Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: wellwet Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.662
Cevap
188
Favori
609.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: edacsac

Şimdi baktım da wp de, benim ki de dün verilmiş hocam...

Bende anlamadım, hiç hareketlilik yok gibi, 2 hareket var 2 gündür, ilk teslimat ve Mardin ana şube :))

İnşallah dediğin gibi olur bir sürpriz, hiç sanmıyorum ama en iyi ihtimalle bence cumartesi kurye dağıtıma çıkarır diye tahmin ediyorum, hayırlısı olsun, sizin de cihazınız hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın...

Eyvallah sağolasın hocam, sizde güle güle kullanın.

Benim cihazda kutu yok, kutuyu pazartesi yollayacakmış. Telefonum biran da bozulunca karmakarışık işlere bulaşmış oldum da umarım bu uğraşa değer bu cihaz.

• Eyvallah hocam, sende sağol...

Hayırlısı olsun, inşallah macerana değer...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ahmet mardin den ön sipariş verdim 4 nisanda. Allah'ın izniyle sabah saat 10 gibi elimde olacak. İlk defa böyle bir risk aldım umarım pişman olmam.

Mi6 telefonumdan 4 yıldır çook memnun kaldım. Umarım OnePlus 9 pro 12/256 bana aynı hisleri yaşatır.

• Ve nihayet cihaz geldi. 12/256 gb

OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

• Hayırlı olsun, güle güle kullanın

• 11.2.4.4 guncellemesini yaptim ve bekleyenlere fikir olmasi acisindan gozlemlerimi yaziyorum. Guncellemeyi bugun yaptimve daha ilk gun kullanimi olmasina ragmen pil omrunun bir hayli iyi oldugunu soyleyebilirim.
    OnePlus 9 Pro [ANA KONU]
    daha %40 pil omrum var ekran suresi resimdeki gibi
    Diger yandan yuksek cozunurlukte yaklasik 100 fotograf cektim. 8k 30 fps ve 4k 120 fps de 5 er dakikalik videolar cektim telefonda korkutacak bir isinma olmadi en sicak anindaki sicakligida resimdeki gibiydi
    OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

Fotograf cekimi iyilestirilmis o kumlamalar vs kalmamis
    Su an icin ozetleyebileceklerim bunlar cekim kalitesinde bi eksiklikte goremedim ayrica.
    Bence gonul rahatligi ile guncelleyebilirsiniz

• İlk tam şarj sonrası aldığım ekran süresi.
    Zamanla daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
    Saygılarımla.

Çözünürlük:QHD+
    Yenileme hızı: 120 Hz
    Parlaklık : Otomatik
    Bağlantı: Wifi
    Kullanım:Sürekli Sosyal medya, sesli görüşme, çok az oyun.
    OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cihaz geldi fakat sanki şebeke sorunu var cihazda full gösteriyor iki dk sonra ya da download esnasında 2 diş düşüyor. Ayrıca önceki cihazım 8T , 5G vardı bunda 5G seçemiyorum. Sizlerde durum nasıldır?

OnePlus 9 Pro [ANA KONU]
    OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

• Türkiyede henüz 5g olmadigi icin olabilirmi secememe sebebiniz. Diger yandan sebeke sorunu aldigim gunden beridir hic yasamadim dun songuncellemeyi yaptim ve hala bir sorun yok sebeke ile ilgili.

• Bu cihazların sürümleri farklılık gösteriyor mu? Çin sürümünde kablosuz şarj yok diyorlar. Mardin'den alan arkadaşlar cihaz global mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaç saattir uğraşıyorum ama gelen bildirimlerin sayaçı yerine whatsapp facebook vb. programın üzerine nokta işareti koyuyor. Siz bunu çözebildiniz mi arkadaşlar?

• emuratg4848 E kullanıcısına yanıt

Onunla alakası yok olsa da olmasa da o seçenek çıkması gerekiyordu. Muhtemelen romla alakalıdır. DA sürümünü kullanıyorum kamerayı açınca fotoğraf modunda kendi kendini makro moduna alıyor kontrol eder misiniz

• foe44 F kullanıcısına yanıt

Çin

• apollonx kullanıcısına yanıt

Farkli launcher kurmalısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: By.TRabZonLu™

Farkli launcher kurmalısınız

Siz ne kullanıyorsunuz?

• Kontrol ettim ama bende kendi kendine makro moduna almiyor ancak cekecegim yere cok yaklasinca (makro cekebilecek kadar ) super makroya geciyor.

• emuratg4848 E kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam doğru söylediniz otomatik olarak yapıyormuş o görevi , bende kendi kendine noluyor diyordum:)

Turkcell kullanıyorum inanılmaz yavaş indirme yapıyor saniyede 1mb indirdiğini görmedim. Bulunduğum bölge ile mi alakali anlamadım

• apollonx kullanıcısına yanıt

Orj kullanıyorum hocam bildirim sayısı falan çok lazım olmuyor, apex nova falan kurmayı deneyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: By.TRabZonLu™

Orj kullanıyorum hocam bildirim sayısı falan çok lazım olmuyor, apex nova falan kurmayı deneyebilirsiniz

Nova da rozet ayarları için para istiyor hocam. Müsait bir anda apexi de deneyeceğim.

Bu kadar basit işler için bile saatlerce uğraştırmak insanı ciddi manada yoruyor. Sade yazılımsın anladıkta bu kadar da sade olma be oneplus. Google uygulaması hariç mail için bile uygulama yükledim.

Bu arada telefonu ters çevirip sessize almayı tesadüfen buldum çünkü öncesinde baya bir arama yaptım sonuç alamamıştım.

Şu şekilde ;

Normal arama ekranında ayarlara giriyoruz ve "Sessiz moda geçmek için çevir" özelliğini aktif ediyoruz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.