Şimdi Ara

Oneplus 7 Pro Pasaport kaydı hak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir bu cihazı almayı düşünüyorum. Ama aklımı kurcalayan nokta şudur.

Bu firmadan almayı düşünüyorum telefonu ama pasaport kayıtlı olması bana bir kaç ay geçtikten sonra sıkıntı yaratır mı?
    Telefonu alırken e devletten imei kontrolü yaptırtsam ? önerileriniz nedir ? Yardımlarınızı bekliyorum.

• Hayır bir sorun olmaz, E-devlet ten IMEI kontrolü yaparsanız farklı bir cihaz çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasaport kayıtlı değil ki o IMEI çakılmış telefon.

• tsmsk kullanıcısına yanıt
    Pasaport kayıtlı derken telefonun mevcut imeisi ile e devletten kayıt mı ettirmiş oluyor yoksa kendisi mi imei atıyor farklı telefonun imesini kullanıp ?
  • bir de artık yurtdışından alınan telefonlar 1 hatta tanımlı kullanılabiliyorlar başkasına satılamıyor diye bir şeyler diyorlardı öyle bir şey var mı
  • elr0hir kullanıcısına yanıt
    Pasaport kayıtlı demek mevcut IMEI yurtdışından giriş yapan bir vatandaşın pasaportuna kaydetmek demek. İlanda öyle yazmış ama telefona farklı bir cihazın IMEI sini atmış. Yani devlet nezdinde yasadışı IMEI kopyalamayı var. Buda ilerleyen günlerde sıkıntı olabilir. Geçen açıklama yapmışlardı bu tür telefonlar tespit edilecek bir kereye mahsus belli ücret karşılığında kaydedilecek ve sadece kaydettirecek kişi sim kartı ile kullanılacak diye. Tabi bunun yanında sorun yaşanmayabilirde tamamıyle şans işi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.