Şimdi Ara

OnePlus 7T serisinin tanıtım tarihi resmen açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OnePlus sonunda bir sonraki amiral gemisi telefonunun ne zaman tanıtılacağını açıkladı. OnePlus 7T serisi akıllı telefonlar 26 Eylül’de Kuzey Amerika ve Hindistan’da düzenlenecek etkinlikte sahneye çıkacak. Avrupa lansmanı ise 10 Ekim’de Londra’da gerçekleştirilecek.

Ayrıca Bkz.65W hızlı şarj özellikli OPPO Reno Ace'in tanıtılacağı tarih açıklandı
    Çinli teknoloji devi etkinlik kapsamında OnePlus 7T ve 7T Pro modellerini tanıtacak. Gelen bilgilere göre her iki cihazda da Snapdragon 855+ işlemci, en az 8 GB RAM, gelişmiş üçlü kamera sistemi ve 90 Hz tazeleme oranına sahip ekran yer alacak.

OnePlus TV de sahneye çıkacak

Lansmanda iki akıllı telefonun yanı sıra ilk OnePlus TV de sahneye çıkacak. Şirketin piyasaya süreceği ilk TV'nin 4K çözünürlüğe sahip 55 inç QLED ekran, toplam gücü 50 watt olan sekiz hoparlör, Bluetooth uzaktan kumanda ve Android TV işletim sistemiyle gelmesi bekleniyor.

• Ülkemizde resmi yollarla satılmıyor oluşu büyük bir kayıp.

• Ülkemizde satılırsa ilk alacağım telefon budur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OnePlus tek kelime ile ''kral''!

• Böyle bir telefonun ülkemize gelmemesi çok üzücü umarım en kısa sürede gelir ve bize iphonedan daha iyi bir deneyim sunan telefon ve daha ucuza kullanırız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapmayın sevgili arkadaşlar oneplus son kalemiz resmi yollardan gelsin de 10 bin TL ye mi satılsın? Herkes Xiaomi gelsin gelsin dedi resmi yollardan satılanların fiyatları ortada

• oneplus'ınn neresi son kale. oneplus her zaman yüksek fiyattan satıldı ülkemizde. xiaomi, huawei, honor, meizu bunlar f/p olarak daha iyi. ben 1900'e mi 6 aldığım dönemde oneplus 5 daha pahalıydı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat yükseltmek için ram ve depolama alanını yüksek tutuyorlar sanki..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.