dandik samsung m serisine mi para vereceksiniz?.. 2 seneye kalmaz pilleri şişerdi.. oneplus almayan bence gitsin GM 22 pro falan alsın.. oneplus ta 5g olmasaydı gm alacaktım. ama 2-3 defa belirttim yazılım olarak eski sony z5 in yanından geçemez.. müzik uygulamasını para ile aldım.. diğerleri şimdilik yetiyor.. office için z5 den de aşina olduğum office suite tavsiye ederim.. hotmail iniz varsa outlook kurun google a ait takvim i hiç beğenmedim.. google a ait mesajlar da aynı şekilde.. hava durumu için belkide hiç duymadığınız weatherunderground tavsiye ederim. widget ı iyi çalışmaz ama uygulamayı açarsanız %95 den fazla doğru tahmin alırsınız. accu weather falan hikaye.. |
Oneplus Nord N10 5G (15. sayfa)
-
-
Hocam tekrardan uzun uzadıya cevap vermek istemiyorum; sizin beklentilerinizle aldığınız telefon uyuşmuyor, yanlış tercih yapmışsınız bence.
Almadan önce birkaç inceleme videosuna ve kullanıcı yorumlarına bakmanız veya bizzat elinize alıp denemeniz gerekirdi.
Telefon henüz yeniyken satıp değiştirin derim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalbakkal. -- 12 Nisan 2022; 17:13:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şöyle bir şey diyeyim , telefon giriş seviyesi ama nerdeyse şimdinin 9-10 binlik telefonu algısı yaratılmış sanki . Evet bugün bile cebimden çıkartıyorum çift tıklama arada kafasına göre çalışıyor, parmak okuyucu bazen çok hızlı bazen bekle ki açılsın.
arayüz mü ha GM almışsın ha bunu ,hatta GM de arayüz belki daha iyidir.
kapak koymuş one plus basmış gerisi bildiğin Google , az eleştiri yapalım sizleri ya da karakterinizi eleştirmiyorum ve haddime de değil.Ama gördün mü de söyleyeceksin . Sizde söyleyin eleştirilerinizi.
Bende şunu diyeyim bu telefon bence bu fiyatı hak etmiyor. Buradaki aşırı pozitif yaklaşımlara mesafe ile yaklaşın bence ve deneyin ben denemedim ama satmam da sevmem al- sat işini ikinci el. Daha sonra yeni bir telefon alınca bunu tanıdık başkasına veririm. Ha çok kötü bir telefonu mu hayır , iyi sayılabilecek özellikleri de var.
Bildiğin basit Google arayüzü geliyor, donanımı işte yazıldığı gibi kapağı da oneplus , o kadar başka bir şey var mı , olan varsa belirtsin ben de yanıldım diyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardkro -- 12 Nisan 2022; 20:38:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Gönderin apk linkini deneyelim bizde bakalım... bildirim de nokta olarak belirti var.. rakam olması neyi ifade ediyor ki.. atıyorum WhatsApp da 3 rakamı var,3 farklı kişiden mesaj var diyor.One plusta Whatsapp da mesajın var diyor.Her ikisinde de görmek için tıklamanız gerekiyor içeriği...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bana bildirimler böyle geliyor. Yani WhatsApp ya da telegram da simgenin üstünde rakam yazmıyor yukarıdaki gibi nokta çıkıyor .
APK linkide şu
apkcombo.comLG Keyboard APK 8.2.15 (Android uygulaması) - İndirhttps://apkcombo.com/tr/lg-keyboard/com.lge.imebunu farklı farklı sitelerden denedim ve olmadı tahminen root istiyormuş , telefona root atmayacağım için bu uygulamanın çalışmaması normal ama rootsuz bulan olursa alırım. Teşekkürler...
-
Bildirim sorunu yaşayan var mı?
İki gündür Instagram mesaj bildirimleri saçma sapan şekilde geliyor. Örnek vermem gerekirse hiç bildirim gelmiyor sonra uygulamaya girince mesaj bildirimleri sanki yeni gelmiş gibi(şimdi yazıyor bildirimde) düşüyor ama mesaja tıklayınca görüyorum ki 30-60dk önce gelmiş olmalıydı.
Ya da mesela biri mesaj atıyor onun bildirimi gelmiyor ama ikinci kişi mesaj atınca ikisi birden geliyor.
Konum doğruluğu düşük olan var mı? Ne zaman haritaları kullansam doğruluğu artırmak için kalibre öneriyor ve uygulamalarda yakın konumlardan ziyade uzak mahallelerin isimleri geçiyor.
finansbank tan cep şifre ekran kapalı iken bile geliyor ama ykb dan digital onay ekranı açınca ekrana düşüyor.
kısaca bende ki mesele uygulama kaynaklı sanırım. konum sıkıntısı yok. 10-15 mt ye kadar doğru bildiriyor.
-
-
-
görülmüyor ilk başta garipsedim ama sorun yok diğer arkadaşın dediği gibi, nokta olsa ne olur sayı olsa ne olur okumak için açmak zorundasınız. mesaj-bildirim geldiğinde ana ekranda bir fiziki bildirim ışığı olmaması bence daha kötü birşey.. ana ekranda bildirim ışığı ayarı var ama siyah ekranın kenarında ışık çıkıp sönüyor bir kereliğine. sürekli belli aralıklarla çıksa daha iyiydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 15 Nisan 2022; 1:52:2 > -
oneplus için önerceğiniz launcher ve uygulamalar , reklamı olmayan, kasmayan güvenli uygulamalar ya da telefonunuza yüklediklerinizi belirtirseniz fayda olur .Şimdiden teşekkürler
VoLTE ve VoWifi nasıl etkinleştirilir?
İnternetten gördüğüm kadarıyla çeşitli programlar vs. Gerekli imiş. Bu konuda bir şeyler yapan var mı?
-
Ayarlar+Ekran+Durum çubuğu+Simge yöneticisi,
sonra çıkan ekrandan volte,vowifi yi aktif ya da pasif edebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardkro -- 16 Nisan 2022; 19:43:11 >
bu volte zaten açık ama simgesinin görünüp görünmemesini sağlıyor sanırım.. bu volte açma-kapama değil gibi
aynı yerde nfc de var.. nfc simge açık ama nfc kapalı olduğu için ekranda simge yok şu an, nfc yi aktif edince çıkıyor.. volte aç-kapama yeri yok sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 16 Nisan 2022; 21:43:13 > -
Evet varmış. Ben cihazı ilk ayarlarken kapatmıştım sonra da hiç aklıma gelmedi dönüp buraya bakmak, wifi ve arama ayarlarında görmeyince. Boşu boşuna meşgul ettim konuyu.
Teşekkür ederim.
Aklıma da şuradan geldi: evde yaptığım görüşmelerin yanında HD simgesi var dışarıda yaptıklarımda yok. VoWifi var demek diye düşündüm. Haklıymışım.
VoWifi için Sim ve Ağ Ayarları ekranından izin verebiliyorsunuz. Eğer ev ve iş yerinizde 5GHZ ağa bağlıysanız tercih edilen ağı kablosuz ağ yapabilirsiniz. Bunun dışında mobil ağ tercih etmenizi öneririm. Zaten telefonunuz az çekiyorsa kendisi ayarlayacaktır.
Benim yapmak istediğim ayar: medya oynatılmıyorken ses tuşlarını kullanarak zil sesi seviyesini ayarlamak. iPhone kullanırken ses tuşlarını kullanarak zil sesini ayarlayabiliyordum. Böyle bir ayar varsa da göremedim. Bulan arkadaşlar nasıl yaptıklarını söylerse sevinirim. Android cihazlar bana çok karışık gelmeye başladı. Aradığımı bulamıyorum bir türlü.
-
yeni nesiller hep aynı maalesef. android kaynaklı.
and 7 li eski telde ses açma kapama tuşu zili etkilerdi.. bu yenilerde medaya sesine ayarlı.. altına tıklayınca zil ve alarm da çıkıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X