Şimdi Ara

Önemli ! karakoldan çağrılmışım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar, geçenlerde sıkışık bir trafikde yarısı kaldırıma yarısı yola parketmiş bir araca sürtmüştüm hafiften.. ama trafik yüzünden duramadım, aynayı falan çarmışımdır die de önemsememiştim.. karşı taraf bir şekilde plakayı almış ve şikayette bulunmuş, yarın karakoldan çağırıyorlar.. ne olur acaba bilen var mı? anlaşma mı teklif ederler, tutanak tutturmak için mi çağırmışlardır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uglymus -- 27 Şubat 2009; 0:17:08 >

• up
  • Bi uğra bakalım neymiş mesele
  • tabii ki gideceğim canım, sadece neyle karşılaşacağımı yaşayan/bilen var mıdır merak ediyorum..
  • varsa zararın tazmini için .. o kadar..
  • bence de , standart tutanak tutarlar, zararı trafik sigortam karşılar diye dşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uglymus -- 27 Şubat 2009; 0:49:28 >
  • Trafiği aksaktmamak için veya hastam vardı duramadım dersin eğer karşı taraf mahkeme falan derse. Ama önemli bir şey çıkmaz herhalde
    sadece zararın giderilmesi için çağrıyorlardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabanmı var derin var kardeşim. Kim ne derse desin otobüsler hala 1 numara...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkstrom

Arabanmı var derin var kardeşim. Kim ne derse desin otobüsler hala 1 numara...

hayatınızda hiç 500Tye binmemiş olduğunuzu düşünüyorum.
     Önemli ! karakoldan çağrılmışım..
  • bu gün gittim, arabaya hasar verdipğimi farketmediğim ve trafiğin yoğunluğuna istinaden duramadığımı, kaçmak gibi bir durumun olmadığını sadece önemli bir şey olmadığını düşündüğüm için durmadığımı belirttim ifademde,
    sonra karşı tarafı aradım konuştuk, karakola gidip aramızda anlaştığımıza dair beyan verecek, biz de kendi aramızda tutanak tutacağız o da benim trafik sigortamdan parasını alacak..
  • hadi geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.