Bir süredir konuları takip ediyorum fakat sorumun cevabını bulamadığım için konu açma gereği duydum.Ekran kartlarını bi süredir takip edip araştırıyorum.Şimdilik Palit 512 sonic ve msi 512 OC modeli arasında kararsız kaldım.
Bilgisayardan LCD Tv'ye dvi-hdmi çıkış kablosuyla bağlantı yaptım.Film izliyorum ve After effects kullanıyorum.MKV formatlı filmlerde görüntü donuyor veya kesik kesik oynuyor görüntü bazende siyah ekran oluyo hiç görüntü gelmiyor ama ses geliyor.
İnventusla telefonda görüşmemde yetkili beyfendi bana sistemimin verimsiz çalıştığını ekran kartı alsamda problemin çözülmeyeceğini söyledi.Benimde kafam allak bullak oldu.Ayrıca power supplyda verimsiz çalışıyor olabilir.(feel 400 w biliyorum güvenilir değil feel ama değiştircem zaten)
Sistemim:
Core 2 duo 1.86 2 gb twinmos 667 mhz
Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
Feel 550 W die verdikleri 300-350 arası veriyo 400 W olarak verdikleri kaç veriyodur kimbilir
Zaten Bluestone 2 alacam.Bi kere anakartım yandı ben o power supplydan hep şüphe ediyorum.Ekran kartıda alsam işlemcide alsam beni yarıyolda bırakır kesin ilerde.