Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iice resillleştim utanıorum
  • mewluth'e ne karışıyorsun demiş ...... Roan benim samimi arkadaşım Beckhir merak etme sen...sorun yok...

quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

quote:

Orjinalden alıntı: sexai

lan manyak sil o yazdığını benim gibi mantıklı acıklama yap,düzgün konuş...
    moderator bir şey diyorsa doğrudur lanacan şimdi...sil o yazdığını

Kim banlanacak ben de merak ediyorum

Adama düzgün konuş diyon , sen manyak diye hitap ediyon..

• Samimi arkadaşın olduğunu tahmin edip gülerek yaklaştım zaten..

Neyse sorun yok
  • yaaa özet yazıcaktım sana hatta yazdım ama yarıda tıkandım sonrada böleee özetmi olur diyip vazgeçtim çünkü bayabi uçarak anlatmışım okuduğumda farkettim yani yarım yamalak yaaa bu ne zor bi işmiş bidaha diziyi izlerken kalem kağıt alıyımda yazıyım sexai seni bi kere daha cani gönülden tebrik ediyorum
    kusura bakma purlin (Allahtan söz vermemiştim)

quote:

Orjinalden alıntı: PurliN

yaf ben yine izleyemedim bölümü

• Offfff Purlin Offfff
    Napıyorsun bilmiyorum ki...3 kere izleme şansın var 3ünü de nasıl kaçırıyorsun anlayamıyorum yeminle....
    neyse sorun değillllllll

bu haftaki bölümmm....

önceki bölümde Brooke parkta i think i'm pregnant dedi...olayları karışık anlatıcam ki dizi gibi olsun...

yeni bölümde ise... Lucas tahmin edilebileceği üzere afalladı tabii,ok emin misin dedi...Brooke ise sadece geciktim dedi... O da iyi peki eczane acıktır test alıp yapalım dedi...Testi alıp geldiler eve Brooke uyguladı ve testte pozitif olduğunu gördük.Bu arada Karen ise Keith'in teklifine şaşırdı ne diyeceğimi bilemiyorum falan dedi,Keith ise Evet diyerek başlayabilirsin dedi.Karen ise kafasını salladı ve hayır dedi...İtalyaya gidene dek dünyamın sadece tree hill olduğunu düşünürdüm, kendimi Lucas'ın annesi gibi gördüm hep..dedi...Ama gördüm ki başka bir dünya varmış ve artık kendimi aramalıyım,kendimin diğer kalanını bulmalıyım tarzı bir şeyler söyledi...Yapamam üzgünüm dedi..Lucas'ın hep yanında oldun,benim de dostum oldun ama üzgünüm seninle evlenemem dedi...

Ertesi gün Lucas ile Brooke aile planlama merkezine gittiler ve çıkışta Dan arabasıyla geçerken onları gördü ama yoluna devam etti...Brooke ile Lucas çıkışta iken nolcak şimdi falan tarzı konustular Lucas yanındayım üzülme vs dedi..Ama Brooke istemiyorum seni falan dedi..O sırada Brooke'un teli çaldı...Doktordu arayan Brooke Lucas'a dondu ve evet hamileyim,doğruymus dedi... O da ne bileceğim benden olduğunu sadece benle mi yattın demişti öncesinde...TElefonu kapatınca eminim senden,senin dedi..arabasına bindi ve gitti...

Ertesi gün okul girişinde karşılaştılar konuşmak istedi ama Brooke durmadı ve Lucas yardım etmek istiyorum diyince son yardımını biliyorum en iyi arkadaşımla aldattın gibi klasik öfkeli laflarını soktu Lucas'a ... Brooke okula girdi Peyton da yeni geliyordu ve Lucas'ı ona bakarken gördü ve gitti dedi..Hayrola falan dedi...Lucas'ta noldu bize dedi?Noldu...(güzel bir sahneydi)

Okulda çalışıyordı aletlerle babası Dan geldi..seni dün bir kızla gördüm...aile kliniğinin orada dedi...Dikkat et kendine dedi.Yıllar once bende senin durumundayım ve annene baskı yaptım,yaşayacağımız çok sey var diye..sen de dikkat et kendin...önünde uzun bir zaman var vs dedi...ucas bir şey demeden dinledi babasını...

Öte yandan Nicki okulda Peyton'ın yanına geldi ve kızımdan ve Jake'den uzak dur işimi zorlaştırma falan dedi..Peyton'da defol gibi bir şey söyledi...Kısasa kısas yaptı biraz..

Dan Deb'e geldi ve Nathan 'ı görüyormusun,eve döndürmeliyiz vs dedi..

Lucas o akşam annesine Brooke hamile dedi ve tokadı yedi..Annesi yıllardır bundan korkuyordum dedi...Benim yaşadığımı birine yaşatma diye korkuyordum dedi..

İşte tokadı basınca zaten kötü oldu özür dilerim vs dedi...Sarıldılar,ağlaştılar,Lucas ağlayamadı salak....

Dan Nathan'ın evine gitti ertesi sabah,napıyorsun yeter artık sıkılmadın mı bundan falan dedi.O da ben memnunum dedi hayatımdan..dan ise iyi peki ne de olsa dibe vuracaksın vurunca da sahildeki evin kapıları acık...O da çalışırım vs dedi..Basketbolunu nasıl etkileyeceğini düşünmüyormusun dedi..ve gittii...
    Öğleden sonraydı sanırım Haley geldi,Nathan arabasının satılık olduğunun ilanını hazırlıyordu...Haley 'de yapma ben sana borç veririm vs dedi...Sonra öpmek istedi,Nathan'ı Nathan ise sanırım öptü ama böyle çekinik kalarak öpmüştü..bunun üzerine seni zorluyorum di mi dedi Nathan'a..Nathan'da hayır ben seni zorluyorum dedi..Özür dilerim..saygı duyuyorum kararına dedi...ne zaman kendini hazır istersen dedi..(Bu arada mevzu yatmak)

İşte o günün akşamıydı sanırım bankta oturuyorlardı ve haley seni seviyorum dedi..Çok iyiyim senin yanında vs dedi...Nathan'da evet bende bende seni seviyorum dedi...Orada birşeyler daha dedi ama hatırlayamıyorum şimdi..Ama güzel sözlerdi ve öpüştüler sonunda... önümüzdeki bölüm yatağa düşer bunlar benden demesi...

İşte Lucas Brooke'un evine gitti ve Brooke ile konuşmak istediğini söyledi ve Brooke DA konuşacak bir şey yok...Yalan söyledim hamile değilim dedi.Lucas nasıl olur dedi,ya test pozitifti dedi...O da doktor aradı ve testin yanlış olabileceğini söyledi...Bana niye yalan soyledin orada dedi peki...Söylemeden önce bana fahişe dedin....Acı cektiğini görmek istedim...Zarar vermek istedim dedi....

Keith otobüs yada tren garına girdi......

Nicki Jake2in evinin kapısından içeri bakıyor,içeride Jake uyumak üzere yanında Peyton var Peyton'ın kucağında bebek var...

Lucas evde Karen geldi...Ve Lucas Karen'a Brooke hamile değilmiş dedi...Karen Nasılsın dedi Lucas'a...Lucas ise pek iyi sayılmam dedi....

İşte bu komplex görüntüler eşliğinde bu bölümde bittii...

quote:

• üzülme ben yazdım yine
    zor iştir...borumu ben önceki yazdıklarımla yazarlık teklifi aldım ve yazarlığa başladım...
    yok yok sen meraklanma ben artık otomatiğe bağlıyorum müzikler ve dizi özetleri sistemli bir şekilde burada olacak....
    quote:

Orjinalden alıntı: ROAN

yaaa özet yazıcaktım sana hatta yazdım ama yarıda tıkandım sonrada böleee özetmi olur diyip vazgeçtim çünkü bayabi uçarak anlatmışım okuduğumda farkettim yani yarım yamalak yaaa bu ne zor bi işmiş bidaha diziyi izlerken kalem kağıt alıyımda yazıyım sexai seni bi kere daha cani gönülden tebrik ediyorum

quote:

• eyvallah o zamn süper her gün okuruz deli gibi yani şahsen ben okurum ne kadar izlesemde...

iiiiki yazmamışım seninkinin yanında bnmkine bakmazlardı zaten çünkü direk brooke hamile dğilmiş diye başlamıştım eline sağlık

bişeyler eklemeyi unutmuşum
    1.si evet kesin haftaya yada ondan sonraki hafta nathan ve haley birlikte olucak(umarım pişman olmaz)
    2.side keith ne zaman tren garına yada otobüs garına gitti onu hatırlamıyorum umarım haftaya o sahneyi tekrarında gösterir

quote:

üzülme ben yazdım yine
    zor iştir...borumu ben önceki yazdıklarımla yazarlık teklifi aldım ve yazarlığa başladım...
    yok yok sen meraklanma ben artık otomatiğe bağlıyorum müzikler ve dizi özetleri sistemli bir şekilde burada olacak....
    quote:

yaaa özet yazıcaktım sana hatta yazdım ama yarıda tıkandım sonrada böleee özetmi olur diyip vazgeçtim çünkü bayabi uçarak anlatmışım okuduğumda farkettim yani yarım yamalak yaaa bu ne zor bi işmiş bidaha diziyi izlerken kalem kağıt alıyımda yazıyım sexai seni bi kere daha cani gönülden tebrik ediyorum

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROAN -- 6 Şubat 2006 13:54:02 >

• Hay Allah seni var yaa.....
    Brooke hamile değilmiş....Allah allah bak sen....vay anasını.....dizi öyle başladı di mi?

ulan ne komik adamsın yaaa...
    evet brooke hamile değill...benim özette sonlarda başlıyor yaww...Üstad benim özet yanlış olmasın sakın...
    quote:

eyvallah o zamn süper her gün okuruz deli gibi yani şahsen ben okurum ne kadar izlesemde...

iiiiki yazmamışım seninkinin yanında bnmkine bakmazlardı zaten çünkü direk brooke hamile dğilmiş diye başlamıştım eline sağlık
    quote:

üzülme ben yazdım yine
    quote:

quote:

• yok abi yaaa sende yanlış olurmu hiç
    şimdi düşünüyom haftaya benmi yazsam diyede söz vermek istemiyom sonra kötü falan yazarım rezil olmayalaım
    quote:

Hay Allah seni var yaa.....
    Brooke hamile değilmiş....Allah allah bak sen....vay anasını.....dizi öyle başladı di mi?

ulan ne komik adamsın yaaa...
    evet brooke hamile değill...benim özette sonlarda başlıyor yaww...Üstad benim özet yanlış olmasın sakın...
    quote:

eyvallah o zamn süper her gün okuruz deli gibi yani şahsen ben okurum ne kadar izlesemde...

quote:

üzülme ben yazdım yine
    quote:

quote:

• dedim ya ben yazacam diye sen rahat ol...
  • ok gerçi bunu demek için cvp yazılırmı bilmiyom ama yazdım işte
    quote:

dedim ya ben yazacam diye sen rahat ol...
  • hadi hadi teğmenliğe terfi etmek için yaptığını cümle alem biliyor..
    senin yaptığın numaraları Nathan yapmadı Haley'e bee...Çakal Carlos seni....
  • varya hem gülüyom hem ne alakaysa kıpkırmızı oldum bi görsen ...yalnız benzetmeye çok güldüm süperdi
    quote:

hadi hadi teğmenliğe terfi etmek için yaptığını cümle alem biliyor..
    senin yaptığın numaraları Nathan yapmadı Haley'e bee...Çakal Carlos seni....

• ula benim msjımı niye sildi şimdi bu modlar
    adama hoşgeldin dedik suç mu

birsürü gereksiz msj dururken gelmişler bunu silmişler, madem bu msjlar siliniyo herkes için aynı uygulansın kurallar, aha alın bi daha, işgüzarlık bu olsa gerek

• Arkadaşlar gereksiz bir arkadaşla gereksiz bir muhabbetin içine girdik ve tartıştık kendisi bana küfür etti.Şiakyet ettim ve gereken yapıldı mod arkadaşlar sayesinde.Hatta bazı postlar yanlışlıkla silinmişti.Onlardan rica ettim geri koydular.Senin post'a ne oldu bilemiyorum ama ya bir daha yaz yada mod'a basvur...Mewluth yardımcı olur.En azından bana oldu.
    Sinirlenme hemen
  • bu oc ne ben bişe anlamadım
  • gerçerten bişey anlamadınmı o zman düzgün okumadın bi oku ne topic i olduğunu anlarsın
    quote:

Orjinalden alıntı: sprit of fire

bu oc ne ben bişe anlamadım
  • buyur ?????
    quote:

Orjinalden alıntı: sprit of fire

bu oc ne ben bişe anlamadım
  • bit oth günü daha
    bakalım yeni gün neler getircek
    sexai, roan, Andre Igoudala, purlin; toplaşın bakalım
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.