Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.666
Cevap
184
Favori
610.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzel özellik hocam.

Bugün telefonla konuşma yaparken karşı tarafın sesini alamadım , kapatıp tekrar aradığımda hiçbir şekilde ne çalıyor ne de ulaşılamıyor falan demiyor o arada WhatsApp dan mesaj atayım dedim mesaj da iletilmiyor uçak moduna alıp devre dışı bıraktım o şekilde tekrar arama yapabildim.

Bugün iki kişi de beni aradıklarında ulaşamadıklarını belirtti.

Model: LE2120

Sürüm 11.2.4.4 LE15DA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.TRabZonLu™ -- 1 Mayıs 2021; 23:29:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.TRabZonLu™

Güzel özellik hocam.

Bugün telefonla konuşma yaparken karşı tarafın sesini alamadım , kapatıp tekrar aradığımda hiçbir şekilde ne çalıyor ne de ulaşılamıyor falan demiyor o arada WhatsApp dan mesaj atayım dedim mesaj da iletilmiyor uçak moduna alıp devre dışı bıraktım o şekilde tekrar arama yapabildim.

Bugün iki kişi de beni aradıklarında ulaşamadıklarını belirtti.

Model: LE2120

Sürüm 11.2.4.4 LE15DA

Senin cihazın aynısı bendeki de ama bende olmadı şimdiye kadar böyle bişey, inşallah da olmaz.

• Arkadaş 1.41mb ile aynı yerde indiriyor. Ben 500küsür ile

OnePlus 9 Pro [ANA KONU]a
    OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

• Beyler 9 ve 9 pro arasında kaldım ve alacağım yerde aralarında 2 milyar fark var. Telefonda gündelik kullanım yapacağım. Bunlar ınstangram, Twitter, youtube vs olacak. Ve aksamları pubg oynayacağım o kadar. Bunun haricinde hafta sonları bir yere gittiğim de kamerayı kullanacağım video değil fotoğraf olarak selfie veya arka kamerayı kullanarak etrafı çekeceğim. Sizce 2 milyar farki bu kullanımlar için verilir mi değer mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt

9 yerine 8pro alırdım

• Neden hocam? Ve sizden ricam sorduğum şekilde hangisi daha mantıklı idi.

• RiorraW R kullanıcısına yanıt

Ben ikisi arasında kalsam 9pro alırdım fakat . 9u düşünen 8pro düşünmesi daha mantıklı

• 2k fiyat farkı için değer miydi hocam dediğim kullanım şeklinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: RiorraW

2k fiyat farkı için değer miydi hocam dediğim kullanım şeklinde.

Paradan yana sıkıntınız yoksa değer

• şimdi sen 2binlirayı kaç gunde kazanıyosun benim icin 2bin tl önemli değil cunki bu tlf normalde 15 e gelir ha 7 ye almişsin ha 8 e gibi bana gore. aylık gelirin 8 bin uzerinde ise pro alirsin 6 nın uzerinde ise duz olanı paran yoksa eksık kullancaksın olay budur telefonun kabılıyetini boşkoy sen varya fakirsen bunlari inceliyosun olmadi soruyosun. aylik gelirine gor epay biç

• Arkadaşlar merhaba. OnePlus 9 Pro'yu araştırıyorum. Yardımınızı rica ederim. OxygenOS'un yanı sıra ColorOS 11 de yükleniyor diye söyleniyor. Deneyen oldu mu? Yurtdışı alırsak eğer her iki OS sürümünde de Türkçe kullanabiliyor muyuz acaba? Cevap verecek arkadaşlara şimdiden ilgisi için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123

Arkadaşlar merhaba. OnePlus 9 Pro'yu araştırıyorum. Yardımınızı rica ederim. OxygenOS'un yanı sıra ColorOS 11 de yükleniyor diye söyleniyor. Deneyen oldu mu? Yurtdışı alırsak eğer her iki OS sürümünde de Türkçe kullanabiliyor muyuz acaba? Cevap verecek arkadaşlara şimdiden ilgisi için teşekkür ederim.

Sadece Çin versiyon olanlara yükleniyormuş ColorOS 11, dil desteği de epey kısıtlıymış ve tabiki de Türkçe dil seçeneği mevcut değil...

• arkadaşlar telefon ısınma sorunu varmı samsung s21 serisinden geçicem şimdiden tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

arkadaşlar telefon ısınma sorunu varmı samsung s21 serisinden geçicem şimdiden tşk

Ben şahsen ısınma sorunu yaşamadım. İlk şarjda ısındı biraz ters şarjı açıp kapatınca düzeldi. Şu anda benim için herşeyi yollunda çok memnun kaldım

• quote:

arkadaşlar telefon ısınma sorunu varmı samsung s21 serisinden geçicem şimdiden tşk

Ben daha onceki sayfalardada yazmistim denemesini yaptim epey bir zorladim 4k 120 fps 8k 30 fps video, fotograf vs 15 dakikanin uzerinde qhd + 120 hz full parlaklikta 44 derecenin uzerine cikmadi isinma uyarisida vermedi pilide gayet stabil su an guncelleme sonrasinda. Gonul rahatligi ile alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Sadece Çin versiyon olanlara yükleniyormuş ColorOS 11, dil desteği de epey kısıtlıymış ve tabiki de Türkçe dil seçeneği mevcut değil...

Alıntıları Göster

Teşekkür ederim cevabınız için. İyi forumlar dilerim

• tşk arkadaşlar

• quote:

Bir arkadaşın isınma sorunu yaşadı hocam ben yaşamadım. İlk kurulumda yapiyor ısınmayı uygulamaları falan indirirken. Son güncelleme bu sorunlar ortadan kalkti gibi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.