Şimdi Ara

OnePlus 7T vs Samsung Galaxy S10 Lite

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefonda önceliğim kamera.
    İkinci önceliğim ise telefonun donanımsal olarak kasmaması yani arayüzü vs kanser etmesin, arka planda bir sürü uygulama bırakıyorum, nette geziyorum ordan resim çekip mail atıyorum vs yani akıcı olsa mutlu olurum .
    Oyun kesinlikle oynamam merakım yoktur öyle.
    Özellikle PDF okurum, ders slaytları çalşırım,video izlerim, telefonum şu an iphone 5s çok fazla not alırım ve fotoğraf çekerim (ciddi güzel fotoğralar ve videolar çekmek istiyorum) bundan dolayı eğer başka öneriler var ise açığım.Bu arada iphonelar pahalı ama öneri olursa onu da değerlendiririm

MAX 5500-6000 civarı

Not: Xiaomi'nin ve huweinin çoğu telefonunda optik görüntü sabitleyici olmadığı için es geçtim onları, bir türlü kafama yatan model bulamadım :(

One Plus 7t hafıza kartı desteği olMAMAsı korkutuyor bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spaceblancet -- 8 Ağustos 2020; 17:59:11 >

• Kesinlikle 7T
    S10 Lite flagship görünümlü ara model cihaz.

Güncelleme konusunda OnePlus asla yarı yolda bırakmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam 500 TL daha koy iPhone xr al iOS un kolaylıklarını ve akışkanlığını hissedersin

• Önceliğin kamera ise S10 Lite'ı unut bence. OnePlus 7T ile yarışamaz kesinlikle. Bütçe aralığında OnePlus 7T bence güzel bir seçenek. Onun dışında S10+ da düşünebilirsin. Yada Note 10 düşünebilirsin ama bataryası üzebilir belki. Veya bütçeni bir tık üste çekersen 6800 civarında S20 var ki kamera anlamında çok iyi cihaz diğer alanlarda da iyi o da tercih edilebilir. Ama bence OnePlus 7T güzel bir tercih olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaySR K kullanıcısına yanıt
    Hocam 6.500 Xr değer mi bilemedim , 7t gibi bir alternatif var 3 kamera , amoled ekran vs var ondan dolayı çok kararsız kaldım

• cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Yukarda arkadaş iPhone XR önermiş ne düşünürsünüz? Bir de YouTube da lite 10 kamera deneyleri 7t sen daha iyi çıkarıyorlar ama forumdan herkes 7t diyor onu anlamadım tam

• spaceblancet kullanıcısına yanıt
    Hocam valla sırf apple diye bu kadar yüksek fiyata böylesine cihazı ben olsam almam. Ekran ips lcd ve 720p üstelik. 6500 ona vereceğinize üstüne 300-400 koyar S20 alırsınız. Androidde amiral gemisi almak varken, apple'ın düşük segmentteki cihazına bu kadar para vermek mantıksız geliyor. OnePlus 7T nin kamerası ancak S10/S10+ ile karşılaştırılabilir. S10 Lite'ın kamerası çok kötü değil. Ama OnePlus 7T ye göre geride kalıyor tabiki. YouTube'dan S10 Lite'ın fotoğraf,video çekimlerine bakın. Özellikle kıyaslamalara. Eğer kendi açınızdan bir problem görmüyorsanız onu da tercih edebilirsiniz. Ama OnePlus 7T ile S10 Lite'ın kameralarını karşılastırıyorsak eğer 7T fazlasıyla öndedir. Ayrıca OnePlus 7T'deki 90Hz ekran yenileme oranı kayda değer bir özelliktir. OnePlus 7T, güncelleme ve arayüz konusunda nasıl bir tutum sergiliyor bilmiyorum ama cihaz çok iyi. Tek düşündürecek şey 3800 mAh lik bataryası olur ama Snapdragon 855+ ve amoled ekranıyla pil verimi sağlanır diye düşünüyorum. Birde dediğiniz gibi hafıza kartı sıkıntısı var. Ama bence zaten 128 GB yeterli olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 12 Ağustos 2020; 10:0:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tab S9 ve S9 FE
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler , tercihimi 7t sen yapıcam gibi duruyor. S20 ler belirlediğim bütçemi sarsacaklar çünkü

Hocam peki 1000 TL çıksam s10 a veya 1500 e s20 değer mi? Sizin kullandığınız telefon nedir
    Birde suya toza dayanıklı olmaması sıkıntı olur mu hocam ?
  • Arkadaşlar merhaba
    7t 5500tl
    S10/s10 Plus 6000-6500 TL

Hangisini önerirsiniz, biraz daha çıkıp Samsung tercih etmem mantıklı olur mu
  • Hocam valla bütçeniz yeterse s20 tercih edin. Her türlü çok iyi cihaz. Ben suya, toza dayanıklı olup olmamasına çok bakmıyorum. Tabiki o kadar para veriyorsam IP68 in olmasını ararım ama kesinlikle güvenipte suya sokmam. Aldığımız cihazlar elektronik cihazlar sonuçta. Suya soktuğunuzda cihazın bozulmayacağını kimse garantileyemez size. Suya sokarsanız ve bozulursa sorumluluk tamamen size ait oluyor ve garanti kapmasında olmuyor. Şuanki cihazlarda bir problem yaşanmıyor genelde, su altı çekimi vs. yapanlar oluyor ama ben yinede güvenipte suya sokamam. Siz eğer çok önemsiyorsanız cihaz alırken tabiki bu koşula göre tercihinizi yaparsınız. Sıkıntı olur veya olmaz diyemem kişiden kişiye göre değişir sonuçta. Ben önemsemiyorum olup olmamasını.

Incelediğimde S10+ 'ı 5999 TL den satışta görüyorum. Düşünülebilir. Burada sıkıntı olan S10 serilerinin son 1 güncellemesi kalmış olması. Ama Samsung artık amiral gemilerine 3 yıl güncelleme sözü vermiş. S10lar için olur mu bilmem ama normalde S10 ların son güncellemesi android 11 olacak. S10 lar da dahil olursa 12 yi de alır. S20 muhtemel 3 güncelleme alacaktır zaten. Hocam başka seçeneklere gittikçe fiyat artıyor tabi ama bence ya OnePlus 7T yi değerlendirin direk. Yada bütçenizi artırıp S20 tercih edin. Her iki seçenekte üzmez. S20 nin kamerası zaten şahanedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 12 Ağustos 2020; 15:8:11 >

Hocam teşekkürler bu güncelleme olaylarını hiç bilmiyordum, dediğiniz gibi ya s20 yada 7t alıcam sanırım, olay biraz da bütçe meselesine dönecek gibi gözüküyor. 7t kafama çok yattı , suya toza dayanıklı değil diye diğerlerine göre erken bozulur mu diye düşünüyorum tozdan nemden , sizinde dediğiniz dediğiniz gibi komple suya sokmam cihazı öyle bir şey istesem go pro alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spaceblancet -- 12 Ağustos 2020; 17:17:27 >
  • spaceblancet kullanıcısına yanıt
    Evet bu saatten sonrası bütçe meselesine giriyor. Biraz daha fazla verirseniz daha iyisini alırsınız ama bütçenizi de düşünmek zorundasınız. Siz s20 ye çıkabiliyorsanız iyi bir seçenek olur. Ama fazla gelirse oneplus 7t de öyle çok üzecek bir cihaz değil. Suya, toza dayanıklı olmaması erken bozulacağı anlamına gelmez. Sadece tabiki avantajı olur diğerlerine göre. Hayırlısı olsun alacağınız cihaz. Bunlar amiral gemisi zaten alsan senelerce götürür ondan bir korkunuz olmasın.
    Teşekkürler yardımlarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.