Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: amanteramco Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.661
Cevap
188
Favori
609.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teknomehmet de satıyor fakat bayağı tuzlu fiyata. Ahmet veya Emin ikisi de doğru bir tercih olacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979

Teknomehmet de satıyor fakat bayağı tuzlu fiyata. Ahmet veya Emin ikisi de doğru bir tercih olacaktır.

Teşekkürler hocam.

Eminin tavrını beğenmedim, ahmet ile irtibattayım stokta varmış $1068 12/256 olan.

• apollonx kullanıcısına yanıt

Istanbuldaysaniz doğubanktan alabilirsiniz hemen hemen coğu satıcıda mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emuratg4848

Istanbuldaysaniz doğubanktan alabilirsiniz hemen hemen coğu satıcıda mevcut

İstanbulda değilim hocam, malesef. Ahmet mardinden sipariş geçtim.

• Göreceli biliyorum yorumunuza katılıyorum 12 pro max dan aldığım keyfi bu cihazdan da alıyorum eksik olarak gördüğüm bişey yok ne şarj ne başka bişey kesinlikle her açıdan tatminkar bir cihaz gene de boş geçmek istemiyorum ön kamera da eklemeleri gereken şeyler var

Samsun note 20 ultra ve s20 plus kullandım Samsung cihazlar da süper ama bana arayüz olarak kullanış olarak daha ağır hissettiriyor yazılım olarak konuşuyorum tabi ki ve garanti olarak da servis tatmin etmedi Samsun da ondan sonra bu cihazlar daha cazip geliyor açıkçası

• Merhaba,

8 gb ram olan modeli kullanan var mı kullanımda herhangi bir sıkıntı yaşıyormusunuz ramden dolayı ve 8 gb modelinde kablosuz şarj varmı

• Bende bir arkadaşımın kendine getirdiği 8/256 aldım. Telefon şu an oxygenos India çevrilmiş. ama IMEI atılmamış durumda buna eu versiyona çevirip IMEI atabilirmiyiz

• IMEI atmada sıkıntı var mı arkadaşlar? malum mi 11 de olmuyor deniyor.

• igokkaya20 İ kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok hocam.

• Teşekkürler

• 8t'lerin bazılarında şebeke kopma, karşı tarafa ses gitmeme problemleri oluyor. Böyle bişeyle karşılaşan var mı?

• foe44 F kullanıcısına yanıt
    Bende 8t 2000 Çin versiyonu var. Wowifi açıkken bazen karşı tarafa ses gitmediği oluyor. Wowifi kapatınca düzeliyor. Bazen de Wowifi açıkken kesilme olmuyor. Internetle alakalı olabilir.

• Bizim forumun da 2.el bölümüne düşmüş telefon. "One plus 9 pro 12 256 >>>> 1020$ Kayıtlı"

Ben 1068dolar ve yüksek kurla (8.29 TL) alarak kazık yemiş oldum. Telefon da henüz gelmedi, mardinden buraya 1 haftaya anca gelir, gelene kadar 1000 doların altına düşer kesin  

• apollonx kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Gelince kamera ve pil ile ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ben de düşünüyorum bu cihazı.

• quote:

Orijinalden alıntı: foe44

Hayırlı olsun. Gelince kamera ve pil ile ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ben de düşünüyorum bu cihazı.

Eyvallah. Kamera testlerini ben bir kaç video izledim, öyle çok büyük beklentilerin olmasın. Pil konusuna da gelince bakacaz bakalım ne kadar gidiyor.

• Senin ki de bugün kargolandı galiba hocam, benim ki de öyle, Mardin'den:)

8750TL'ye almıştım, pazartesi teslim edilecek diyor takip de, dediğin gibi 1000$'ın altına düşecek galiba bize ulaşana kadar

• edacsac kullanıcısına yanıt
    Kapalı kutu mu geliyor cihazlar? Yoksa açık halde mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Senin ki de bugün kargolandı galiba hocam, benim ki de öyle, Mardin'den:)

8750TL'ye almıştım, pazartesi teslim edilecek diyor takip de, dediğin gibi 1000$'ın altına düşecek galiba bize ulaşana kadar

Benim ki dün kargolandı hocam, 8852 TL ödemiştim pazartesi. Mübarek kamyon 25 saattir yolda, hiç mi toplama merkezleri yok bunların  

Benimkide pazartesi teslim gözüküyor, bir sürpriz yaparda yarın belki teslim alırım.

• Imei atılsın istersen açık kutu ama atılmasın istersen kapalı kutu geliyor hocam. Hatta ben kendi imei numaralarımı(kendi hurda cihazımdan, garanti olsun diye) göndermekte geç kaldım, kargoya da teslim ettiler cihazı, muhtemelen kapalı kutu geliyor yani benim cihaz. Satıcı söyledi; sorun değil, uzaktan bağlantı yöntemiyle(benim pc'ye) atarız senin numaraları diye.

• Şimdi baktım da wp de, benim ki de dün verilmiş hocam...

Bende anlamadım, hiç hareketlilik yok gibi, 2 hareket var 2 gündür, ilk teslimat ve Mardin ana şube :))

İnşallah dediğin gibi olur bir sürpriz, hiç sanmıyorum ama en iyi ihtimalle bence cumartesi kurye dağıtıma çıkarır diye tahmin ediyorum, hayırlısı olsun, sizin de cihazınız hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.