|
Bildirim
Çin'de ucuz Avrupa'da 800 dolara çok fazla
|
Türkiyede 1600$ |
|
Türkiyede 1600$ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bir arkadaşıma geçen ay getirttik, 595 dolara mal oldu. 12/256gb şarjı ile beraber. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu fiyata bu alınana kadar 500 dolara aynı ozellıkte gt5 pro alınır hemde ekranı daha iyi kamera aynı şarj aynı |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
S24 ve S24 plus varken şansı pek yok TR pazarında. Muhtemelen 55-60 bin TL civarına gelir. Belki daha fazla. |
Hocam S24 ile S24+ işlemcisi yüzünden alınmaz bence. Şahsen 40k üstü para verip almam bu telefonları. Şimdi SD 8 Gen3 lü Android telefonada ne kadar iyi olursa olsun (S24U) kalkıp 70K vermek istemem. OnePlus 12 50-55K arası bir fiyatla gelirse direkt alırım. Ama 55K üstü gelirse almam. Bence Android telefona Apple telefon fiyatı gibi 50K üstü vermekte piyasa koşullarında ayrı bi çılgınlık olur ama yine de değerlendirilebilir diye düşünüyorum :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam Samsung TR ne olursa olsun çok iyi fiyat belirliyor, üstüne değişim kampanyası ve hediyelerle bana neredeyse 30 bin tl ye geldi, amiral gemisi bir telefonu bu fiyata almak neredeyse imkansız. 7 yıl güncelleme sözü, 12gb ram, 2600 nit parlak yeni ekran, belki yapay zeka vs, fiyat bunları toplayınca çok iyi duruyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yani hocam mesela benim için fiyatlandırma iyi değildi. S24 Ultra için Ek destek ile birlikte 15 Pro Max’e 68000 tl takas fiyatı verdiler. Yahu ben satsam telefonu en az 75K ya satarım zaten ve almak için tek kuruş para da ödemem :) Neyse bekliyoruz bakalım OnePlus 12 yi. Bir an önce gelmesi dileğiyle :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |