Şimdi Ara

önemli bi sorum war lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim şu anda lewel 10 blood elf paladinim war. ben bu paladinimi nasıl kalimdora götürebilirim. arada büyük bi deniz war ve ben nasıl geçileceğini bilmiorm. arkadaşlarla beraber oynuyoruz ve onlar şu an horde'ların başkentinde. benim de gitmem gerekiyor lütfen yardım edin.

• silvermoondaki sunfury spire'a gir üstte orb var mor pembe arası deişik bişey ona tıkla o seni undercitye ışınlıcak undercityden dışarı çık kuleden zepline bin kalimdordasın
  • çok saol dostum
  • Hazır böyle bi konu açılmışken bende bişey sorayım, bende Moonglade e gidicem ama yol bi hayli uzun ve zor felwooddan falan geçmem gerekli sanırım çünkü Moonglade kalimdorun en kuzeyinde. Herhangi portal yada başka bişey varmı? Druid değilim. Daha önce 1 kere gitmiştim başka charla ve başka bi realmde ama o zmn bi eventmı ne vardı, havai fişekler falan patlatıyordun sonrada sana moonglade e gidebilmen için bişey veriyodu. Portal falan yoksa benim düldül baya bi yorulcak herhalde :)
  • tanıdık warlock varsa oraya gönderip iki kişinin de yardımıyla seni yanına çekmesini sağlayabilirsin.
  • portal olayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 sorunum var lütfen yardim edin
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.