Şimdi Ara

Önemli Bir detay var!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu ikisi tamda haluk ulusoy giderken oluyor
    sizce bu adam sırf yaranmak içinmi yapıyor bunları bize ...
    giderayak yıllardır üzerinde zıpladığımız konuyu şipşak çıkardılar
    bunu bizim için yaptıkları belli..bjk ta faydalandı o ayrı
    transfer dönemi uzadı..falan filan
    neyin peşinde sizce?
    neden fenerbahçeye yaranmak istedi durduk yere bir peşkeş mi sözkonusu
    acaba bizlerin bilemeyeceği ama kuyruğunun sıkıştığı bir durummu var
    bunca yıl saraçoğluna bile gelemeyen adam neden bunu yaptı?koltuk sevdasının altında bir dolandırıcılık mı var?

keza ;

ligden düşen çıkan takımlar hakkında düzenlemeyi son gün güncelleyecek
    alttaki takımlara yaranmak için

keza;

d-smart için anlaşmayı kabul etti
    burda sizce rüşvet yokmu?
    neden imzaladın o anlaşmayı cebine 5 milyon dolar koymuş olmasın aydın doğan??

alelacele sonderece önemli kararları son 15 gününde aldı?neden?

suçlama yapmıyoruz ama teorik olarak yorumlarınız nedir?

• bu adamdan ne istiyorsunuz anlamıyorum.adamın babası ulusoyun sahibi paraya ihtiyacımı var sence.bence adam cidden türkiye için iyi şeyler yapmaya çalışıyor.çok duygusal bir adam. yaptığı yanlışlar muhakkakki vardır.ama sizin başkandan kötü birisi olduğunu sanmıyorum.bunlar insani yorumlar.fenere göre yabancı sayısını serbest bırakmaması hata olabilir ama siz türk futbolu için değil kendi takımınız için istiyordunuz kimseyi kandırmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ax

bu adamdan ne istiyorsunuz anlamıyorum.adamın babası ulusoyun sahibi paraya ihtiyacımı var sence.bence adam cidden türkiye için iyi şeyler yapmaya çalışıyor.çok duygusal bir adam. yaptığı yanlışlar muhakkakki vardır.ama sizin başkandan kötü birisi olduğunu sanmıyorum.bunlar insani yorumlar.fenere göre yabancı sayısını serbest bırakmaması hata olabilir ama siz türk futbolu için değil kendi takımınız için istiyordunuz kimseyi kandırmayın.

sizde sırf biz istiyoruz daha güçlü ekonomi ile süper bir kadro yaparız siye istemiyordunuz.
    sen ben zengin değiliz.ama zenginler paralı insanlar daha güçlü olmak için
    servetini katlamak ister.senin benim gibi bi evim bir arabam olsun demez.öyle olsa uyuşturucu satıcıları bir partiden sonra kenara çekilir...

• quote:

Orjinalden alıntı: ax

bu adamdan ne istiyorsunuz anlamıyorum.adamın babası ulusoyun sahibi paraya ihtiyacımı var sence.bence adam cidden türkiye için iyi şeyler yapmaya çalışıyor.çok duygusal bir adam. yaptığı yanlışlar muhakkakki vardır.ama sizin başkandan kötü birisi olduğunu sanmıyorum.bunlar insani yorumlar.fenere göre yabancı sayısını serbest bırakmaması hata olabilir ama siz türk futbolu için değil kendi takımınız için istiyordunuz kimseyi kandırmayın.

sakıp sabancı zengin olduğu halde neden toyota yla fln da işe girdi yetmiyomuydu ona serveti?
    yanlış mantıktasın.

ulusoy yabancı sayısını senelerce çıkarmadı ama neden giderayak böyle bişey yaptı anlamadım bende..
  • yorumlar?
  • Seçim yaklaştıkça kime yaranacağını şaşırdı bence.
  • hocam cok agır ıthamlarda bulunmussun yenı ınternet yasalarında bu soyledıklerı suc olarak işlenecegını biliyorsundur umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖLÜM42

hocam cok agır ıthamlarda bulunmussun yenı ınternet yasalarında bu soyledıklerı suc olarak işlenecegını biliyorsundur umarım

quote:

suçlama yapmıyoruz ama teorik olarak yorumlarınız nedir?

demiştim
  • ayrıca bütün otorite isimler canlı yayınlarda;

-sen neden bırakmıyorsun kardeşim o koltuğu menfaatin var kesinde nasıl bir menfaat ?? onu anlat bana... diyor ulusoy için???
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdener abiiii

ayrıca bütün otorite isimler canlı yayınlarda;

-sen neden bırakmıyorsun kardeşim o koltuğu menfaatin var kesinde nasıl bir menfaat ?? onu anlat bana... diyor ulusoy için???

hocam sende haklısın ama bu memlekette banka soyana bey efendı baklava çalana agır mühebbet veriyorlar kazaya gitmeyelim diye uyarmıştım
  • Dsmart işin den kendine karı para olarak çıkarmasına gerek yok para için öyle bir riske girmez. Ama daha çok konuşulan şey Siyasete atılmadan önce medya desteği bulması önemli...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.