Şimdi Ara

Önemli Beyler Bi Bakın Kyk Burs Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kyk bursları hakkında ortalıkta dönen dümenler kafamı iyice karıştırdı cidden..o yüzden bilenler için yardımınızı istiyorum arkadaşlar

Kyk başvurusu yaparken sigortalı bir işte çalışıyor olmak bursu almayı engeller mi??Benim için çok önemli şu an.Düngün bi bilgi yok hiçbir yerde çünkü çalışmam lazım az da olsa

Yaz aylarında sigortalı çalışmak bursu keser mi?

Burslarla ilgili soruları olan arkadaşlar buraya yazabilirler yardımcı olalım gençler birbirimize
    hadi bakalım..

• Bilgim yok ama hayrina yukari
  • Up
  • Up
  • Hocam tam emin olmamakla birlikte kyk ya başvururken sigortalı çalışmıyor olmanız gerekiyor diye biliyorum. Yani yazın çalışmışsınız sonra bırakmışsınız başvurmuşsunuz etkilemez. Ancak başvururken bir işte çalışıyor gözüküyorsanız etkiliyor. Dediğim gibi tam emin değilim araştırmıştım bunu ben de ama çok önce araştırdım aklımda böyle kalmış.
  • Bildiğim kadarıyla başvurduğunda asgari ücret ya da fazlasını almaman lazım kyk sitesinde yazar biraz araştır başvurduğun zaman çalışmayıp burs çıktıktan sonra çalışmaya başlayabilirsin sanırım yapan arkadaşlarım vardı
  • hocam ben de aynı sıkıntıdayım öğrendiklerim şöyle

yurt için asgari ücret alıyorsanız sıkıntı yok yurtta kalabilirsiniz ama sigortalı bir işte çalışıyor olarak görünüyorsanız bursu geçtim kredi bile çıkmıyor

ben ayın 3üne kadar çalışıp çıkıcam işten kazanırsam inşallah sen de öyle yap kardeşim

bu arada burs-kredi kayıtları ne zaman başlıyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jumptoeverest J kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam bilgilendirdiğiniz için
  • Av-Lumineers kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bu konuyu merake ediyorum.Bir şeyler bulursan bana da ulaşır mısın ?
  • Başvuru yaparken riskli oluyor galiba tam bilmiyorum araştırdım ama herkes farklı birşey söylüyor.Ama galiba en mantıklısı dediğin gibi yapmak

Teşekkür ederim hocam
  • .Platon. kullanıcısına yanıt
    Çok sağol teşekkür ederim hocam..En mantıklısını yapmak lazım risk almaya gerek yok dediğiniz gibi
  • batuhan789 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki hocam bilgilendiririm birşeyler bulursam..
  • Hocam Antalyada sigortalı 3 ay çalışacaktım vazgeçtim Allah korusun 3-4 bin için burs çıkmazsa kafayı yerdim
  • Av-Lumineers kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam faydalı olduysam ne mutlu
  • http://yurtkur.gsb.gov.tr/Sayfalar/2446/2388/sikca-sorulan-sorular-kredi-burs.aspx

Kredi kesilme nedenlerinde "Asgari ücret düzeyinde devamlı gelirle çalışma" var, Burs kısmında yok. YurtKur'u arayıp bir sor.
  • TROYAH kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan işler hocam ya.Verilen burstan başka bir gelirimiz olmasın mı yani.şu saçmalıklara bi düzenleme getirseler nolur sanki
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    Evet hocam onu gördüm ama başvuru esnasındaki durumun önemli oluyormuş.sonrasında yine sigortalı çalışma ile kredi kesintisi oluyor burs kesintisi belli değil malesef.

Sağol hocam, dediğin gibi yurtkur u arayacağım artık
  • Sigortali işte calisamazsin keserler net
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.