Şimdi Ara

ÖNEMLİ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumdada bazı yazılar okudum onuda sormak istiyorum,oglan aitici oldugu için,ben bir tana yeni çıkan 519 dolarlık HD 3870 alsam yoksa normal HD 3870 alıpta crosfiremi yapsam,veya 2 tane SAPHİRE HD 3870 ATOMİCMİ crosfiremi yapsam,oglan bunuda düşünüyordu ama ben anlamamış gibi hıhı dedim ama bunlar aklından geçiyordu,bu konu tamamen sürtpriz olacak kendisine ,
    yardımlarınız için sağolun.

Bunu diger konumdada sordum ama bana dalga geçer gibi 8800GT al demişlerki ben o kartı almam oglum istemiyor atici oldugu için bu seçim meselesi,,sadece yukardaki soruma yanıt arıyorum,bana yardımcı olunki karar aşamasından alma aşamasına geçeyim,

• bildiğim kadarıyla atomic ve 3870x2 daha çıkmadı.şu anda atinin en güçlü kartı 3870. bu kartla cf yapan arkadaşalar var.kullanıcı incelemeleri bölümünden bakabilirsiniz..
  • kesinlikle 2 adet 3870 öneriyorum ati markası alıcaksanız eğer şuan 3870 x2 yok ama beklicekseniz daha sonraki çıkan seçenekleri değerlendirirdiniz ...
  • Peki arkadaşlar ben iki tane HD 3870 aldım diyelim bunları CF yapmak kolaymı,bunu benmi yoksa satan arkadaşlarmı yapıyorlar,yani taktırdım diyelim kartları ve her oyunda bunumu ayarlamak gerekiyor yoksa artık bu şekilde takılı diye başka ayarlara gerek yokmu

teşekkürler.
  • satın aldığınız yerde bunu yaparlarsa daha sağlıklı olur sanırım.onca para ya bırakın onlar uğraşsın.oyunlara gelince bazı oyunlarda aktif etmeniz gerekir çift kart seçeneğini bazıları otomatğik olarak tanırlar.oyunun ayarlarında bu seçeneği görürsünüz zatenbu konu hakkında daha fazla bilgi için oldmember nickli arkadaşın yaptığı 3870 cf testi vardı.onu inceleyin yada ondan daha fazla bilgi alabilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.