Şimdi Ara

Oneplus 9 8/128 + Warp Şarj Satılık + 80w Araç Şarjı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Oneplus 9 8/128 + Warp Şarj Satılık + 80w Araç Şarjı
    Merhaba cihaz Oneplus 9 8 gb ram 128 gb bellek ve mor versiyonudur. Amoled yanığı ya da yeşil çizgi gibi sorunları yoktur. Samsunga geçtiğim için evde fazlalık olarak duruyor bir problemi yoktur. Yanında 65w warp şarj başlığı (kırmızı bant çift taraflı bant olup çeviriciyi sıkı tutsun diyedir) ve standart 65w oneplus kablosu ile satılık. Alan kişiye yanındaki 4 kılıf hediye ki pahalı kılıflardır bilen bilir. Kozmetik olarak sadece 2 köşede ufak boya atması var fotoda gösterdim. Onun dışında gayet iyi kondisyondadır.

Havale sonrası alıcı ödemeli kargo ya da Şanlıurfa elden teslim.

Fiyat SATILDI

Ekleme ilanda belirtilmemiş şeyler varmış.
    2023 şubat ya da nisanda sıfır almıştım bayramdı oradan bulursunuz. Muadil kutuyla almıştım orjinal kutulu bulamamıştım.

Şarj standart bir oneplus 9. Mükemmel batarya ömrüyle övülen bir model değil. 4.5-6 saat arası kullanıma göre ekran süresi alınır. Herhangi bir oneplus 9 ne şarj konusunda ne ise o şekildedir.
    İmei kendime aittir kapanmaz.
    Son android güncellemesi yapılmış şekilde duruyor.

Oneplus warp şarj ve supervooc destekli 80w gücünde orjinal oppo araç şarj cihazı + type a to type c 65w warp destekli orjinal oneplus kırmızı araç şarjı kablosu ayrıca satılıktır.80w type a to type c kablo kullanılırsa 80w desteği de vardır.Çift girişlidir (type a ve type c). Onun fiyatı da 800 TL. Kendim 2 ay önce sıfır orjinal şekilde 1300 TL + kargo ücretine almıştım. Samsungta desteklemediği için fazlalıktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 8000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya,Meram Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.