< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 20 Eylül 2021; 20:18:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 20 Eylül 2021; 20:18:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam, Avrupa modeli derken paralel ithalat mi demek istedin? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schrodingers cat -- 27 Eylül 2021; 22:24:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz hocam ortalama kullanımda? Benim yukarıda linkini attığım Android 12 ROM'unda 5 sa civarı çoğunlukla az çeken bir yerde LTE kullanımı ile. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hala kullanıyor musunu bu rom'u? Sorun var mı hocam? Güvenlikle ilgili bir sorun yaşadınız mı? |
Kullanıyorum hocam dün güncelleme geldi hatta. Hiç sıkıntı yaşamıyorum ben, tavsiye ederim hala. En dengeli ve sorunsuz A12 romu bu, pixel experience falan da denedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
xda daki derpfest konusunda yönergeyi takip et ilk kurulum için. istediğin şey bu oluyor zaten. öncesinde sadece twrp den datayı f2fs yapmanı tavsiye ederim, fark ediyor kullanımda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Müsait olduğunda 3-5 ss atar mısın hocam. Ya da var mi görselleri < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |