Bu akşam onu aradım napıosun dedim dışardayım dedi geziyorum dedi yalnızmısın dedim arkadaşım var dedi hangi arkadaşın dediğimde erkek arkadaş dedi ben o an ne diyeceğimi bilemedim vurulmuş gibi oldum ben bunu hakedicek naptım dedim sitemli konuşmaya başlaıdm ister istemez kapaıdk telefonu msj attım ona bu güne kadar hiç söylemedim ama seni çok seviyorum diye onu sevmeme rağmen o da bilmesine rağmen bugüne kadar sürdü böyle söyleyemedim bu gece dayanamadım patladım 1 saat sonra kadar telefonda konuştuk yine aradı onu ne kadar sevdiğimi anlattım o da bana o gözle bakmadığını söyledi, bi şans verelim belki değişir ben gerçekten çok seviyorum seni dedim baştan bi elektrik alamadım değişmicek sanmam dedi beni yanına mı yakıştırmıyorsun fiziksel olarak beğenmiyormusun dediğimde seni yanıma yakıştırmasam seninle vakit geçirmezdim o kadar dedi saçmalama dedi bende eksik olan şeyi sordum eksiğin yok mesele o değil eksiklik varsa bende vardır sevemiyorum dedi karakterimi mi beğenmiyorsun bende beğenemdiğin birşey varsa söyle dedim karakterin de düzgün saçmalama sende eksik yok bende var sevemiyorum dedi
bu gece tekrar uzun bir konuşma yapıcaz telefonu kapamamız gerekti bu gece tekrar uzun konuşucaz lütfen yardım edin.onu naısl ikna edebilirim
onu ne kadar sevdiğimi sadece güzelliği için sevemdiğimi söyleidm evet biliyorum dedi ben o gözle bakamıyorum.dedi
bu arkadaşlığı kaldırabilicekmisin bilemiyorum her şey batıo sana ne desem dedi
bu gece uzun uzun konuşucaz nolur arkadaşlar yol gösterin gerekirse msn de konuşalım çok dertliyim belki yol gösterirsiniz
Kız seni istemiyor yada öyle davranıyor. Sende bütün savunma hatttını çökertmişsin arkadaşım bir kız için üzülmeye değmez.
AH plutonum ahhh
Böyle ısrar etmeye devam edersen, kız ''ne istesem yapar'' mantığıyla bakacak.Etrafımda buna benzer durumlar oluyor o yüzden söylüyorum.Kız istemediğini söylemiş.İstek bile olsa sen çok üstüne gidersen olumsuz yaklaşır.Zorla sevdiremezsin kendini.
Ben derim ki bunalımdayım diye düşünme.Vakit geçirecek başka şeyler bul.Bu şekilde atlatırsın.İlk zamanlar zor gelir ama sonra alışıyorsun.
dostum durum gerçekten ağır sen yabancılarla msn vermessn ama faker le make le ekle dertleşelim 5 dk.