsin hazır sen girmişken ben devamını getiriyim bence en kötü lucastı!!!!NEDEN diceksiniz annesiyle otururken brooke'u hamile bıraktığını anlatırken alıyordu hiç güzel yapamadı çok yapmacıktı bence brooke ondan daha başarılıydı en azından salya sümük ağlayabildi....Yine de laf yok çok kötü değiller ama profesyonelce düşünürsem lucas çok iii bi oyuncu değil kimse kızmasın!!!!!!

Bence esas olay haftaya spoi de gördüm brooke salağı yine ortalığı karıştırıyo ona bigün kim dersini vericek çok merak ediyom doğrusu nicki'yede bazen acıyom bazende uyuz oluyom ......
    sexai seninde dediğin gibi umarım peyton ve jake'in arasında bişeyler olmaz ama peyton çok sıcak davranıyo yada diğerlerinde bulamadığını onda bulacağını düşünüyo BENCE görücez

geceleyin çağrı at dedin sexai çağrıda attık msjda ama tık yok sanırım oan pireler uçuşuyodu sende

• sağol ben istanbul dayım hem baktım olmadı bulurum ben onları o dizi benim 17-22 yaş arası hayatımın önemli bir parçası bir gün torunlarımla seyredeceğim
  • slm ark ne zmndır giremiodum.bi girip bakim dedim girmez olaydım.abi sen naptın nie söledin :( bikez bnde söleyip pişman olmustum ama seninki kdr büyük bişi deildii........ saol diziyi hafiften mahvettin
  • bu arada landon resmine bittim izlediğim en iyi 5 film arasında..inş. bigün cd sinide bulurum
  • arkadaşlar bana yardım eder misiniz???ben yeniyimde.bu sitede benim yorumlarımın görülmesi için ne yapmam gerkiyor?siteye üyeyim.bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekürler...........
  • selam millet buraya yeni uye oldm sadece one tree hill we askm chad için!!!!! chadle ilgili btn önmli hbrlerinizi bekliorum...

• selam forum milleti.Bnde yeni üye oldum ve one tree hill e bayılıorum.Bu arada uitgenk_c.m.m resim manyakk!
  • selam ne öğrenmek istiyorsun sen sor ben sana söylerim on dakikaya kadar sormazsan ben giderim sen mesajı alınca sor ben yine fırsat buldukça cevaplarım bende yeniyim ama forumlarda sadece yani sana vereceğim bilgilere güvenebilirsin hatta yukarıda biraz söz ettim ondan neyse bekliyorum

quote:

Orjinalden alıntı: uitgenk_c.m.m

selam millet buraya yeni uye oldm sadece one tree hill we askm chad için!!!!! chadle ilgili btn önmli hbrlerinizi bekliorum...

• elinde bunun ilk sezonu olan war mı acaba ya? Oc,desperate,lost v.s diğer dizilerin sezonlarıyla takaslayabiliriz yada alırım farketmez yani
  • @myd0n0se
    @uitgenk_c.m.m
    @stgvn

3'ünüz de hoşgeldiniz... Biz epeydir forumda tartışıyoruz,paylaşıyoruz... @stvgn zaten yorumun gelmiş işte ,yorum yapmak için sayfanın sonundaki hızlı cevap yada cevap opsiyonunun kulllanarak yorumunu yazıp tamam diyeceksin...Ard arda post girerken yani yaptığınız bir yorumla alakalı olarak yeni birşey ekleyeceksen değiştir opsiyonunun kullanarak yenisini yazarsın...birinin yorumuyla ilgili birşeyler yazacaksan ALıntı sekmesine basarak kendi mesajında hem o yorumu hemde kendi yorumunu yazabilirsin...Yukarıdaki profil kısmından resminizi ve imzanızı şekillendirebiliyorsunuz... İmzanızda resim bulunabilir, ama 100*100 pixelde ve 20 kb max büyüklükte olacak...resminiz yani avatarınız ise 64*64 pixelliğinde ve 7 kb büyüklüğünde olabilir.

Tekrar HOŞGELDİNİZ !!!!

• CARNİVALLI SEYRET AŞMIŞ
  • kavga etmeyi bırakın
  • kavga etmedim de yuanlış bir şey yaptı sonuçta...silinmiş sanırım teşekkür ederim gereğinin yapıldığı içiin..
  • sexai kardeş...artık kesin olarak döndüm sayılır.bi ay yoktum maşallah bayaa yeni arkadaşlar gelmiş,sayfa sayısı 7 filan olmuş,güzel yaa.bugünde herkezden sonra yine ben yazcam bi şey galiba.son bölüm güzeldi yine.brooke çok güzel fake verdi.bence haklıydı da.hak etti lucas.gelcek bölüm için nasıl bekliycem valla bilmiyorum.merak ediyorum acaba nathan ile haley'in sonunu.n'olcak,ne zaman olcak filan...
  • Konuda havadan sudan konuşmalarınızı yapmayın. Bunun için özel mesaj sistemini kullanın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mewluth -- 5 Şubat 2006 19:59:12 >
  • aman onları merak etme...nathan ile haley olaylar yarattı bizim topicte herşeyi merak et onu merak etme ve burada merakları dillendirmeyin spoiler olarak geri geliyor bize...
    quote:

Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

sexai kardeş...artık kesin olarak döndüm sayılır.bi ay yoktum maşallah bayaa yeni arkadaşlar gelmiş,sayfa sayısı 7 filan olmuş,güzel yaa.bugünde herkezden sonra yine ben yazcam bi şey galiba.son bölüm güzeldi yine.brooke çok güzel fake verdi.bence haklıydı da.hak etti lucas.gelcek bölüm için nasıl bekliycem valla bilmiyorum.merak ediyorum acaba nathan ile haley'in sonunu.n'olcak,ne zaman olcak filan...

• alıştık üstad....ondan ya...sıcak bir hava oluyor....ister istemez...haklsın ama sende..
    quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Konuda havadan sudan konuşmalarınızı yapmayın. Bunun için özel mesaj sistemini kullanın lütfen.
  • vay bee 1 gün girmedik kimler kimler gelmiş ''one tree hıll'' topiğinde şenlik olmuş ....adam gibi yorum da yazamıcaz artık varya sen demesen hayatta silmezdim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROAN -- 6 Şubat 2006 11:23:23 >
  • lan manyak sil o yazdığını benim gibi mantıklı acıklama yap,düzgün konuş...
    moderator bir şey diyorsa doğrudur lanacan şimdi...sil o yazdığını
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexai

lan manyak sil o yazdığını benim gibi mantıklı acıklama yap,düzgün konuş...
    moderator bir şey diyorsa doğrudur lanacan şimdi...sil o yazdığını

Kim banlanacak ben de merak ediyorum

Adama düzgün konuş diyon , sen manyak diye hitap ediyon..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.