Şimdi Ara

Önemli Bir Bilgi (Tuvalet hakkında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diğer konulardan birine yazacaktım ama yeni konu açarsam daha çok kişi görebilir diye yazıyorum. Önemli bir detay çünkü.

Şahsen başıma gelen bir örnek. Yarım saat kala girecektim ama ilkokuldan arkadaşlarımla karşılaştığım için 15 dk. kala girdim. Suyu, belgeleri bırakıp öyle gideyim tuvalete dedim. Sınıfa gittim herkes oturmuş, hocalara sıramı sordum. Gösterdi bir hoca, sıraya kadar geldi yanımda. Belgeleri bıraktım tuvalete gidebilirim değil mi hocam diye sordum. Kitapçıkları dağıttığımız için gidemezsin dedi. Halbuki kitapçıklar daha jelatin poşet içinde kapalı duruyordu. Saçma bir sebepti ama üstelemedim boşuna gerilmemek için. Başka bir yer olsa çok daha farklı bir davranış sergilerdim ama işte orada pek gerilmemek gerekiyor arkadaşlar Şansa sınavda tuvaletim gelmedi.

Kısaca
    -Sınıfa yarım saat kala gidin.
    -Sınıfa girerken eşyalarımı bırakıp tuvalete gidebilir miyim diye sorun. Anormal bir hoca çıkıp hayır derse belgelerle gidin yapacak bir şey yok.
    -Aşırı olmayacak şekilde rahat olun hocaların tavırları hoşunuza gitmeyebilir ama umursamayın. Genel olarak normal insanlar oluyorlar zaten . Bizim hocalarda normal olma oranı 2/3'tü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kira Hakkında Bir Husus
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.