Şimdi Ara

$$$$ ÖNEMLİ PREMİUM ALDIK GELMEDİ..$$$$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşım bana premium aldını söledi sevinçle oyuna girdim çokda ciddiydiki zaten yalanda sölemez evli olan koskoca adam.. neyse giriorum giriorum yok pre bronze aldı siteden sizce nedendir sonra gelirmi bişi deil adamın parasına yazık olucak

• upppppppppppppp
  • alamammışsınıdır oyuna girip alın
  • İnş. böyle bi sorun yoktur
  • bız daha 1 hafta onceye kadar pre almaya calıstıımızda pre siteden alınmıyordu ... oyunda PUS dan almıstıkk...
    eger ki aklıma gelen olay olmussada senın acından cok kötü
    kredi kartı limiti dolu oldugunda felan
    clıck by bunu bazen yanlıs algılayıp k.kartı sahtekarlıgından 999 ban attırabiliyor :S ins oyle omamıştır
  • Şu anda clickbuy da sorun var prem. alınamıyor. Sistem bakımı varmış sanırım düzelir yakında..
  • EWt geçendede ark almaya kalktı bi türlü alamadı click and buy da bi sorun war bn 10 ün önce aldım bi sorun yoktu inş. bitene kadar düzelir o sorun pre siz dolaşmak çok kötü bişi
  • hyr öle bısey olması ımkansız alamamıstır en son ıslemlere baksın ...
  • Bende bugün almaya çalıştım alamadım
  • şuan alınmıyormu peki
  • arkadaslar bana inn hostes den pre alindigini söylediler ben girdim we aldim kredi kartindandan para gitti tam 1 haftadir ne pre war nede baska bisi ne salak oyun bu yaw :S
  • quote:

arkadaslar bana inn hostes den pre alindigini söylediler ben girdim we aldim kredi kartindandan para gitti tam 1 haftadir ne pre war nede baska bisi ne salak oyun bu yaw :S

töbe töbe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.