Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: landon

bit oth günü daha
    bakalım yeni gün neler getircek
    sexai, roan, Andre Igoudala, purlin; toplaşın bakalım

evet bencede toplaşalım.bugün de çok merak ediyorum bölümü.ama zaten yine güzel bir bölüm olacağı kesin.diziden sonrada yine toplaşıp yorumları yaparız...

• sexai baba götürmü_ün topici sende baya bi he...
  • slm millet bugünün bende çok güzel olucağını düşünüyorum (grçi hep öle düşünüyom) diziden sonra yorum yaparız artık gececimisiniz bari???
  • valla ben ya 18:45 te yada yarın saat 1 de seyrederim heralde...
    quote:

Orjinalden alıntı: ROAN

slm millet bugünün bende çok güzel olucağını düşünüyorum (grçi hep öle düşünüyom) diziden sonra yorum yaparız artık gececimisiniz bari???
  • yanlış anlamışımda yorumu gece 1 anladım direk zıpladım yorumu değiştirmek zorunda kaldım şimdide ne yazıcamıda bulamadım kusura bakma
    quote:

Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

valla ben ya 18:45 te yada yarın saat 1 de seyrederim heralde...
    quote:

Orjinalden alıntı: ROAN

slm millet bugünün bende çok güzel olucağını düşünüyorum (grçi hep öle düşünüyom) diziden sonra yorum yaparız artık gececimisiniz bari???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROAN -- 10 Şubat 2006 17:48:32 >

• evet dizinin başlamasına az kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalovski

evet dizinin başlamasına az kaldı

bakalım bu bölümde kimin eli kimin cebinde olacak
  • dizi sezon finaline yaklaştıkca dahada bi guzellleşiyo
  • dünkü bölüm yine çok güzeldi.hele o nicki ile peyton'ın ekşın sahnesi...nathan'ın tutuklandığı sahne de güzeldi.ayrıca e149480 kardeşin dediği gibi dizi her geçen bölüm mükemmelleşiyo...
  • herkese ........dünkü bölüm çok iyiydi.izlerken zevk aldım.yine durumlar karıştı lucas nasıl toparlıcak onu çok merak ediyorum.ben lucas acıyorum.ne yapsa olmuyo. sonu ne olcak acaba...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: stgvn

herkese ........dünkü bölüm çok iyiydi.izlerken zevk aldım.yine durumlar karıştı lucas nasıl toparlıcak onu çok merak ediyorum.ben lucas acıyorum.ne yapsa olmuyo. sonu ne olcak acaba...........

neeeee
    lucas'a acıyo musun
    adam annesi dışındaki tüm kadınlarla beraber oldu, ne acıması
    lucas'a 5 metreden fazla yaklaşan dişilere acı sen asıl

• HİÇ DUYMADIM BU NE İLK DEFA DUYUYORUM
  • ayyyyy HASTAYIM bu diziye resmen dizinin içinde yaşamaya başladım! benje peyton lucas gibi birini hak etmiyo lucas ve brooke ne halt ederlerse etsnler. PEYTON-JAKE çokkk yakışıolar zate ikinci sezon jake ve peyton baya baya hemde baya yakınlaşajaklar ama yine nicki bi yerden fırlayıp aralarını bozacak.nathan ve haley de çok tatlı onlarda evlenjekler zate ikinci sezon da sanırsam yada birinci sezonun sonlarında olabilir zate az kaldı sezonun bitmesine nassı dayanıjaz 3-4 ay one tree hill siz bu arada oc de mükemmel ne de olsa benm ilk göz ağrım.

• ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUN !!!!
    ben söylemekten ,uyarmaktan bıktım siz yapmaktan bıkmadınız....
    bak arkadaşım su postunu bir an evvel editle-düzelt..!!!

gelecek bölümlerde olacak olanlardan bir zahmet bahsetmeyin artık...forum kültürünüz yoksa bu bizim suçumuz mu??? Arkadaşlar lütfen artık !!! İlerleyen bölümlerde olacak olan olayları bilince izlemenin ne alemi var ??? Bir zahmet mantıklı ve sağduyulu davranınız.... Bazı kimseler gelecek bölümleri merak edebilir,öğrenmek de isteyebilir ancak "2.sezonda şu var...3 bölüm sonra şu şuna şunu yapacak ...."gibi ifadelerden bir zahmet vazgeçin...izleyen herkese biraaz daha saygılı olunuz...Sinemadaki yer gösterici gibisiniz valla...bahşiş yoksa katili söylerim hesabı....Yeni arkadaşlara özellikle sesleniyorum lütfen SPOILER denilen gelecek bölümlerle ilgili bilgi lütfen vermeyiniz.........

quote:

Orjinalden alıntı: gocce

ayyyyy HASTAYIM bu diziye resmen dizinin içinde yaşamaya başladım! benje peyton lucas gibi birini hak etmiyo lucas ve brooke ne halt ederlerse etsnler. PEYTON-JAKE çokkk yakışıolar zate ikinci sezon jake ve peyton baya baya hemde baya yakınlaşajaklar ama yine nicki bi yerden fırlayıp aralarını bozacak.nathan ve haley de çok tatlı onlarda evlenjekler zate ikinci sezon da sanırsam yada birinci sezonun sonlarında olabilir zate az kaldı sezonun bitmesine nassı dayanıjaz 3-4 ay one tree hill siz bu arada oc de mükemmel ne de olsa benm ilk göz ağrım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sexai -- 11 Şubat 2006 21:08:31 >

• Bu arada gece 2,45 te kalkıp bu haftaki bölümü izleyebildim...Çalışıyorum da...2-3 gün aranızda tam manasıyla olamayacağım ..Maşallah bazı arkadaşlar benim gibi davranmış,Toplanın falan...(misal: Landon ) Neyse fena bir bölüm değildi sadece peyton ile Nicki nin masa üzerine Kill Bill'de ki sahneler gibi uçuşları ve düşüşleri hoştu...Diğer yerler açıkçası beni pek tatmin etmedi....Oc kadar merak etmiyorum mesela...Bir ivme yakalayamadı maalesef...İnişli çıkışkı bir grafik sergiliyor ama yine de beni sabah 7 de çıkacak olmama rağmen gece 2,45 te kaldırabilmeye gücü yetiyor...bu haftaki bölümün tek güzel yeri haftaya Peyton ve Lucas'ı merak ediyor olmam.....HEr zamanki gibi değil mi?......imzamdan belli değil mi zaten...

Kendinize iyi bakınız....

!!! LÜTFEN SPOILER(DİZİLERİN GELECEK BÖLÜMLERİ İLE İLGİLİ OLAYLARA İLİŞKİN BİLGİLER) VERMEYİN !!!

• walla sexai 2-3 mesajda bir senin yaptığın gibi şu spoiler olayını msjlarımıza eklemeden olmıcak gibi, biz uyarmaktan bıktık onlar yapmaktan bıkmadı, forum kültürünü bırakalım bi kenara insan nasıl düşünemez ki böyle bişeyi, biraz sağduyu arkadaşlar
  • ya kardeş doğrusun da yani düşüncesizlikte bu kadar yani....PEsssss...

insan nasıl dşünemez bilmiyorum ki...hep bizi mi buluyor yahu...insan aaa yeni bir arkadaş gelmiş bakayım ne yazmış diye başlıyor okumaya hooopp "....zaten 2.sezonda......" okuduğunu yarıda kesiyor ve pişman oluyorsun....

eksi sozluk ne güzel bak her onune gelen yazamıyor....insan bazen onların sistemi olsa mı diyor valla?

NOT: !!! LÜTFEN SPOILER(DİZİLERİN GELECEK BÖLÜMLERİ İLE İLGİLİ OLAYLARA İLİŞKİN BİLGİLER) VERMEYİN !!!
  • istenmeden yine ekşını kaçıran bir olay yaşanmış yine.ama arkadaş iyi niyetli olarak bizimle bilgilerini ve düşüncelerini paylaşmak istemiş..valla her geçen gün yine bçyle şeyler çıkıyor...
  • Bu roan neden gülüyo diceksin inan bende çok kızdım sadece o kadar içten yazmışın ki böle surat ifadeni tahmin etmemek elde değil ondan güldüm yani.... valla yazıcak zevk kalmadı yeminedrim açıkçası sinirden ne yazıcağımı da unuttum ......neyseee aklımda kalanları aktarıyım

öncelikle nathan'a çok züldüm artık niyeyse kerata yı sevmeye başlıyom eskiden hiç sevmezdim.... bana zavallı evden atılmış çocuklar mış gibi geldi de ondan üzüldüm heralde Nathan lada daha iii yerlere gelir inşallahSanki uslandı gibi ......... GERÇİ YUKARDA Bİ ARKADAŞ BİŞEYLER ZIRVALAMIŞ AMA BUNLA İLGİLİ aklıma geldikçe brooke lada peyton'un arası daha iii olucakmış gibime geliyo??? işte o zaman lucas yandı ÇÜNKÜ peyton'ı elde etmesi çok zor olur :( nathan ın annesi ve babasına da sevinmiştim ama salak ''dan'' yine bişeyler zırvaladı adam sıkıya gelemiyo anlaşılan .....Umarı herşey daha iii olur
    NOT: spoilerinizi kendinize saklayın

quote:

Orjinalden alıntı: sexai

ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUN !!!!
    ben söylemekten ,uyarmaktan bıktım siz yapmaktan bıkmadınız....
    bak arkadaşım su postunu bir an evvel editle-düzelt..!!!

gelecek bölümlerde olacak olanlardan bir zahmet bahsetmeyin artık...forum kültürünüz yoksa bu bizim suçumuz mu??? Arkadaşlar lütfen artık !!! İlerleyen bölümlerde olacak olan olayları bilince izlemenin ne alemi var ??? Bir zahmet mantıklı ve sağduyulu davranınız.... Bazı kimseler gelecek bölümleri merak edebilir,öğrenmek de isteyebilir ancak "2.sezonda şu var...3 bölüm sonra şu şuna şunu yapacak ...."gibi ifadelerden bir zahmet vazgeçin...izleyen herkese biraaz daha saygılı olunuz...Sinemadaki yer gösterici gibisiniz valla...bahşiş yoksa katili söylerim hesabı....Yeni arkadaşlara özellikle sesleniyorum lütfen SPOILER denilen gelecek bölümlerle ilgili bilgi lütfen vermeyiniz.........

quote:

Orjinalden alıntı: gocce

ayyyyy HASTAYIM bu diziye resmen dizinin içinde yaşamaya başladım! benje peyton lucas gibi birini hak etmiyo lucas ve brooke ne halt ederlerse etsnler. PEYTON-JAKE çokkk yakışıolar zate ikinci sezon jake ve peyton baya baya hemde baya yakınlaşajaklar ama yine nicki bi yerden fırlayıp aralarını bozacak.nathan ve haley de çok tatlı onlarda evlenjekler zate ikinci sezon da sanırsam yada birinci sezonun sonlarında olabilir zate az kaldı sezonun bitmesine nassı dayanıjaz 3-4 ay one tree hill siz bu arada oc de mükemmel ne de olsa benm ilk göz ağrım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROAN -- 13 Şubat 2006 10:57:57 >

• valla bilemiycem arkadaşların niyetini ama yenide olsalar biz burada 7 sayfaya imza atmışız...
    onları okusunlar...Artık kabak tadı vermeye başlıyor? Biz o kadar emek verip yazıyoruz,paylaşımda bulunuyoruz,kalkıp şu olacak bu olacak diyor,sorulan bir şey var mı ? Hayır..İşte söyleyecek lafı olmayanların girdiği bir yol....Allaha şükür ingilizcesi de vardır herksein,interneti de....ya indirip izler yada gider yabancı sitelerine okur öğrenir hepsini Akıl var mantık var....kim sordu onlara bayram hangi gün.....????

edit: Tv ve Diziler topiğinde özellikle Cnbc ile ilgili olaylarda bu uyarı mesajım bir süre yazılmış olacaktır bilginize......

!!! LÜTFEN SPOILER(DİZİLERİN GELECEK BÖLÜMLERİ İLE İLGİLİ OLAYLARA İLİŞKİN BİLGİLER) VERMEYİN !!!

quote:

Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

istenmeden yine ekşını kaçıran bir olay yaşanmış yine.ama arkadaş iyi niyetli olarak bizimle bilgilerini ve düşüncelerini paylaşmak istemiş..valla her geçen gün yine bçyle şeyler çıkıyor...

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.